Maanantaita!

Huomenta täältä Eilatista!

28.11.2016
Minnie
Minnie

Nki, anna pamol F. Siitä on kilojen mukaan kahta eri tehoa. Se maistuu karkille. Ainakin meillä pienin ottaa mielellään suoraan tabun suuhun. Vähän vettä perään ni hyvä on. Se on purutabletti mutta käytännössä hajoaa jo syljen vaikutuksesta suuhun.

28.11.2016
misukka
misukka

Olipa outo lääkäri sulla siellä. Teillä ei ilmeisesti lääkärillä ole ultraa siellä.

Täällä lääkärillä on semmoinen kehno ultra, mutta kyllä sillä näkee oleellisimmat. Ja aina lähete äitipolille jos jotain häikkää on. Ei tarvii jäädä miettimään.

Tosin eka lääkärikäyntikin oli kyllä vasta rv 19. Yhden ylimääräsen käynnin kävin viikolla 7 vai 8. Ns. varhaisultra siinä lääkärillä suoraan.

Samoin kävin keväällä rv 10 lääkärin ultrattavana ja kaikki ok mut np-ultrassa todettiin, että oli menehtynyt 2 päivää aikaisemmin. Eli reilun viikon eli sen lääkärikäynnin jälkeen vielä.

Toi nirsoilu on vaihe. Joillakin jukureilla vähän pidempi kuin toisilla. Riippuu, kuinka jukuri on ja miten kauan jaksaa taistella vastaan ennen kuin oppi menee perille. Meillä meni nyt toisen kerran nukkumaan ilman ruokaa. Pari viikkoa sitten edellisen kerran. Se on heikompaa hiihtokenkää muksulle kun äitee on kovempi luu kuin lapsi itse. 😜

28.11.2016
misukka
misukka

Osanottoni ryaazz! Jaksamisia ja anna itsellesi lupa surra menetettyä pientä. Eikö ne neuvolalääkäristä laittaneet lähetettä äitipolille kun ei sydänääniä löytynyt? Kun ei se lääkäri ihan alkuviikoilla kuitenkaan ole.

Meillä pienin päätti näköjään taas kieltäytyä ruuasta. Ei kelvannut päivällinen. Päätin, että syö samaa iltapalalla eikä korvaa kunnon ruokaa leivällä. Eipä kelvannut iltapalaksikaan joten herra saa olla ruuatta huomiseen.

Ehkäpä tuo oppii, että kannattaa syödä silloin kun on ruoka nenän alla. Tuo on heittäytynyt vähän krantuksi viime aikoina.

28.11.2016
misukka
misukka

Päivää 😊

Minnielle mukavaa lomaa. 😊

Muille mukavaa päivää. On täällä tosiaan ahkeria ihmisiä. 😃

Me käytiin aamupäivällä jumpassa, vika kerta ennen joulua. Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja jumpata kotona. 😃 Lonkka joka oli ronkeli raskauden aikana on taas vihoitellu, tais tuo revähtäny reisilihas tehdä pahaa. Joten on kyllä pakko nyt pitää huolta siitä.

Päivällä oli 5kk neuvola. Poika on terve ja reipas. Saatin nyt lupa antaa enemmän ruokaa, ihan kunnon annoksia eikä pelkästään maistelua. Maito ei näytä riittävän isolle miehelle.

28.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Huovasta meinasin joo tehdä. Tein jokunen vuosi sitten isoille pojille punaisesta ja vihreästä huovasta isot kalenterit seinälle. Toisessa vihreä pohja ja punaiset taskut, toisessa toisinpäin. Molempia rullia on ihan hyvin vielä jäljellä.

Miekin mietin just tuota avonaisuutta, että kumpi lie parempi olisi.

Täällä tuli silloin pari viikkoa sitten kunnolla lunta. Mutta kaikki suli ja nyt tuli vaan kevyesti.

28.11.2016
misukka
misukka

Ai niin, toi lumihomma... Täällä on hyvin kevyt kerros lunta. Olisi kiva jos olisi vähän enemmänkin. Mut ei sentään ihan musta maa.

28.11.2016
misukka
misukka

Kiva, että ninnup saa vähän vähemmän siivoilupäivän täksi päiväksi.

Tuvituksella on päivässä ohjelmaa vaikka jättäisikin yhdet treffit välistä.

