Kumisaappaat talveksi

Mietin talveksi kumisaappaita loskakeleihin. Onko sellaiset lämpö kumisaappaat hyvät etteivät ole painavat? Mikä merkki olisi hyvä

26.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
2-month-old baby

Ja saappaat saattaa myös olla aika liukkaat jos on sellaiset kelit että on vettä jäätä ja loskaa..

27.11.2016
Vipe
Vipe

Joo kumisaappaat tuntuu aina olevan huonot pienelle lapselle.. Meillä ainakin jos on juuri käveleen oppinut lapsi niin kumisaappaat tuntunut olevan hankalat ja sitten jos kaatuu ja lähtee konttaan niin saappaat lähtee jalasta.. Se on kyllä ärsyttävä vaihe,mutta helpottuu ajan myötä.. Meillä kans ollut vikingia ja Nokiaa yms. Mutta nyt esikoisella on sellaiset kevyemmät, täytyy käydä lunttaamassa merkki.. Ne on Tretorn merkkiset.. Ei ole niin paksupohjaiset kuin Viking ja Nokia ja ovat vähän kaposemmat.. Eli ne saattais olla kevyemmät ja pysyä paremmin jalassa,mutta sitten taas toisaalta saattavat olla myös kylmemmät, kun ei ole pohjaa niin paljon ja vuori näyttää vähän kevyemmältä..

Meillä suosittu aika paljon coretex talvikenkiä.. Ainakin Vikingin ja Superfitin coretex tosi hyvät.. Muillakin merkeillä on,muttei ole ollut meillä niin en osaa luvata kuin hyvin pitävät vettä ja loskaa mutta noi ainakin tosi hyvin,lisäksi olen aina aikaajoin huoltanut niitä laittamalla coretex suihketta niin pysynyt tuo ominaisuus.. Mutta siis noilla on voinut mennä ihan lätäkköönkin eikä ole sukat kastunut,niin loskan kestänyt vielä paremmin..

Ja sittenhän on sellaisiakin talvikenkiä joissa coretex ja sitten se jalkaterän osa on niinkuin kumia.. Nekin varmaan pitää aika hyvin loskassa kuivana,tosin niistäkään ei oma kohtaista kokemusta..

27.11.2016
Vipe
Vipe

Kumisaappaat on kyllä melko poikkeuksetta painavat. Kumia on niin paljon ja se on painavaa.

Meillä on keskimmäisellä (5,5v) on Vikingin lämpösaappaat. Niitä on käytetty vielä tässä nollakeleillä villasukan kanssa.

Pienimmälle (1v9kk) ostin Kuomat. Niissä on nyt uutuutena kosteuden pitävä päälikangas eli nekin tätä nykyä pitää vettä.

27.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...