Perjantailörpöntelyä

Huomentaaaa! Mitäpäs viikon viimeiseen arkipäivään?

2.12.2016
misukka
misukka

Rinuda, kyllä se hyvin menee. Hyvä myös isän olla lapsensa kanssa. Edes joskus.

2.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Melkein alkaa jännittää tää ilta. :) Ihan hassua et mä olen lähdössä jonnekin ilman vauvaa. Tähän asti ehkä pari kolme kertaa käyny asioilla yksin... No, baari on ihan tässä naapurissa, ja eihän me varmaan kovin myöhään olla ulkona. Jännä kun tajusin et munhan ei tarvi laittaa imetyspaitaa illalla. :D Pitää vaan saada pikkumies sänkyyn, tai ainakin antaa iltamaidot. Toivon mukaan poika nukkuu, mut jos tää heräily jatkuu niin kerkeää kyllä herätä ennen kun tuun kotiin. No, jääkaapissa on maitoa. En epäile yhtään pärjääkö poika isänsä kanssa, muutenkin itkee aina isän perään. Mut isäntä on vähän vastahakoinen. Mut on tää senkin muksu. :)

2.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Sisäänotto on 28.
Ihan selkeästi Rinuda kirjoittanut.
Itsellä joskus tulee liiankin lyhyesti kirjoitettua.

2.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Oho, nyt kun luin ton niin kuulosti vähän väärältä. PMlle siis mukavaa päivää, ja pidetään peukkuja jonon suhteen.

Isäntä siis jästipää täällä.

2.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Hölmö tää Libbe. Koneella näkyi misukan vastaukset, puhelimella ei näy. Mut nyt näen et PMkin kirjoittanut.

Mokoma jästipää oli jopa käynyt terveydenhoitajalla, mut saikkua ei ottanut vastaan... Ja nyt kotona täähän on melkein kuolemaisillaan...

Aloitin eilen uudet tumput pojalle, edelliset oli ihan liian pienet. Sen jälkeen pitäis etsii käsiini jonkun joka osais opettaa mulle sukkien kutomista. Sain äidiltä ihanan värisen langan joten siitäkin tulee tumppuja ja sukkia.

2.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Nii, ensi perjantaihin mennessä piti valittujen ilmoittaa, ottavatko paikkaa vastaan. Eipä se jono tosiaan voi mihinkään liikkuakaan ennen sitä. Paljonkos siellä oli paikkoja tarjolla?

2.12.2016
misukka
misukka

Ai teilläkin majailee tuommonen pölvästi, joka ei ymmärrä levätä sairaana. Sit ollaan niin jumalattoman kipeänä lopulta, että on pakko maata kun ei enää pystyssä pysy.

Toivottavasti pikkumiehen rokotusoireilut helpottaa. Ja hauskaa tyttöjen iltaa! Tunnustan, että oon hippasen kade tuommosesta tyttöjen illasta. Mulla ei oikein ole ketään jonka kanssa lähteä. Kun ei ole ystäviä joiden kanssa mennä. MLLn naisia ei lasketa kun se on tuommonen yhdistysympyrä.

Vitsit mä just keksin lisää ommeltavaa. Mulla on tuolla yhdet keskimmäisen kengät, joiden sisäkenkä pitäis korjata ja esikolle mulla on ollut tekeillä fleevekauluri. Molemmat on odotelleet, että ottaisin saumurin käyttöön. No nyt on joten täytynee ommella nuo kasaan.

2.12.2016
misukka
misukka

Tännekään ei mitään erikoista.
Tuolla Järvenpäässä varasijajono ei kuulemma liiku ennen ensi perjantaita. Ruuanlaittoa ja muuta kotihommaa.
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille.

2.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta.

Täällä ei mitään erikoista. Isäntä lopuviikon vapaalla. Onneksi on vapaapäiviä kun ei tuo tajua pysyä kotona vaikka on kipeä. Ollut kaks päivää töissä kuumeessa.

Pikkumies ollut vähän sekaisin rokotusten jälkeen, mut niin oli viimeksikin monta päivää. Päivisin väsynyt ja kiukkuinen, öisin herää parin tunnin välein. No, eiköhän se pikkuhiljaa helpota. Ja varmasti jotenkin reagoi nyt kun saa ruokaa usean kerran päivässä, kiinteitä siis. Onhan siinäkin paljon uutta opittavaa.

Tälle päivälle ei mitään erikoista. Kauppaan pitää mennä, jos menis samalla vaunulenkille. Niin kuin aina. 😊 Illalla mun ois tarkoitus lähteä ulos tyttöjen kanssa kun poika on laitettu nukkumaan. Toivottavasti isäntä jaksaa jäädä kotiin pojan kanssa. Saa mun puolesta nukkua iltapäivään asti kunhan hoitaa poikaa sit illalla.

2.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Tänne ei mitään erikoista. Ukko sit lopultakin tajusi, että pitää levätä. Haluaa olla kunnossa kun ensi viikolla työn puolesta metästysreissu Ruotsin puolella. Eli ukko on himassa tämän päivän.

Mä jatkan tuota joulukalenteria. Eilen sain loputkin sukat saumurilla kasaan, niin enää huolittelu niihin ja koristelu kaikkiin.

2.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...