Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huhtikuisia 2017

Näköjään on kadonnut se miun alottama edellinen ketju. Katsotaan, löytyiskö uusia huhtikuisia tänne lörpöttelemään.

27.11.2016
misukka
misukka
11-month-old baby

Toissapäivänä 5 askelta, tänään jo pidempää matkaa ja moneen kertaan. Pikkujätkä on ihan fiiliksissä. Ja niin on koko perhekin. Ihanaa tepastelua. Nousee myös tuetta seisomaan kyykystä.

10.3.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

OytiMi, tuohan on tukien kanssa mennyt jo ennen joulua eli pian 3kk ajan. Melkein juoksee tuon taaperokärryn kanssa 🙈 Mut ekoja tuettomia askeleita hakee nyt ja tosiaan ylpeänä seisoo tuetta.

3.3.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

Onnea Misukan pienelle uusista taidoista!:) kuulostaa siltä että kohta teillä jo kävellään ihan kunnolla.

Vai ei OutiMin neiti viihtynyt uimahallissa. Meillä oli kans kerran ihan katastrofireissu uimahalliin. Neiti aloitti huutamisen heti kun pääsi altaalle ja lopetti vasta kun pääsi päivävaatteissa kahvion puolelle. Sit kokeiltiin uudestaan noin kuukauden päästä niin ei mitään ongelmaa! Altailla jaksoi touhuilla kolme varttia ja pesulla sekä pukuhuoneessa sai jopa kehuja muilta naisilta kun oli niin reipas!:) totesikin että täytyy pian käydä taas uimassa ettei neidillä pääse positiivinen asenne uimiseen unohtumaan.

Meillä on neiti innostunut seisomisesta. Ihan koko ajan haluaisi seistä, mut siihen tarvii kyl vielä tukea. Istuminen on myös kehittyny hyvin. Ei nouse itse istumaan mut kun laittaa istumaan niin pysyy siinä ja osaa siitä sit lähteä yksinään ryömimään. Ja ryömien mennään lujaa jokapuolelle... konttausasentoonkin nousee mut ei siitä (vielä) lähde liikkeelle.

3.3.2018
Taros
Taros

Voi vitsit, kyllä sitä kehitystä vaan tulee kokoajan 🙂 voipi tosiaan olla, että jo teidän 1v juhlissa kävellään pätkiä tuen kanssa taikka ilmankin jo 😀 kovasti ainakin tuntuisi jo yritystä olevan ja varsinkin, kun on itsekin uuden taidon oppimisesta innoissaan 🙂😍
Juu, meidän neidille nuo kovat äänet on aina ollut herkkä paikka, minkä toisaalta ymmärrän, kun eihän meillä kotona semmoista ääntä lähde normaalisti. Mutta toisaalta en odottanut ihan noin herkäksi tulevan, kun paljon kuitenkin ollaan liikenteessä ja eri paikoissa käydään. Mutta esim. Kyläilessä keskimmäisen siskon luona, niin herkästi tulee poru, kun hänen lapsensa on aika kova äänistä sakkia 😂 mutta hyvää siedätystä kyllä. Vanhimman siskon lapset ovat hiukan rauhallisempia, niin siellä ei niin herkästi itke. Mutta on tosiaan ihan pienestä asti ollut herkkä äänille, että saa nähdä koska tottuu. No viimeistään elokuussa saa hyvää siedätystä, kun menee siskolle hoitoon, kun itse pitää palata takaisin työhön täysipäiväisesti. Onneksi sisko on perhepäivähoitaja, niin kiva viedä tuttuun ympäristöön, kun on kuitenkin vielä niin pieni silloin.

1.3.2018
OutiMi
OutiMi
10-month-old baby

Voi teidän pientä. Se voi olla, että äänimaailma ja toisten roiskiminen häiritsee. Meillä tyyppi niin tottunut mekkalaan, että oli tosiaan ihan ölvisti vedessä.

Odotan mielenkiinnolla, milloin ja miten teillä lähdetään liikkeelle. Ihania nuo ryömimiset 😍 Mut jos kierien pääsee kovempaa, niin sillä tyylillä mennään.

Meillä ei kukaan ole kierinyt. Siis, että se olisi pääasiallinen liikkumismuoto.

Nyt meidän ukkeli on entisestään venyttänyt seisoskeluaikoja. Se selkeästi on innoissaan siitä, että pysyy pystyssä ihan itse. On NIIN leveitä hymyjä aina.

1.3.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

Vähän ihanaa Misukka teidän pojan kanssa 😍 se on kyllä nopeasti oppinut tuon liikkumisen ja nyt jo askelia 👍🏻😍 meillä on tänään vähän jo ryömitty eteenpäin, mutta se ei ole niin kivaa kun kierien pääsee nopeammin paikasta toiseen 🙈 konttausasentoon edelleen menee ahkerasti ja hei’aa itseään siinä, mutta liikkeelle ei vielä mene.
Viime viikolla käytiin siskon kanssa uimahallia, mutta ei meidän neiti vielä viihtynyt ollenkaan. Kauhea poru siihen asti, kun päästiin takaisin pukukaapeille ja pääsi istumaan syöttötuoliin siksi aikaa, kun puin itseni. Veikkaan äänien olevan liikaa hänelle ja pelkäsi siksi. Koska kotona viihtyy kylvyssä/suihkussa, mutta hallissa jo roiskahdus vettä naamalle ja kauhea poru heti.

