Kuulumisia

Eilen kävin viimeisessä lääkärineuvolassa, nyt rv 37+2. Lääkärissä ei mtn sen kummempaa, paikat kiinni yhä! Tässä kärvistelly jo useamman viikon supistusten kanssa jotka ei oo tehneet sitte mtn. Painoo oli viikossa tullu kilo ja se tietenkin mietityttää mutta turvotusta eikä muitakaan oireita ole. Noh, eilen illalla sitten meni osa limatulppaa ja viime yö taas niin valvoessa, aamulla aikaisin jo 3krt käyny vessassa kun vatta iha löysällä. Myös supisteli tuossa aamulla mutta nyt ei oo mtn tuntemuksia. Mielenkiinnolla ootan mitä tuleman pitää.

29.11.2016
Mirkku85
Mirkku85

Tii, miun pienimmän synnytyksessä ollutta kätilöä lainatakseni : Supistelee uudelleensynnyttäjällä tyhjät pois ennakkoon. Että ko on tosikoitos, ni siinä tarvihe turhia supidtella. Sit tehrään täysillä töitä.

Ole siis tyytyväinen jos supparit vähän hellittäneet ja käytä lepohetki hyödyksi. Eli lepää! Jaksat sitten taas kun alkaa supistaa enempi.

30.11.2016
misukka
misukka

Mulla on kanssa nyt ollu muutaman päivän vatsa aivan sekaisin! Koko raskauden kärsinyt ummetuksesta, viikko sit alko vatsa toimii päivittäin mut nyt on ollu ihan kunnon hanat auki meininki :'D Viime yönä heräsin kamalaan vatsakipuun joka meni ohi vasta särkylääkkeellä, aamulla sit herätys ja suoraan vessaan.... phuuh...

Mullahan ei oo mitään käsitystsä onko supistukset saaneet mitään aikaan kun ei oo mitään lääkäriä tulossa enää.. supistellut kuitenki alusta asti ja kipeästi viikolta 31 alkaen... Nyt on viikot 36+2... Ja mullahan nyt sit supistukset on vähentyneet viikonlopun jälkeen roimasti... yöunet parantuneet tietty senkin johdostsa, mikä on ihana juttu.. Ärsyttää nyt vaan lievästi kun koko raskaus supistellut ja nyt kun niitä sais oikeesti alkaa tulee niin sit ne loppuu :D !

Tsemppiä sulle , eiköhän siellä pian jotain tapahdu :) Ekassa raskaudessa mulla irtos limatulppa kerralla ja synnytysaamuna.. nyt tuntuu et on irtoillu jo pari viikkoo jotain limaa...

30.11.2016
Tii03
Tii03

Ai sie oot samanlainen ko mie, että viikkokausia voi supistaa kipeesti mutta mitään ei tapahdu.

Meidän pienimmästä supisti kipeästi rv 28 alkaen ja rv 32 jopa 20 minsan välein mutta noilla samoilla viikoilla suunnilleen ko sie nyt, ei ollut tapahtunut YHTÄÄN MITÄÄN. Ja sit raskaus meni vielä 5 pv yli eli yhteensä 13 viikkoa kipua ja kidutusta.

Mut sitten kun alkoi tapahtua, olikin aika haipakkaa. Jos en olisi tylysti vaan ilmoittanut synnärille, että tullaan nyt, lapsi olisi syntynyt kotiin.

Tsemppiä loppumetreille! Toi limatulppa ja suolen tyhjennys lupailee kuitenkin, että muutaman päivän sisään pääset synnyttämään. Tuskin yliajalle tarvii kärvistellä.

29.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...