Torjantai

Taas yksi viikko kääntynyt loppupuolelle. Mitäs tähän päivään?

1.12.2016
misukka
misukka

Niin, ja meitä oli 3 eri ammattiryhmää pääsykokeessa. Jonkun pitää 9.12. mennessä ilmoittaa opiskelupaikan vastaanottamisesta.

1.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos riu muistutuksesta, tuosta aktiivisuudesta.
Milloin teillä on tuo VIP-tilaisuus, huomennako.
Mulla menee asiat ohi, vaikka luenkin, ja koitan täälläkin seurata, mitä ihmiset kirjoittelee.

1.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka joo flunssa vaan juolahti mueleen, aattelinkii että se mies on vielä lippeempi. Toivottavasti tauti kohta helpottaa. Aika urakka siulla noitten kalenterien kanssa, vaan lopputulos on varmasti sen arvoinen 😊

PM ole aktiivinen sen peruutuspaikan kanssa, kysele ite perään. Milloin valittujen pitää ilmoittaa että vastaanottavat opiskelupaikan?

Miun pitäs mennä nyt lasten kanssa saunaan. Plääääh. Ehkä jos myö puhutaan joulusta niin se ois rauhallisempi reissu 😁 Meillä niin karkasi käsistä lahjojen kanssa, että lapset ainakin on onnellisia 😄 Mutta joo, joku tuommonen yhteinen puheenaihe pitää desibelit kohtuullisina saunassa. Siellä kun muuten kaikuu niin uljaasti 😄

1.12.2016
riu
riu

Riu, mä oon 14.varasijalla. Ensin sain kirjeen, että en ole ollenkaan saanut opiskelupaikkaa, mutta kun soitin sinne, niin opo oikaisi, ei, kun sä oot varasijalla.
Eilisestä työllisyys ym. haastattelusta voit lukea eilisestä ketjusta.
Tosin mun sos.työntekijä ja työvoimavirkailija ei olleet paikalla, mä olin.

1.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hieno voitto, riu! Nauttikaahan VIP-meiningistä.

Oliski vaan flunssa tolla ukolla mutta ko se epäilee saaneensa influenssan. Jäsenet ja pää ollu kipeänä. Muuten tota räkää, köhää ja kuumetta.

En miekään pelkällä räkiksellä tai köhällä kotiin jää mutta jos lämpöä nostaa, ni kyllä siinä vaiheessa pysyttelen omissa oloissa.

16 huopasukkaa on nyt ommeltu. 8 jäljellä. Sit kaikkien koristelu, niin pienimmälläkin on oma joulukalenteri. Ekat herkut jo käytiin yhdestä sukasta kaivamassa päivällisen päätteeksi.

1.12.2016
misukka
misukka

Iltaa jo 😊

Misukka se on se suomalainen mentaliteetti että vaikka pää kainalossa töihin, ite oon vähän samaa sorttia. Ja flunssahan kuulemma on jo tarttunut ennen ku oireet ees alkaa?

Hidulin päivä kuulostaa kivan touhukkaalta 😊

Rapu hyi, labrapäivät on ihan rektumista. Tai no kyllä mie vielä kuppiin pissin, mutta se kaikki muu... Vaan nyt se on siullakii kunnialla ohi 😊

PM joko on tullut tietoa opuskelupaikasta?

Miun päivät on ollut taas semmosta matalakiitoa ettei tosikaan, koko ajan jotain menossa. Jos ei muuten niin kyllä lapset järjestää 😄 Eilenkii oltiin koko päivä eka kaupungilla lahjojen ostossa ja illalla sisko tuli vahtimaan lapset niin päästiin miehen kanssa syömään ja elokuviin. Eikä nukuttu ku ihan pieni pätkä leffasta 😄 Huomenna on myöski menoa ku mue voitin vip-liput jääkiekko-otteluun kuudelle. Mennään vähän aikasemmin ja saadaan ruuat, juomat, jälkkärit, paikat vip-katsomosta. Ei huono 😄

1.12.2016
riu
riu

Rapu, miksi sulta tutkitaan MRSA?

Täällä ei kummempaa. Ootellaan, että keskimmäinen tulee koulusta.

1.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Labra päivä, 3 pissanäytettä, 4 putkee verta ja MRSA... plääh, ens viikolla uus MRSA viel. Nyt oottelen et mies sais tosta varaosa-autosta renkaat irti ni päästäis kierrättää toiset kumit niille vanteille et saadaan joku kosla sillekki liikenteeseen.

Viime yö tuli nukuttua niin huonosti. Molemmat pyöris ja valvos eikä meinannu uni tulla millään. :/

1.12.2016
Rapu1990
Rapu1990
14-month-old baby

Meillä vähän sama tilanne miehellä. Tietty yrittäjä ei voi lomaa ottaa mut olis kait järkevää tervehtyä pari päivää kotona ennen kun tekee töitä puolikuntoisena. Pojan kanssa aletaan sentään olemaan jo tästä flunssasta voiton puolella!

Tänään pitkästä aikaa varaa maksaa lapsenvahdille niin pääsen pariksi tunniksi omiin juttuihin. Meinasin oikeen repästä ja käydä kampaajalla! On opiskelija niin ei ota kun 20€. Sit oon nettikirpulta varaillu yhtä ja toista niin vois niitä käydä rauhassa hakemassa. Ostin myös 20€ maksavan kannettavan dvd soittimen. Tulee olemaan kyllä mökkimatkojen hitti. Saattaa olla et jatkossa annan mieli hyvin miehen ajaa niin voidaan pojan kanssa vahtaa leffoja

1.12.2016
Hiduli85
Hiduli85

Huomenet

Esikolla on futisreenit illalla, miulla tuo kalenteriprojekti pienimmälle. Siinähän sitä päivään täytettä.

Isännän piti lähteä johkii iltahippalointiin tänään mutta perui sen. Eilen oli niin järkyn kipeänä illan ettei mitään järkeä mutta töihin piti silti lähteä.

Minen ymmärrä. Koko viikon ollut kipeänä mutta töihin pitää silti vääntäytyä. Mikä ihme siinä on niin vaikeata levätä päivä pari, että tulis kuntoon? Nyt sit juoksee puolikuntosena töissä levittämässä tautia. Pöljä ukko.

1.12.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...