Pieni vauva hoitoon illaksi

Heippa, olemme saaneet mieheni kanssa lahjaksi teatteriliput ensi vuoden huhtikuun loppupuolelle ja esikoisemme LA on 1.3. Voiko noin pienen vauvan jättää isovanhemmille hoitoon illaksi (n. klo 17-21) vai pitäisikö meidän antaa liput jollekin muulle käytettäväksi?

13.12.2016
tiksu89
tiksu89

Jäi näköjään lause kesken. Siis söi ja nukkui rinnalla. Kun laski pois käsistä, niin huuto oli taattu.

14.12.2016
misukka
misukka

Meidän pieni oli sellainen tissitakiainen, että mä olin sohvan vankina ekat 4kk kun herra vain säi ja nukkui.

Mutta silti yö erossa äidistä meni erittäin hyvin.

Taika on siinä, ettei äidin tuoksu ole läsnä. Kun äiti on vieressä, niin maitoa voi vaatia kellon ympäri, milloin vain. Mutta kun maidon tuoksu puuttuu, niin vaaditaan maitoa vain kun on oikeasti nälkä.

14.12.2016
misukka
misukka

Huomenia, kiitos kaikille vastauksista. Täytynee siis katsoa, minkälainen kaveri sieltä ulos putkahtaa ja tehdä sen perusteella päätös. :)

14.12.2016
tiksu89
tiksu89

Meillä se ois onnistunut kovin hyvin, tuossa iässä poika oli vielä varsinainen tissitakiainen, eikä hän vieläkään suostu juomaan pullosta. Mutta sehän riippuu ihan vauvasta.

Poika on nyt 5kk, kerran olen käynyt viettämässä iltaa niin et poika jäi isänsä kanssa kahdestaan kolmisen tuntia, ja tietenkin ihan lyhyitä hetkiä et piipahdan kaupassa tms yksin. Mut muiden hoidossa poika ei oo vielä ollut.

13.12.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Meillä esikko oli ekaa kertaa yökylässä 2kk iässä kun juhlittiin meidän häitä ja mun äitini vaan ilmoitti, että saadaan viettää hääyö kaksin ja hän ottaa vauvan.

Toki yö oltiin kotona, vauva mun porukoilla meidän alapuolella kun asuttiin silloin kerrostalossa päällekkäisissä kerroksissa. Eli jos hätä olisi tullut, niin olisi helposti apu löytynyt.

Mä olin pumpannut maitoa ja pullosta syöttivät. Ei mitään ongelmaa.

Eli ei muuta kuin teatteriin vaan.

13.12.2016
misukka
misukka

No ei kun teatteriin vaan jos itse vaan jaksatte. 😊 Jos kyse ei ole kun muutamasta tunnista niin kyllä uskon että vauva pärjää mummon kanssa. 😊

13.12.2016
tennari
tennari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...