Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvät huomenet kaikille! Miten teidän itsenäisyyspäivä tänään kuluu?

6.12.2016
misukka
misukka

Meillä keskimmäistä alkoi linnan juhlat kiinnostaa veteraanien kahvitilaisuuden kohdalla. Tyttö nukkui, nyt on taas ihan terävänä.

6.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Zzantra saanut jo joulua kotiin kuusen koristelusta. 😊

Mitäs piglet ryhtyy opiskelemaan? Ja miten sie meinaat opiskelut jaksaa? Vähiin kyllä käy siun työpäivät.

Nkin esikko on varmasti ollut näky 😄

PMlle hyviä linnan juhlien katselua. Meillä isäntä ilmotti, että tässä talossa ei tasan linnan juhlia tuijoteta 😀 No eipä nuo minnuu niin kiinnostakaan. Iltiksen sivuilta voi kaiken oleellisen seurata. Hienoimmat puvut ja kaameimmat katastrofit.

Mulla rupes taas ihan tyhjästä nokka vuotamaan eikä loppua näy. Kauhia pärskintä säestää. Mistä lie sai taas hanan auki. Ihan kirkasta ja vetistä on, kuin allergista oiretta.

Pojat on päivän rakennelleet onnesta soikeana Brion junarataa. Esikko lukee uskonnon kokeeseen. Se kunnostautu oikein tosissaan ku jätti uskonnon kirjan ja vihon kouluun. Onneksi tästä mökistä löytyy muutamakin erilainen lasten raamattu josta tarinoita lukea. Ja jopa se ihan alkuperäisteoskin. Ilmeisesti kaikki stoorit löytyi. Oppipahan samalla vähän tiedon hakua. Sai soitella kaverilta aihepiirit, että mitä koealueeseen kuuluu. Sai kyllä kuulla kunniansa kun kävi ilmi, ettei ole kirjoja mukana mistä lukea.

6.12.2016
misukka
misukka

Me, tai ehkä minä, katson Linnan juhlat.
Keskimmäinen ja pikkusisko aikovat tehdä vohveleita.

6.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä pienin rupesi vinkumaan pystyyn jo kuuden jälkeen. Yllättäin. Mutta pidettiin kainalossa ja torkuttiin tähän kasiin asti.

Mä olen sopinut tällit yhden toisen yhdistysaktiivin kanssa ja tänään laitellaan lauantain arpajaisten palkintoja järjestykseen. Osteopaatin hoito piti tänään olla mutta suunnitelmat vähän muuttui ja hällä omat lapset kotona kun isimies menikin töihinblastenhoitohukin sijaan, joten ei hoito nyt onnistukaan. Muutenkin tämä oli vähän sellainen hoidetaan jos ehtii tyylinen sopimus.

Jaahas, tämä jäi roikkumaan... Taas.

Aika moni kauppa tuntuu olevan auki tänään ja aika hyvillä alennuksilla, niin vähän käydään shoppailemassa vielä. Kaverin tytsylle lego friendsejä ja isännys halusi itelleen pöytäsirkkelin. Sehän ne meidän perheen veronpalautukset sai joten shoppailkoon kun sillä kerran varaa on.

6.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...