28.2.2018
OutiMi
OutiMi
10-month-old baby

Eilen meidän ukkeli otti sivuttain askeleita 😊 Ja tänään seisoskeli pitkään isoveikan edessä ilman tukea.

3 päivän päästä tyyppi on 11kk.

25.2.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

Meillä tuli tänään ensimmäinen askel 😄 Nosti vasenta jalkaa ja tömäytti oikein kunnolla. Sit romahti leveästi nauraen mun syliin. 😍

18.2.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

Mä olen välillä laittanut potalle. 5 kuisena jopa teki pottaan pisut pariin kertaan. Nyt se istuskelu on niin jännää, ettei saa mitään pottaan aikaiseksi. Kiltisti kyllä istuu mut on niin tohkeissaan siitä potalla istumisesta, ettei pissa tule.

18.2.2018
misukka
misukka
11-month-old baby

Ootteko muuten jo aloittanut potalle totuttelua? Meillä on tässä hankalaa, kun neidin laittoi siihen, niin heittäytyi samantien selälle ja kauhea poru. Nyt kerran olen onnistunut laittamaan, että on istunut ihan tyytyväisenä, mutta ei kyllä ole hajuakaan mikä olisi hyvä aika kokeilla sitä, että saattaisi edes vahingossa tehdä tarpeensa sinne... mutta jotenkin ollut tosi hankalaa tuo potalle opettelu meillä 🙈🙄🙄

17.2.2018
OutiMi
OutiMi
10-month-old baby

Hui kauheata, mikä meininki siellä Misukan perheellä! 😱 voin kuvitella kuinka isäntä onnistui säikäyttämään! Ei kyllä kiva, kun kaikki kerralla siellä on noin huonossa kunnossa ☹️ Varmasti vie voimia!! Tsemppiä sinne!
Me ollaan maisteltu hapanmaitotuotteista vähän raejuustoa sekä maustamatonta jugurttia. Ei ainakaan niistä ole tullut mitään mahavaivoja. Ajattelin alkaa tekemään smoothieta välipalaksi neidille.. Meillä on neiti hienosti oppinut nokkamukia käyttämään, olen ostanut prismasta Emman ensimukeja, niin niistä osaa yllättävän hyvin juoda, tietysti sitä maitoa saattaa roiskua vielä pitkin poikien, kun innostuu sitä alkaa heilutelemaan 😂 mutta kun mukin laittaa pöydälle, niin pääasiassa osaa tarttua ja juoda siitä. Mutta mielestäni sieltä mukista ei kuitenkaan tule liikaa maitoa kerralla ja on siksi hyvä. Kun löytyy kaapista erilainen nokkamuki, josta ei kyllä osaa yhtää juoda...🙄ei enää juurikaan pulloja olla käytetty.
Juu, kyllä tuota painoa on aika upeasti kertynyt neidille, saa nähdä kuinka sitten lähtee tippumaan, kun liikettä tulee enemmän, vaikka luulin sen jo tasaantuneen, kun pyörii niin kovasti paikasta toiseen. 🙄🙄

17.2.2018
OutiMi
OutiMi
10-month-old baby

Hommahan räjähti ihan käsiin torstaina. Meitä oli kaikki muut yökkimässä kilpaa. Kakkonen aloitti klo 00, esikko liittyi seuraan 01, minä 04 ja isännys joskus 07. Kolmonen vielä klo 9 aamulla. Pienin vietti päivänsä pääasiassa matkasängyssä jonka kävin hakemassa autotallista, ettei tarvinnut jättää täysin yksin pinnikseen kun muut makoili pitkin olkkaria ämpäreitten kanssa.

Ukon kanssa oltiin yhtä aikaa veskissa, hää pöntöllä, mie ämpärin kimpussa kun yhtäkkiä ukko meni ihan punaiseksi, lihakset jännittyi ja lakkasi hengittämästä. Mun oksuilu lakkasi kuin seinään kun se adrenaliinipiikki iski. Hakkasin ukkoo poskelle kun en saanut siihen mitään liikettä. Alko sit pian hengittää taas. Vissiin hermosto otti vallan ja pisti kanveesiin, et lähti hengitys kulkee. Mut oli pitkiä sekunteja... Aamuyönhän mä olin vaan ripuloinut, oksuilu alkoi vasta aamun tunteina. Ja tietty pienin oksenti vielä torstai-iltana kertaalleen mun rinnuksille kaiken. Ja kakkonen äsken. Kait hapankorpou oli vielä liikaa sen sielunelämälle. Mutta ko ei jukuri MITÄÄN muuta suostunut syömään. Kärsiköön nyt sitten kun pitää olla niin raivostuttava pässinpää.

Mut joo. Tutti on heivattu, mut luonnollisesti yöimetykset on palanneet kun ei tolle pienelle kauheesti voinut kiinteitä syötellä.

OutiMin tyty yhtä pitkä kuin meidän jäbä. Painoa vaan pari kiloa reilummin. Hienosti kasvaa 👍
Mäkin hommasin nokkamukin vauvalle mut enhän mä ole saanut sitä vielä käyttökuntoon.
Ei olla kojeiltu maitotuotteita soseita enempää. Niistäkin paukuttelee huolella joten voipi olla ettei tämäkään oikein siedä maitoa.

Mä en ole paistanut vauvan lihoja ennen kuin aikaisintaan vuosikkaana. Suosittelevat keittämistä kun se paistopinta kuitenkin sisältää karsinogeenejä.

17.2.2018
misukka
misukka
11-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...