maanantai aamuja :)

aamuja.. siis kellohan ei oo vielä kuutta :o no kohta takasin unten maille kuhan olo hieman helpottaa. mies lähti just töihin. heräsin taas kerran yöllä painajaiseen 😐 tän viimeisen kolmanneksen aikana vaivannu useita kertoja ja yöunet muutenkin tosi huonoja millon painajaisten, närästyksen, selkäkipujen, vauvan potkujen yms takia.. mies ei oikee tunnu ymmärtävän syytä miksi päivisin en oikein jaksaisi kotona mitään tehdä sillä välin kun hän on töissä.. ehkäpä sitä muutaman tunnin vielä nukkuisi niin olokin saattaa helpottaa.. mites muiden viikon aloitus?

12.12.2016
Jeminapa
Jeminapa

Hyvä, rinuda, että pojan tilannetta ja sinua on kuunneltu neuvolassa. Se ei ole itsestäänselvyys.

12.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Keskimmäisellä oli viimeinen koodauskerho ennen joulujuhlaa ja taukoa.
Mä jotenkin tulen kaipaamaan omaa aikaa tuolla.

12.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltavuoro, kovasti jo väsyttää. Vallan menny ysin jälkeen nukkumaan ja nyt vasta yhen maissa ehkä ehtii kotiin ja sit pitäs käydä vielä suihkussa. Huomenna eka ultra

12.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 8-month-old toddler

Mukavaa iltaa kaikille 😊

Tänään ei olla tehty paljon mitään, käytiin kaupassa ja kirjastossa mut poika nukku rattaissa. Äidillä vähän tylsää, mut varmaan ihan hyvä pojalle pitää rauhallinen päivä kun eilen oli ne synttärit.

Soitin neuvolaan ja sain hiukan ohjeita allergiota varten, ja 6kk neuvolassa mietitään lisää. 😊

12.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

No niin mä muistelin, piglet, että terapiat sun muut oli päiväkodilla. Ai ne avoimen opinnot alkaa noin nopsaan. 👍

PM, mullahan keskimmäisestä kävin kanssa kahdesti, pienimmästä en lainkaan kun ei pomo ollut suosiollinen sen kanssa. Nyt tais neuvolahoitaja unohtaa sen 12 viikon rasituksen multa. Mutta en mä 6 vuotta sittenkään kärynnyt siinä ekassa vaan vasta 26 viikolla oli paastoarvo rajalla. Muuten kaikki ihan loistavasti.

Ja seurailinhan mä kotona arvoja tuosta pienimmästäkin. 2 ylitystä tuli koko odotusaikana ja niihin oli selkeät syyt. Toisessa paasto oli vajaa ja toisessa olin tempassun joulun kunniaksi valtavan piparin sokerikuorrutuksineen 😄

Hyvä, että nkin ukko käy tutkittavana.
Vissiin harvinaisempaa sairastua 1-tyyppiin aikuisiällä.

12.12.2016
misukka
misukka

Hienoa, nki, että miehesi huolehtii terveydestään menemällä lääkärin tutkimuksiin.

Misukka, mulla tytön odotusaikana testattiin radi kahteen kertaan, koska se oli mulla keskimmäistä odottaessa.

Pigletille voimia alkavan flunssan kanssa.

12.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Piti tarkistaa radin raja-arvot. Huvikseen nappasin verensokerin ja oli 4,7. Ei paha 😊 Paastoarvon raja on 5,3. Muistin ite että 5,2.

Jos sokerirasituksessa saavat tuon 4,7 ni ei liene hätää radin suhteen. Olisihan se kiva jos kerrankin selviäis ilman leimaa otsassa tästä touhusta.

12.12.2016
misukka
misukka

Vein muksut päikkyyn ja eilen bongasin, et Prismaan oli tullut vielä ryhmä hau-autoja ni hain keskimmäiselle Kajan kun se tykkää siitä niin kovasti.

Täytyy käydä kangaskaupan kautta kun haen pojat päikystä. Tarviin pienen pätkän leveää ja mielellään pehmeää tarranauhaa. Mulla on esikolle kauluriprojekti menossa. Ikuisuus siihenkin mennyt kun viime keväänä ostin reilun kokoisen fleecepipon jonka purin saumoista ja nyt kun otin ton saumurin esiin noihin pienimmän kalenterisukkien tekoon, ni samalla ompelin kaulurin muotoon sen fleecen. Nyt tarttis enää sen tarranauhan, niin olisi lämmin ja helppo kauluri esikolle.

