Tiistain huomenet

Mitäpä tähän päivään?

13.12.2016
misukka
misukka

Kiitos Misukka :)!

13.12.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
39 weeks pregnant

iltaa :) tänää aamulla heräsin taas painajaiseen.. päivällä koirien kanssa rauhallisempi lenkki supistusten takia, sitte lepäilinki iltapäivään :) iltapäivällä teinkin ruuan ja miehen tullessa kotiin oli pöytä katettu kanalla ja riisipedillä 😍 pien ruokalepo otettiin yhdessä pidellen 3 viikkoisia koiranpentuja sylissä ja sitte mentiiki tekemää polttopuita ja laitettiin sauna lämpiimään 🙈 nyt taas selkä kyllä todella kipeä vaikka rauhakseltaan otin, mutta onpahan polttopuita ainakin pariksi viikoksi 😅 tajusin just että en oo vieläkään kaikkia muuttolaatikoita purkanu.. mutta tuleva vauvan huone on täynnä kylpyhuoneremppamiehien romuja joten niille ei kyllä ole vielä paikkaakaa... milloin pitäisi alkaa pesemään vauvan vaatteita ja lakanoita??

13.12.2016
Jeminapa
Jeminapa

Sarkinnin pikkumiehelle synttärionnittelut!

13.12.2016
misukka
misukka

Mäki ajattelin vähän kirjoitella kuulumisia tänne, lueskelen teiän kuulumisia joka päivä. Tänään meidän poitsu täytti 1 v. Mihin tää aika on menny! Vastahan se oli pikku käärö :D. Nyt iso pieni mies

13.12.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
39 weeks pregnant

Ai niin, Rapun ultra! Miten voikaan unohtua moinen. Hyvä, että sujui hyvin ja kaikki kunnossa. 👍😊

Rinudalle hyvää vaunulenkkiä ja hyvä kun ottivat neuvolassa tosissaan eilen.

Omaa napaa vielä sen verran, että kohta rupean taas väsäämään piparitaikinaa ja kolmen tunnin päästä pitäisi olla jo jakamassa joulukukkia niitä tilanneille. Esikko lähtee mukaan kun sillä futisreenit alkaa puoli tuntia sen jälkeen kun kukkien jako - huki päättyy. Riittää, että yksi auto pyörii kylillä ristiin rastiin.

13.12.2016
misukka
misukka

Heips riu, siulla taas päiväntäys ohjelmaa. Sun tarttee kai vaan mennä aikasemmin sänkyyn ja vaikka lukea tai jotain, niin josko uni tulisi aiemmin. Kauhee tollanen tunnin tai parin yöuni 🙈

Ja kiitos kysymästä. Vointi on ihan kuin raskaana olisi 😄 Eli tuttuun tyyliin häpyliitos on jumalattoman kipeä, käveleminen sattuu, pienimmän vastaantappelut on tuskaa jne. Kantaminen tekee pahaa, oli kannettava tuo pienin tai kauppakassi. Painoa on palttiarallaa sama mutta pientä ihmistä kantaessa asento astetta hankalampi.

Mielen puoli taas. Noh. Yritän elää hetkessä eli tyydyn siihen, että just nyt kaikki on hyvin. Uskon varmaan vauvan syntyvän sitten kun se hetki on käsillä ja tuhisija sylissä.

Hetkittäin käy mielessä, että missähän vaiheessa täytyy Kelan hakemukset jaksaa vääntää. Todistuksen sain edellisellä neuvolakäynnillä. Tammikuun loppuun mennessä pakko tai ruvettava selittelee Kelalle, miksei ole tehty.

Pienimmän lääkärikäynti oli helppo reissu mutta allergioiden suhteen vähän turha. Edellisen todistuksen oli kirjoittanut eri henkilö joten sen kanssa pitäis nyt jatkaa. Perjantaina on puhelinaika sille, toivottavasti sitten ollaan viisaampia. Katsoi korvat ja niissä oli vähän nestettä joten kk päähän uusintatarkistus ellei rupea isommin vaivaamaan. Pikku-ukkeli suostui lopulta suunsakin avaamaan kun vähän aikaa neuvoteltiin.

Sit tässä välissä soitti esikon kummisetä joten ehdin unohtaa kaiken mitä piti kirjottaa.