Neuvolassa kaikki ok. Mitä nyt unohtu ottaa pissasta sokrut ja protskut. Pyyhkiessä hoksasin, et olis pitänyt pissiä kuppiin 😄 Sattuuhan sitä. Paino oli noussu edellisestä käynnistä eli pitäisköhän mun vähän ruveta kahtomaan mitä suuhunsa laittaa. Kun ei oikeasti tarttis tuon painon miun puolesta nousta yhtään. Onneksi ei lähtöpainoa ole ylitetty, mutta se olikin sitä luokkaa mitä pienintä synnyttämään mennessä.

Rahahakemus olikin mahdottoman nopea laittaa. Ei muuta ku kirjautuminen sisään ja kolme hiiren klikkausta. Huiskis vaan ja sinne meni. Tekstarilla pitäis tulla maksupäivä kun ovat päätöksen tehneet.

Isännykseltä tuli kyssäri, että otetaanko vastaan ilmainen joulukinkku. No mikäpä jottei. Ei tarvihe sitäkään sit lähteä hommaamaan.

Nyt mie taidan yrittää ideoida pienimmälle joulukalenteria... Mulla olis visio joulusukista narussa mutta koristelu on vielä ihan auki. Samoin kokoluokka ja kaytännön toteutus. Eli kuinka iso sukan pitää olla ja saumat sisään ja sukka kääntäen ympäri, vai sittenkin saumat ulkopuolelle...

Kumpi olisi parempi teidän mielestä?

28.11.2016
misukka
misukka

Rentouttavaa lomaa Minnien perheelle.

Täällä on maa aivan valkoisena.
Tytöllä muskari, ja keskimmäisellä koodauskerho.

Mukavaa päivää kaikille.

28.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta

Minnielle hyvää reissua. Harmi, että jatkuvasti hiekka pöllyää. Toivottavasti pääsette näkemään delfiinejä 👍

Mä laitoin oman herätyksen 20 minuuttia normaalia aikaisemmaksi. Jos vaikka saisi potkittua köörin ajoissa liikkeelle. Mulla menee aina oma aikani kun kroppa heräilee.

Neuvolakäynti olisi heti kasin jälkeen eli muksut pitää saada kasiin mennessä päikkyyn jätettyä. Raha-anomus pitäis liitolle laittaa ja pienimmän joulukalenteri on yhä edelleen ajatustasolla, että jonkinlainen kai silläkin pitäisi olla. 😰 Pari päivää joulukuuhun. Ei tässä mitään kiirettä ole tai silleen...

Muuten päivä ihan auki.

28.11.2016
misukka
misukka

Täällä toimii netti vaihtelevasti, mutta olin lukevinani että Vipen pikkuisen ristiäiset ollut. Onnea pikkuiselle nimestä!

Ja Pigletin perhe ollut sova kurssilla. Toivottavasti olette saaneet apua ja vinkkejä sieltä! ❤️

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

28.11.2016
Minnie
Minnie

Kun sama aikavyöhyke, niin eipä pojan unirytmi muuttunut sitten hiukkaakaan 😁
No, minä olen mennyt myös tosi aikaisin nukkumaan, jopa 19:00. Kun täällä tulee myös pimeä aikaisin.
Eilen käytiin meriobservatoriossa. Oli mahtava paikka ja esitykset!
Bussi on täällä halpa ~7km ja koko perhe 2€ suuntaansa. Mutta muuten ihan Suomen hintaluokkaa kaikki. Tosin tämä onkin vain turisteja varten rakennettu kaupunki aavikkoon. Että sietää sitä sitten pyytää hintaakin.
Venäläisiä on tosi paljon.
Tänään mentäis Delfiiniriutoille ja toivotaan että delfiinit on uteliaalla tuulella, ne kun saavat mielensä mukaan liikkua joko avomerellepäin tai tulla ihmisten luo tekeen temppuja.
Jos joku on täällä käynyt, niin ehkä tietää, minulle oli yllätys, että täällä on ilma sakeana aavikon hiekkaa. Niin kovat tuulet aavikolta päin. Kuivaa silmiä, nenää ja ihoa. Ei ollut paras mahdollinen siltä kannalta.
Mutta hieno kokemus kaikenkaikkiaan ja seuraavaksi johonkin toiseen maahan.
Hotelli ympäristöineen on nimensä mukainen Royal Garden 🌴🍊🌳🌸🌺⛱

28.11.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...