Keskimmäiselle ostin nimittäin samalla idealla olevan kaulurin mut se oli esikolle liian pieni. Siksi tämä askarteluprojekti.

12.12.2016
misukka
misukka

Pigletille mukavaa vikaa työviikkoa.
Juhliin menijöille kivoja juhlia.
Arjen puurtajille arkea.

12.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niin ja kaikille mukavaa päivää. 😊

12.12.2016
tennari
tennari

Huomenta.

Myö lähetää koht kaupunkiin kävellen. Jotain joulujuttuja siellä torilla. Siitä jos suoraan veis esikon kävellen kerhoon. Söis jotain kaupungissa. Kävelis kotii ja hakis esikon sit autolla kerhosta. 😊

Illalla olis vuoden vika muskarikin, jos sinne ehtis kans.

12.12.2016
tennari
tennari

Huomenta ja haukotus

Mä heräsin 4.55 ihan pirteänä ja mietin, et paljonkohan kello mahtaa olla ku pienin nukkuu vielä. Sit käännyin ympäri ja totesin et ukkokin koisaa vieressä joten kello ei oo kauhean paljon tai se on myöhässä töistä.

Mä oon useamman kuukauden jo heränny viideltä vessaan. Ihan sekoa. Kuinkahan usein mä juoksen vessassa 10 viikon kuluttua... Sit ei varmaan tarvii nukkua öitään yhtään.

Jeminapa, tsemppiä painajaisiin. Ne valitettavasti kuuluu lopouraskauteen. Alitajunta ja mieli askartelee uusien asioiden parissa ja se näkyy unissa.

Ite esikkoa odottaessa näin painajaisia varmaan sen vikan 10-12 viikkoa ja joka yö joko minä tai mies kuoltiin tavalla tai toisella ja vauva pelastettiin joko vatsan sisältä tai vastasyntyneenä, ja jäi ilman vanhempiaan.

Sitten kun se oli syntynyt, niin ekat pari kuukautta joka yö kylvetin sitä ammeessa ja se liukas vauva lipsahti käsistä jolloin ammeen pohja katosi ja muuttui kaivoksi jonne se vauva lipui mun ulottumattomiin enkä saanut sitä pelastettua.

Mutta mieli vaan käsitteli uutta tilannetta, muutoksia ja menetyksen pelkoa noin. Ihan hirveä tunne se silloin oli eikä oikein tahtonut ymmärtää, miksi mua kiusattiin sillä tavalla.

Tsemit myös närästyksiin ja hankaliin oloihin.

Pigletille hyvää viimeistä työviikkoa! Ja tälle päivää hyvää vapaapäivää. Jääkö teillä muksut päivähoitoon vaikka oletkin kotona? Mä olen antanut itseni ymmärtää että se on heille tarpeellista.

Mitäs se Zzantra kirjoittelikaan... Lipesi jo mielestä... Täytyy kohta palata.

Meillä kohta taas hoppu kun torkutin seiskaan asti. Pienin oli nukahtanut kainaloon vielä niin raaskinut töniä sitä hereille.

Illalla keskimmäisellä vuoden vika sählykerho. Siitä alkaa meidän hulinaviikko. Joka ilta jotain. Joulujuhlia ja sen sellaista.

Ai niin, joulujuhlahan se Zzantralla oli! Hyviä juhlia. Jännää ettei ole aiemmin ollut joulujuhlaa.

12.12.2016
misukka
misukka

Pigletille mukavaa päivää ja tsemppiä viimeisiin työpäiviin.. Ja onnea opiskelu juttuihin,joku päivä luin että hakisit opiskelemaan 👍

Zantralle illasta hyvää joulujuhlaa.. 😊

Mä täällä hiljalleen heräilen.. Tänään ois yhteinen kerho,se on viimeinen ja keskiviikkona joulujuhla ja sitten onkin lomaa kerhoista.. Eli kerhoon ollaan tänää menossa,mutta lapset vielä nukkuu niin itsekin pötköttelen..

Ei tälle päivälle kummempaa.. Jos sais loput joulukortit viimeisteltyä niin että sais ne postiin..
Pienempi alkoi nyt unissaan syödä mun käsivartta joten pitänee ottaa se tissille..
Mukavaa päivää kaikille..

12.12.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...