LAUANTAITA

Kiire viikko ollu,ei ole ehtinyt kauheasti edes lueskella.. Tai oishan sitä hetki silloin toinen tällöin,mutta jos tulee niinä hetkinä tänne niin aika vierähtää ja taas ollaan myöhässä 😂

3.12.2016
Vipe
Vipe

Nkille lohdutukseksi.
Mä nukuin sukulaisilla ensin istualtaan ja sitten pitkällään vähän aikaa.
Sulla uuteen rytmiin tottuminen vie vähän aikaa. Kuitenkin mennyt hyvin työrytmissä.
Tämä pimeä aika saattaa myös väsyttää. Kyllä se siitä tasottuu.

3.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me ollaan bussissa Lohjalta kotiin. Oltiin serkkuja tapaamassa ja joulukortteja tekemässä.
Esikoinen on ollut kotona.

3.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltasta

Nki. Ihan vaan työn aloitus voi väsyttää kun on kuitenkin uutta johon ei ole tottunut. Sullakin päivärytmi muuttunut huomattavasti töihin menon myötä. Ja kaupantekijäisiksi muutenkin nukkunut vainbmuutamia tunteja koko viikon aikana niin vähempikin väsyttää. Toivottavasti olet vähän saanut univelkoja kuitattua nyt.

Kiva kuulla Vipen kuulumisia. Jaa se joulujuna oli nyt. Taas meni ohi meidän osalta. Ei vaan ole tullut merkattua noita Minkiön juttuja 😒 Joku kerta on kyl pakko lähteä käymään siellä.

Me tehtiin aamulla piparkakkutaikina ja leivottiinkin siitä pieni osa. Pääsi vähän makuun. Huomenna sit leivotaan loput. Esikko ei vielä tänään ehtinyt. Oli oikeastaan ainoa mahdollisuus tehdä yhden lapsen kanssa kerrallaan, että hommasta tuli edes jotain. Pienin jaksoi kymmenkunta piparia tehdä ja keskimmäinen teki pari pellillistä.

Sit olikin lounasaika jo ja keskimmäisen kanssa käytiin kiekkokoulussa. Sieltä kotiin vaatteenvaihdolle ja välipalalle. Sit lähettiin koko poppoo isännän broidin perhettä morjestaa ja vähän glögiä ja pipareita nauttimassa. Vajaa tunti sitten tultiin kotiin. Nyt jäbät iltapalalla. Pienimmälle ei oikein leipä uppoo kun veteli pipareita reissulla.

3.12.2016
misukka
misukka

Mua ahdistaa ku en oo saanu juuri mitään aikaiseksi. Ollut taas niin järkkyy pahoinvointia ja väsymystä ettei ole tosikaan. Ärsyttää kun kaikki kotityöt jää tekemättä ja lista kasvaa silmissä.

Harmittaa kun koko perhe oltu flunssassa jo kohta toista viikkoa. Ei oo oikeen viittinyt ulkoillakaan kun pikkumiehellä räkä nokassa koko ajan. Ei oo saanu pojalle haettiin ees influenssa rokotetta ku oltu kipeenä

3.12.2016
Hiduli85
Hiduli85

Huomenta.

Täällä nukuttiin pitkään, joskus ysin jälkeen poika ei enää jaksanut köllötellä sängyssä vaan rupes protestoimaan sen verran kovaäänisesti et oli pakko nousta. Äiti oli aamulla hiukan väsynyt. 😃 Mut mukavaa oli eilen, ja molemmat herrat elossa kun tulin kotiin. En mä ollut poissa kun ehkä kolme tuntia. Mut oikein virkistävää sekin.

Tänään varmaan hengaillaan ihan vaan kotona. Kaveri tuo jossain vaiheessa kassillisen vaatteita pojalle, muuta ohjelmaa ei tiedossa.

3.12.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Meillä pienempi pojista lähti ison kanssa uimaan.. Ja kunhan sieltä tulevat,niin valmistaudutaan höyryjuna ajelulle.. Taas vaihteeksi 😂 Minkiössä on vuoden viimeinen tapahtuma,joulupukin juna.. Sitten joutuukin odottaan ensi kesään että taas pääsee ainakin näillä näkymin..
Sitten illalla saunaan,eipä sen ihmeempiä..

Eikä tässä viikollakaan mitään suurempia ole tapahtunut vaikka jatkuvasti oltu menossa 😂

Mukavaa viikonloppua kaikille.. Meillä tiedossa pitkä viikonloppu kun mies maanantaina pekkasella eikä kerhoakaan ole maanantaina.. Eikä tietenkään tiistainakaan..

3.12.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...