Sunnuntaita

Huomenta. Tai päivää. Kuinka vaan. Mitäs tähän päivään?

4.12.2016
misukka
misukka

Täällä kolmas jonka työhistoria pätkä-pätkää. Mun pisin työsuhde samassa työpaikassa on ennen esikoista melkein kolme vuotta kestänyt.
Kun olin lähes 3 vuotta ollut esikoisen kanssa kotona, sitten olin pitkän pätkän töissä. Esikoisen päivähoitoaikana olin ihan hyvin töissä, vaikka silloinkin olin välillä työttömänä.

4.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka nyt pää pystyyn ja unohdat ne työt😊Sinulla on työmaa siellä kotonakin ja tärkein homma tuo masun kasvatus❤️Itekkin suurperheen äitinä ja pätkä sinne toinen tänne työhistorialla tiiän tuon tunteen,kun ei oo sitä uraa tullut tehtyä ja työhistoria on onneton,mutta jos taakseppäin mietin,että oisinko onnellisempi jos ois vähemmän lapsia ja hienonpi cv niin en usko😊Tämä on hyvä näin..taas oon tässä työpätkässä menossa ja saa nähdä tuleeko tästä jotain pitempää vai vieläkö meille nyytin kaipuu iskee😃

4.12.2016
huiskutin
huiskutin

Iltasta. Ei täällä ainakaan liiaksi ole vilskettä ollut 😂

Nki, teiän esikko ottaa siivouksen pitkän kaavan mukaan. Se on vähän niinku minä pentuna. Eikä siivous vieläkään ole miun lempilaji. Mut kyllä se siitä hissuksiin edistyy kun potkii pyllylle ja muistuttelee. Kunhan et luovuta vaan se huone pitää saada siivottua. Vaikka siinä menisi vuosi.

Noita ajokokeiden tuloksia en tiedä enkä tunne mutta tulkkaisin, jotta Rapun hauvelin tulos erittäin hyvä. Onnea haukulle ja ohjaajalle siitä!
Tuo pikkujoulut selvinpäin on kyllä aina loputon ihmettelyn kohde.

Me tosiaan leivottiin piparkakkuja esikon kanssa aamupäivällä ja jatkettiin keskimmäisen kanssa kun oli syöty, pienin laitettu päikyille ja isännys lähti viemään esikkoa futikseen.

Mä en ihan pystynyt olemaan molempia tanssitunteja loppuun saakka kun rupesi vetämään suonta jalkapohjasta ikävästi. Maha ei kovin pahasti muistutellut, ettei saisi reuhata. Mutta pientä muistuttelua nyt kotosalla.

4.12.2016
misukka
misukka

Libbe siis ei suostunut julkaisemaan tota mun edellistä kirjotusta töttörööstä alkaen ennenkuin kirjotin ton yhen lauseen sen eteen? :o

4.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

En tajua mikä tässä libbessä mättää! Töttöröö. Kiesus että väsyttää! Eilisilta firman pikkujouluissa, ihan jees mut muu porukka kännissä ja sitä ihmettelyn määrää ku mä oon autolla. Tänään aamusta peurajahtiin ja nyt mäyräkoirien ajokokeen purkutilaisuudessa, mein hirviölle 17kk mäaj-1 :) koht ehkä pääsee kotiin ja safkan jälkeen unille. Noi vajaan 7h unet ei vaan mitenkään riitä!

4.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

4.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

Mä nukahdin eilen sohvalle kympin jälkeen ja heräsin puoli yhdeltä. Sit ei uni tullutkaan kun pyöri ajatukset päässä ja itkin huonoa olotilaa. Mukamas mietin työhakemuksen tekoa mutta homma taisikin päätyä menetysten itkemiseen ja olevaisen menetyksen pelkoon. Jotenkin aina vaan ajatukset suuntautuu niin, ettei tätäkään syliin saada.

Ihan kökkö fiilis. Tunnen itteni niin huonoksi. Kaikin puolin. Kait mulla seuraavasta työhakemuksestakin tulee lähinnä anomus, että säälikää nyt sen verran että antaisitte edes mahdollisuuden.

Ärsyttää! Raivostuttaa olla näin skeida!

Piti laittaa pojat ulos nyt aamusta mut kai me esikon kanssa otetaan oipariprojektia edes hetkeksi, että sekin pääsee leipomaan.

Lounaan jälkeen sillä on heti futisreenit ja kun se tulee kotiin, mä lähden tanssitunnille tekemään en niin yhtään mitään. Masentaa sekin että kroppa pistää kokoajan hanttiin vaikka haluaisin tehdä ja mennä ihan normaalisti. Tältä varmaan tuntuu vanhuksista kun kroppa pettää vaikka aivot toimii. Ihmekään ole jos ne on kiukkusia kaikille.

No nyt tuli valitusvirsi. Koittakaa kestää. En mie enempää valita kun ehdi ennen iltaa täällä taas käydä.

4.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...