Pahoinvointi

Olen kirjottanut aikasemminkin...onko ketään joka kokenut samaa...itsellä alkaa voimat olemaan lopussa 😢 Viikkoja 12+6 vieläkään ei pysy mikää oikein sisällä...3 krt käyny jo tiputuksessa. Tänään loppusairasloma ja yritin mennä töihin...päättyi yritys siihen kun olin pyörtyä työpaikan ovelle...onneksi ehdin kyykkyyn... Esikoisen kanssa tätä kesti 6 vko eikä ollu näin pahana.. Onneton 😢

1.12.2016
Pectus
Pectus

Tsemppiä.. Itsellä pahoinvointi (ei kylläkään onneksi noin paha) kesti jonnekin ehkä 30 viikon tienoille sillei että päivittäin oksensin.. Pahaolo jatkui ihan loppuun saakka,samoin kuin ruokahaluttomuus.. Pahin aika oli melko alkuraskaudesta kun oksensin 2 viikkoa ihan jatkuvasti.. Ainoa ruoka päivän aikana oli iltapala jonka sai pysymään sisällä sillein ettei pessyt hampaat kuin ihan nopeasti eikä kauhean takaa ja meni suoraan sänkyyn.. Muuten vaikka ois ottanut lasillisen vettäkin vain niin ulos tuli.. Tiputukseen en onneks joutunut ja töitä tein koko ajan,mutta täytyy sanoa että aika loppu oli henkisesti ja fyysisesti kun mies oli vielä kaiken lisäksi reissuhommissa ja kaksi edellistä lasta siis kotona joiden raskauksissa ei pahoinvointia ollut..

Mulla auttoi pahimpaan ne seaband rannekkeet.. Ne kun hankin niin en oksentanut ihan koko ajan.. Eivät siis vieneet kokonaan oloja pois mutta helpotti huomattavasti.. Mulla ei mikään syötävä tai juotava ollut sellainen jota ois pystynyt syömään tai juomaan,muuten kuin väkisin..
Mutta otin aina iltaisin raskaus ajan vitamiineja ja omegaa että se edes vähän korvais huonoa ruokavalioo ja sitten tietysti söin lasten kanssa aina vähän vaikkei yhtään ois huvittanut..

Ja mitä tohon painoon tulee niin mullakin oli laskusuuntainen pitkään ja nousi lopulta koko raskauden aikana 3 kiloa joista 5 kiloa jäi synnärille lapsen synnyttyä 😅 Ja ihan normikokonen terve tyttö tuli,että kyllä se vauva omansa ottaa vaikka mäkin olin lähtöpainoltani normaalipainoinen ettei ollut ylimääräistä mistä ottaa..
Mulla onneksi neuvola täti on ihana eikä aiheuttanut mulle tressiä painosta.. Esim. Kun oli vaihe missä pysyin paikoillaan,eli ei enää tippunut muttei myöskään noussut niin totesi vaan "no se on hyvä ettei ainakaan enää ole tippunut" ois ollut kauheaa kun joka ruoka hetki oli kamala että joku ois vielä painostanut syömään enemmän ja useammin..

Toivottavasti sinulla pahoinvointi loppuu pian tai ainakin helpottuu.. Meillä tämä tyttö vaikka kiusasi raskaus ajan pahoinvoinnillaan,nii on nyt hyvitellyt ja ollut ainakin nämä ekat 6 viikkoa maailman helpoin vauva.. 😄

3.12.2016
Vipe
Vipe

Tsemppiä sinne ! Itsellä kesti viikolle 20 asti oksentelu ja huippaus. Kamalinta oli se kun paino laski, mikäön ei pysynyt sisällä eikä edes tehnyt mieli syödä ja silti neuvolassa vaan kerta toisen jälkeen sanottiin että pakko syödä että vauva saa tarvitsemansa.

Toivottavasti pääset eroon pahoinvoinnista ennemmin tai myöhemmin. Itellä ei siihen auttanut muu kuin aika...

2.12.2016
hhannaka
hhannaka

Hei! Mulla oli raskauspahoinvointia rv 17 asti. Pahaa oloa oli aamusta iltaan. Pahimmillaan edes vesi kulaukset eivät pysyneet mahassa. Jouduinkin käymään tiputuksessa Niinkuin sinäkin. Jouduin pitämään muovikassia autossa jotta pystyin ajamaan puolentunnin matkan työpaikalleni sotkematta autoa. Jouduin olemaan aika paljon sairaslomalla koska en voinut tehdä asiakaspalvelu työtä vessasta käsin. Tiedän siis miltä hirveä raskauspahoinvointi tuntuu ja toivon että sinulta loppuisi se pian. Luin jostakin että stressi voi pahentaa ja pitkittää raskauspahoinvointia. Onko muut lukeneet/kuulleet sellaista? Tiputuksessa käynnit auttoivat vähän aikaa ja kun aika kului pystyin syömään ja juomaan enemmän ja enemmän.

1.12.2016
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Tuo jatkuva oksentelu on kyllä varmasti uuvuttavaa. Johan siitä kertoo että olet ollut useasti tiputuksessa. Ei ne sitten ole mitään lääkityksiä miettineet jotka vois oloa helpottaa?

Itellä vain 7-11 viikon ajan 24/7 öklötyksiä useampia takana joissa on paha olo jos et syö ja vielä pahempi jos syöt. Tämä viimeisin oli tuollasta rviikot 2-13. Sitten loppui kuin seinään. Onneksi.

Toivon todella, että sulla olo helpottaa. Nämä omat kuvotukset tosiaan olleet todella rasittavia mutta aivan kesyä menoa tuohon, mitä sinä käyt läpi.

1.12.2016
misukka
misukka

Mulla kestänyt jo 7viikkoa ja puhti loppuu...

1.12.2016
Pectus
Pectus

Ja siis korjaus että nyt huonovointisuutta siis 3viikkoa takana eikä loppua näy

1.12.2016
Hiduli85
Hiduli85

Voi sua!! En voi edes kokeilla käsittää mitä käyt läpi. Viime raskaudessa mulla oli 3päivää etovaa oloa ja nyt reilu viikkoa jo ollut. En oo kuitenkaan oksentanut, mutta järkyttävän huono-oli, pyöräyttää ja ei mikään meinaa maistua. Oon kans aika väsy tähän huonovointisuuteen ja kun väsyttääkin hirveesti. Kävin jo hakee apteekista Floradix pullon, jos se auttaisi mut en vielä avannut. Mulla oikeastaan ainoa, mikä EI tee huonovointiseksi on mehukeitot. Ostin eilen kaupasta monta litraa, että on kaapissa edes jotain mitä pystyy niellä

1.12.2016
Hiduli85
Hiduli85
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...