Lauantai huomenta

Huomenta kaikille. :D Mitäs suunnitelmia tälle päivälle?

10.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Onpas ollut kivan kuuloista touhua PMn keskimmäisen koululla. Vautsi 😊

Pienin on jo pedissä ja karjuu. Voi hiisi, että osaa olla kovapäinen lapsi. Noi isommat on vähemmällä ymmärtäneet, että nukuttava on ja vanhemmat ei juokse nukuttamassa.

Mä luulin, että kalat on helppo horoskooppi mutta tuo on välillä pässimpi kuin noi meidän oinaat yhteensä.

Masukaveri on taas päätynyt istumaan. Jatkuvaan jyskää pissirakkoon. Ei kivaa.

10.12.2016
misukka
misukka

Satumamman lapselle pikaista tervehtymistä.

Minä ja tyttö oltiin keskimmäisen koululla joulupajoissa. Laulettiin englanninkielisiä joululauluja. Opettaja kertoi kyseisten laulujen historiasta.
Oli historiallisesti sisustettu jouluhuone.
Lautapelejä. Oppilaat luki joulusatuja. Tyttö jaksoi yhden kuunnella.
Sitten oli tonttuliikuntarata. Sitäkin piti oppilaat. Piparien koristelua. Joulukahvila.
Joulupuuroa sai syödä.
Tyttö tykkäsi, ja minä myös.

10.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti satumamma pääsee pian sairaalasta.

Ja toivottavasti tennarilla oli mukava päivä markkinoilla.

Tulee ihan laiska olo kun lukee noita misukan juttuja, kyllä teillä riittää tekemistä. 😊

En mä käynyt missään myyjäisissä, en jaksanut pukea poikaa ulos. Lohjan markkinoilla ois ollut kiva käydä, mut ei me saatu aikaiseksi lähteä. Huomenna ei ehdi kun on kaverin lapsen synttärit.

Kyllähän allergiat aiheuttaa hiukan harmia, mut toisaalta helpottavaa kun tietää miksi poika oireilee. Tosi monet oireet nimittäin alkoi pikku hiljaa mut loppui heti kun jätettiin pois porkkana ja maito.

Taidetaan ostaa leffalippuja pojan serkuille. Hyvä idea Zzantralta. 😊

10.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Ai niin. Tennari. Kiva, että olet voinut hyvin. Miusta nämä viikot vierii ihan mahdottoman hitaasti. Just näin yhtä tuttua jolla laskettu aika jouluaattona. Se totesi, ettei ole mitään kiirettä.

Ehdotin, että voitais vaihtaa päikseen. Et mä olisin jo ihan valmis kun tuntuu että tämä odotus kestänyt jo iät ja ajat. Et jos hän vielä jaksais ni vois venyttää odotustaan sen 4kk. 😄

10.12.2016
misukka
misukka

Iltapäivää.

Kiva et rinudan pieni nukkunut paremmin yön. Harmi noita allergioita.

Mä haluaisin kans käydä siellä menneen ajan joulumarkkinoilla mutta ei taida ehtiä. Ei vaan aika riitä.

Mä olin aamulla pitämässä yhdistyksen nimissä arpajaisia. Sieltä saatiin kamat kasaan vähän myöhässä joten ehdin juuri ja juuri kotiin hakemaan keskimmäistä kiekkokouluun. Isännys teki mulle pari leipää et sain autossa syödä. Hetki sitten tultiin kotiin.

Huomenna on esikon futis ja mulla tanssitunti joten aamusta on pari tuntia aikaa, käyn varmaan tossa kylillä naistenmessuilla pyörähtämässä. Sinne Lohjan markkinoille ei siinä ajassa oikein ehdi.

Zzantralla on toivottavasti ollut hyvä shoppailupäivä. Leffaliput kuulostaa hyvältä suunnitelmalta.

Satumammalle tsemppiä sairaalareissuun! Toivottavasti pääsette pian pois.

10.12.2016
misukka
misukka

Huomenta. 😊

Me lähetää koht muksujen ja mun äipän kaa joulumarkkinoille tohon kaupunkiin. Mennään kävellen ni tulee ulkoilukin hoidettua samalla kertaa. 😊

Misukka kyseli oloja jonain päivänä tässä. Eipä tässä ihmeitä, iltasella huomaa joskusjos on ollu koko päivän menossa jne et maha tuntuu painavalta. 😁 ei siis supista tai mitään mut huomaa vaan tehneensä.. Joulun jälestähän tässä onkin jo puoliväli. 😶 hiivatti että aika kulkee nopiaan.

Muuten sit tarttis pyykkiä pestä yms tässä kotona. Ollaan oltu menossa taas koko viikko ni ei o ihmeemmin iltasin jaksanu mitään tehdä..

10.12.2016
tennari
tennari

Zzantralle mukavaa shoppailua :)

Mekin mietitään joululahjoja. Muut aika hyvin selvillä, mut pojan serkuille ei. 10-16v lapsia/nuoria, tosi vaikea keksiä lahjoja. Tylsä antaa vaan rahaa.

Ei taida tuo maitokaan sopia. Sai nyt aamulla puuroa missä maitoa, nyt naama ihan ihottumalla. Täytyy maanantaina soittaa neuvolaan, et oikeasti haluaisin nyt apua miten hoidetaan, voidaanko siedättää vai vältetäänkö kokonaan jne. Ja jos kerran reagoi useammalle ruoka-aineelle niin ehkä allergiatestikin olis hyvä tehdä.

10.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Just eilen tuskailin tuon nukkumisen kanssa, ja tänä yönä poika on sitten vain herännyt syömään kolme kertaa, eikä herännyt huutamaan kertaakaan siinä välillä. Ja 11 tuntia nyt nukkumaanmenosta, ja nukkuu vielä. Luksusta kun vertaa tohon parin tunnin välein heräämiseen. Äidillä ihanan levännyt olo vaikka nousinkin itse aikaisin. Lyhyt kokonainen uni on vissiin parempi kuin pitempi pätkittäinen. :D

Tänään täällä ois kahdet eri joulumyyjäiset, molemmat ihan tässä lähellä. Pitäis mennä katsomaan.Ovat eri aikaan, jos toiseen menisi pojan kanssa, ja sit voiskin jättää herrat keskenään ja mennä toiseen yksin. Kaupassakin tarvii käydä.

Tänään meinataan testata miten poika reagoi maitoon, tuleeko siitäkin oireita. Kokeiltiin antaa korviketta silloin kuin oireet oli pahimillaan, joten vaikea mennä sanomaan johtuiko oireet pelkästään porkkanasta vai tuliko maidosta myös. Toivon myös ettei omenasta ala tulemaan oireita sitten kun syö sitä enemmän... Jos terkka ottaisi meidän huolen tosissaan jos näytetään päiväkirjaa.

10.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...