PMlle toivon toki, että pääsisit opiskelemaan mutta realistisesti kun miettii, niin onhan jonossa aika paljon väkeä aloituspaikkoihin nähden. Peukut pidän silti pystyssä.

13.12.2016
misukka
misukka

Päivää 😊

Toivottavasti misukalla hyödyllinen lääkärikäynti vaikka ruokapäiväkirja unohtui. Mä itsekin tuskailin aamulla et mitä poika söi eilen kun jäi kirjottamatta...

Hyvä et rapulla hyvä ultra 😊

Pidetään PMlle peikkuja.

Joku vielä oli kirjottanut, jos ei palaudu mieleen niin hyvää päivää kaikille muillekin. 😊

Me mennään kohta vaunulenkille kaverin kanssa, ollaan oltu perhekahvilassa.

Oli kyllä helpotus et terkka eilen otti mut tosissaan kun soitin. Toistaiseksi ei testata mitään, mut saatiin ohjeeks nyt jättää pois ne ruoka-aineet mitkä vaikuttais aiheuttavan oireita, ja sit mietitään lisää 6kk neuvolassa.

13.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 9-month-old toddler

Huomiseksi päivittyy opiskelijarekisteri. Sitten saan ensi viikolla kirjeen, jossa on mun varasija.
Todennäköisesti en saa opiskelupaikkaa. Syksyllä tää mun hakema koulutus ei ilmeisesti ole alkamassa.

13.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huh, ressasin ihan turhaan. Pelkäsin siis kaikista eniten et jos ultra tehään sisäkautta mut onneks heti mennes kätilö sano et ensin koitetaan mahan päältä et pitäs kyllä näillä viikoilla näkyy sieltäkin ja näkyhän se

13.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 10-month-old toddler

Opintosihteeri on tänään paikalla. Opinto-ohjaajaa en myöskään saanut kiinni, joten 2 viestiä on jätetty.

Minäkin mietin misukan vointia. Tietysti hyvä, että sokerit on kunnossa.
Mielen olisi tietysti suotavaa askarrella odotusta oikeaan suuntaan.

13.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta 😊

Misukka tsemppiä lääkäriin! Mitenkäs sie ite voit? Ja siis voi hiisi, miun pittää paistaa pipareita vielä lasten kanssa! Just viemiset kouluun ja eskariin pitää väsätä, muuten miusta ne kaupasta ostetut annan piparkakut on parhaita enkä ite siihen pysty 😄

PM toivottavasti pääset opiskelemaan, siilla kun ois ainaki tuo motivastio kohdallaan 😊

Miulla on joku unihäiriö. Mie oon reilun viikon vetänyt vajailla unilla. Tunnin yöunet oli lyhyimmät, neljä tuntia on jo hyvä. Oon ollu aina illanvirkku mutta nyt tää alkaa olla ihan omissa sfääreissään. Vaan ei auta, päivät on kuitenkin täynnä touhuu 😁 Tänään on.käytettävä pienintä lastenlääkärillä sairaalassa ihottuman takia. Sitten puheterapiaa ja reeniä, semmonen normikattaus.

13.12.2016
riu
riu

Huomenta kaikille.
Esikoisella on tänään illalla puurojuhla.

Tänään sitten selviää, alkaako mulla opiskelu. Katsellaan, mitä tapahtuu.

Misukan pienimmälle tsemppiä allergialääkärikäyntiin. Toivottavasti tilanne selkiää.

Rapulle voimia ultraan. Toivotaan että asiat on vauvalla kunnossa.

13.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä jatkan eilisen juttua vaikka tähän.

Zzantra, joo. Normaalisti rasituksessa paastoarvon raja oli yli 6. Olikohan 6,2 vai jopa 6,4. Eli ihmekään ole jos porukka nasahtaa raskausajan testeissä. 😄

Rapulle hyvää ultraa!

Meillä on pienimmällä allergialääkärillä käynti tänään. En sit muistanut sitä ruokapäiväkirjaa pitää viikonloppuna. Oli niin kauheasti menoa, etten mä edes tiedä tarkalleen, mitä tuo on syönyt.

Illalla luovutetaan joulukukkia niitä tilanneille. Katsotaan, ehtisinkö mä vielä jossaon välissä pyöräyttää piparitaikinaa että voisi yrittää hoitajille saada piparit tehtyä ja koristeltua huomiseksi. Muuten menee joululahjonnat ensi viikkoon.

13.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...