Keskellä viikkoa keskiviikkoa

Huomenta kaikille. Mitä suunnitelmia itse kullakin?

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulle on nyt jo moni viestittänyt, että kotona riittää puuhaa mulle.
Se on hyvä ohje meille huolehtiville äideille.

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pitääköhän mun kysellä sen yhden työpaikan perään... Ensi viikolla pitäisi TE-keskukseen ilmoittaa että sainko paikkaa vai en.

Nyt on yhdet joulujuhlat taputeltu.

En yllättäin ehtinyt tehdä niihin pipareitten suhteen yhtään mitään, joten täytynee kiikuttaa ne tässä joku muu päivä.

Menee oma aikansa, että koristelut kuivuu.

Ihanat juhlat oli. Esikkoon meinasi kyllä palaa käpy kun kokoajan pitää esittää ja kommentoida typeryyksillä. Alkuun oli glögitarjoilua ja lasten tekemiä pipareita, ni tämä rupee kovaäänisesti röyhtäilemään.

Ilmoitin suoriltaan, että jos ei rupea käytöstapoja löytymään niin saa mennä autoon istumaan ja odottamaan, että juhlat on ohi. Ei vaan jaksa tuon sikailua kattella.

10-vuotias on niin hauska olevinaan. Ärh!

14.12.2016
misukka
misukka

Harmi ettei PM päässyt opiskelemaan, toivottavasti pian löytyy jotain mieluisaa tekemistä.

Ihanaa pitää kotipäivää. Poika on vähän iloisempi tänään, vähän tuo maha edelleen vaivaa mut ei yhtä pahasti kuin eilen. Käytiin vaunulenkillä, ei tullut kovin pitkä lenkki kun oli niin liukasta taas. Ajallisesti kyllä aika pitkä kun sai luistella... Ja kaupan kautta kotiin.

Mulla eilen vihloi mahassa, mahtaisko olla oviskipuja. Parin viikon päästä sen näkee. Ei oo kyllä ollu ikävä menkkoja.

Teki mieli jotain hyvää joten tein jouluista rocky roadia. Suklaata, vaahtokarkkeja ja pipareita. Hyvää tuli. :)

14.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Onneksi mikään virallinen taho ei just nyt ole kyselemässä mun suunnitelmia.

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Harmi, PM. Mut nyt sit nokka kohti uusia tuulia ja haistelemaan kiinnostuksen kohteita. Ilmeisesti kaikki jotka pääsivät, olivat myös tosissaan opiskelun suhteen.

14.12.2016
misukka
misukka

En päässyt opiskelemaan. Voitte kuvitella, että mulla on vapaa olo. Kukaan ei varasijalta päässyt mun hakemaan koulutukseen

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päivää

Ihana laulajaneiti Vipellä. 😊

Kiva, että PMllä juhlat meni hyvin. Harmi, ettei tuvitus ja poitsu päässyt kerhon juhlaan.

Niistä vauvanvaatteista. Esikon aikaan pesin kaikki varmaan sillon ku äitiyspakkaus tuli postissa. Sittemmin on tullut pestyä about äippäloman alkupuolella. Ja jotku lakanat kannattaakin pesasta vasta vikoilla viikoilla ettei ole ihan pölyiset kun vauva lopulta syntyy. Tai ainakin pinniksen petaaminen kannattaa jättää viime metreille.

Meillä on parhaimmillaan muistettu hakea vauvan peti sisälle pari viikkoa vauvan syntymän jälkeen. Hyvin nuo on nukkuneet milloin missäkin. 😄

Mulla on ollut vähän äksönipäivä taas. Aamusta vein pojat hoitoon, sieltä Lohjalle tukkuun hankkii huomiselle koulun joulujuhlaan mukeja, servettejä, glögiä ja muuta sellasta. Sit haipakkaa psyk. sairaanhoitajan tykö kun osui sellainenkin käynti tälle päivää. Nähtävästi 2 viikkoa mennyt nopsaan kun just siellä kävin ja taas oli käynti.

Pienimmän päiksyjen aikoihin askarreltiin pipareita. Kohta pitäis ruveta tekee koristeluja jos meinaa saada ne tänä iltana jakoon kun on päikyn joulujuhla.
Ei mitään kiirusta... 2 tunnin päästä alkaa juhlat.

14.12.2016
misukka
misukka

Hyvä että Pm:n joulujuhla meni mukavasti..
Rapulle rentouttavaa hierontaa ja Rinudalle rauhallista kotipäivää..
Tuvitukselle paranemista ja jaksamista..
Meillä oli kans joulujuhla ja sitte haettiin tytön kummilusikka joka oli kaiverrutettavana..Ja sitten vielä poikettiin esikon verikokeessa.. Nyt kaikki nukkuu,itsekin ajattelin vähän torkkua,kun illalla on peli..

Meillä toi tyttö rakastaa musiikkia.. Se siis hymyilee lähes aina kun hänelle laulaa ja tänään joulujuhlassa tyttö "lauloi" koko yhden kappaleen mukana 😮 Meillä pojat ruvennut laulaan mukana esikoinen vasta n. 3 v ja toi 2 vuotias nyt ihan hiljattain,niin yllätyin että vauva joka hädin tuskin osaa jokeltaa (jokeltaa siis lähinnä ihan silloin tällöin yksittäin äännähdyksin,harvoin tulee pari äännettä peräkkäin) nii osaa "laulaa" mutta oli kyllä ihanan kuuloista ja näköistä kun hymykorvissa "lauloi" 😍
Harmi etten itse ole mikään musikaalinen ihminen.. Tykkään kyllä kuunnella musiikkia ja laulaa mukana,mutten julkisesti 😅 toivottavasti tyttö ei ole perinyt mun lauluääntä ja sävelkorvaa,kun kerta noin musiikkia rakastaa..

14.12.2016
Vipe
Vipe

Joulujuhla meni hyvin, vaikka tytöllä vauhtia riittikin.
Oottelemme keskimmäistä koulusta.

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

PM:lle kivaa joulujuhlaa :)

Kävin jo aamusta viemässä kissan leikattavaks ja hetken huilin jälkeen pääsee itte lihashuoltoon hierojalle. Niskat onkin jo kaivannu sitä!

14.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 8-month-old toddler

Huomenta 😊

PMlle mukavaa joulujuhlaa.

Meillä nukuttiin taas pitkään, on niin vaikea päästä sängystä ylös, ja poikakin nukkuu pitkään jos saa aamulla maitoa.

Oltiin tänään mietitty et mentäis kaverin kanssa Itikseen, mut mä ilmoitin jo eilen et jätetään väliin. Ei mitään hinkua raahaa vauvaa sinne tungokseen, en edes tarvitse mitään kun joululahjat on jo hankittu. Eikä mulla nyt varsinaisesti oo varaa kaiken maailman ylimääräseen nyt. Poika ollu pari päivää tosi kiukkuinen, on tainnut masu vaivata. Tänään onneksi vielä ainakin on oikein iloinen, mut annan hänen nyt nauttia rauhallisesta päivästä.

Jemina tais eilen kysyä vauvan tavaroiden pesusta. Itse pesin kaiken sitä mukaa kun hankin/sain niitä, mut sanoisin et viimestään muutama viikko ennen la kannattaa pestä ainakin osa, niin löytyy sitten puhdasta jos pikkuisella on kiire maailmaan. 😊

Niin ja sarkinnin pienelle onnittelut!

14.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Meillä on perhekerhojen joulujuhla.
Muita erityisiä suunnitelmia ei ole.

14.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...