Lauantai huomenet

Täällä oltu vajaa tunti liikkeellä,mitäs muille?

26.11.2016
Vipe
Vipe

Heipparallaa 😊

Vipelle mukavaa Turun reissua ja hyvät juhlat huomenna. 😊

PMll mukavaa lauantaita. Luin tosta sun pääsykokeesta, harmi. 😞 Toivottavasti tarpeeksi moni ei ota paikkaa vastaan että pääsisit kuitenkin.

Ninnupille jaksamista.

Misukalle mukavaa pikkujouluilua. 😊 Koita nyt ottaa rauhallisesti, vaikka ei se varmaan helppoa ole teidän jengin kanssa.

Meillä ollut normijutut. Alkuviikosta hengailtiin kotona lepäämässä. Tais onneks olla helpompi flunssa, pari viime päivää mulla ei oo ollu kuin vähän nuhaa. Torstaina käytiin perhekahvilassa, onneks mentiin, siellä oli vaan pari muuta äitiä. Meillä oli oikein mukavaa. 😊 Eilen käytiin pojan kanssa mun työpaikalla eskarissa (joka on samassa rakennuksessa koulun kanssa), paljon tuttuja nähtiin ja poika hurmasi kyllä kaikkia. 😃 Illalla käytiin vielä anopin luona.

Tänään isäntä lähti anopin kanssa mökille käymään, anoppi tulee sitten illalla tänne syömään. Joten pojan kanssa hengaillaan. Käytiin näyttäytymässä joulumyyjäisissä, ja nyt pitäis hiukan siivota et anoppia uskaltaa päästää tänne.

Pikkumies yrittää syödä sukkiaan. Ihan huvittavan näköistä. Jyrsii ihan kaikkea... Jännityksellä odotan tuleeko mahakipuja, sai hiukan korviketta testinä. Kaveri kovin haluais että lähden mukaan ulos ensi perjantaina, mut se edellyttää et poika suostuisi juomaan korviketta pullosta. Tähän asti vaikuttaa hyvältä, paitsi et toi pullon imu tekniikka oli vähän hakusessa.

26.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Päivää

Vipelle hyvää Turun reissua. Hurjaa, että jaksatte reissata tuollasen matkan yhteen tapahtumaan. Huomiselle hyviä ristiäisiä!

PMn poitsulle hyvää koulupäivää!

Harmi ninnupin isomman poitsun migreenejä. Toivottavasti topakammat lääkkeet auttaa.

Me käytiin viemässä pojat mun porukoille hoitoon. Kolmen tunnin päästä pitäis lähteä pikkujouluilemaan. Äksöniä on neljästä puolille öin asti.

Mä olen ihan puhki poikki ja naatti. Voisi tunnin päikkärit tehdä terää.

Tuntuu, ettei tuosta tukivyöstä ole kovasti apua. Tyyppi kun edelleen ilmeisesti istuu tuolla alhaalla, niin tukivyö kiristelee inhottavasti ja kumartuminen tekee kipeetäkin.
Melkein kaikki liikkeet tuntuu tosiaan tuolla häpyliitoksen tuntumassa.

26.11.2016
misukka
misukka

Huomenta.
Esikoisella koulupäivä.
Me muut mennään hiustenleikkuuseen Ja kauppaan.
Rentouttavaa päivää Vipen perheelle ja huomiselle hyviä ristiäisiä.
Kaikille kivaa lauantaita.

26.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me siis ajellaan tässä kohti Turkua sellaiseen iloa elämään tapahtumaan,joka on tarkoitettu reumalapsille perheineen.. Sieltä sitten illaksi kotiin,saunaan ja tekeen viimeiset leipomukset huomisiin juhliin 😊

Mukavaa päivää kaikille..

26.11.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...