Ovulaation jälkeiset oireet -- positiivinen raskaustesti

Hei! Millasia oireita teillä on ollut ovulaation jälkeen siihen asti kunnes testi näyttää positiivista? :)

9.12.2016
susamau
susamau

Mulla ekasta oli muutama päivä ennen kk oletettua alkamista rinnat arat,mutta se sama oire enteili myös menkkojen alkua ennen esikoista,joten se ei ollu varma merkki,mutta sitten kun arkuus jatkui useamman päivän eikä kk alkanutkaan..
Keskimmäisestä oli sellaista menkka jomoilua selässä kans just pari päivää ennen eli sekin ois voinut tarkoittaa vaan menkkojen alkua..
Näistä oli myös jännästi joku 3 päivää ennen kk oletettua alkamista sellainen yksi tosi levoton yö.. Mä olen yleensä hyvä nukkumaan mutta jostain syystä noista ennen testiä valvonut yhden yön,kun ollut vaan niin kumman levoton olo..

Kolmannesta alkoi pahoinvointi jo varmana reilu viikko ennenkuin ois menkkojen pitänyt alkaa.. En tosin edes tajunnu että pahoinvointi voi alkaa jo niin varhain.. Menkkojen ois pitänyt alkaa suunnilleen sunnuntaina nii eka oksennus meinasi tulla jo torstaina ja jo ennen sitä oli etovaa oloa..

Eli kaikista vähän erilaista..

10.1.2017
Vipe
Vipe

Mulle alkoi tuoresiirrosta vajaan viikon päästä aivan selkeät menkkaoireet; alaselkää ja -vatsaa 'juili', vatsa oli sekaisin, turvotti ja väsytti. Olin jo luopunut toivosta, mutta kun niitä ei kuitenkaan kuulunut, tein testin ja se olikin positiivinen! 😍

8.1.2017
Ellu_Maria
Ellu_Maria

Ei todellakaan mitään. Kun en ole huomannut koko ovulaatiota.
Raskaudesta oire on ollut, että menkat on jääneet pois, josta on tajunnut asian laitaa.
Kuten toisessa ketjussa neuvoimme, käy ensin kuitenkin lääkärissä, ennen kuin mietit raskauden mahdollisuutta.

9.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei sitten minkäänlaisia.

PMS-oireet pari päivää ennen menkkojen alkamista on jääneet pois. Eli kun olisi pari päivää menkkojen alkuun, mä en ole kuin perseeseen ammuttu karhu vaan ihan normaali, kut3n muulloinkin.

Se yleensä saa epäilemään, että missäs mennään ja kun menkkoja ei näy eikä kuulu, viikkoon niin sen jälkeen oon testin tehnyt.

9.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...