Lastenvaunuvinkkejä

Hei, Joko olette hommanneet/miettineet lastenvaunuja? Muutaman kerran käynyt kaupoissa, pää meni pyörälle. Kävin pääasiassa sen takia, että saa kuvan millaisia nykyään saatavilla. Palvelua oli osittain ylimielistä ja rasittavaa, kuin olisi ollut autokaupassa. Kalliitahan ne. Todnäk päädyn Torin vaunuihin. Kokemuksia eri vaunumerkeistä esim Emmaljunga, Britax(ent Brio)..yms? Kääntyvät pienemmät etupyörät vai perinteiset, kova kantokoppa vai pehmeä kantokassi, ilmarenkaat vai täyskumiset.....?? Kiitos!

25.11.2016
Ebbe17
Ebbe17

Kääntyvät renkaat ei toimi lumihangessa... Ja mitä nyt osaa arvostaa, kun lapsi on pieni taapero, niin se, että rattaissa saa istua joko naama menosuuntaan tai työntäjään päin.

7.12.2016
pallomasi15
pallomasi15

Meil ollut nyt vuoden vaunut ja olisinko täyttänyt renkaat 2 kertaa eli hyvin pysynyt ilma renkaissa :). Kova kantokoppa oli hyvä kun sai nostettua vauvan siinä mukavasti sisälle jos nukahti ulkoillessa. Välillä pienenä jos poika ei meinannu nuhahtaa päikkäreille ni sain hänet siihen nukutettua heiluttamalla koppaa sängyn päällä tai lattialla :D. Kääntyviä renkaita en ole kaivannut, ei oo ollu mun juttu missään vaiheessa, isot renkaat oli mulle yks kriteeri kun vaunuja mietin mut nääkin on mielipidekysymyksiä :). Yhdistelmävaunut ollu hyvät kyl kun ei oo tarvinnut ostaa uusia vaunuja kun kopalle ei oo enään ollu tarvetta.

30.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
28 weeks pregnant

http://www.pikkutaapero.com/epages/pikkutaapero.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014042801/Products/0071251&Locale=fi_FI Meillä on tuommoiset Ora Jovi vaunut ja todella tyytyväinen olen ollut. Esikoiselle hankittu 3vuotta sitten ja edelleen on käytössä. Tammikuussa saa hakea vaununkopan takas käyttöön 😊 Siskokset ovat hyvin yhdessä mahtuneet olemaan rattaissa kun ei ole ollut tuplarattaat mukana, tytöt 1v ja 2v. Rattaissa on myös minusta hyvät ja käytännölliset sivutaskut kuomussa jotka ovat myös tilavat. Esim. emmaljungassa ei näyttäny olevan.. Vaununkoppa on ollut kätevä kun lapsen on voinut nätisti nostaa kopassa sisälle nukkumaan jos on ollut tarvis. Menee myös alkuunsa ns. matkasänkynä mikä on ollut mökillä käydessä todella hyvä 😊 Näiden renkaita ei ole kyllä tarvinnut moneen kertaan täytellä, varmaan ihan yhden käden sormilla voi nekin täyttökerrat laskia 😊

30.11.2016
manna_87
manna_87
1 year, 11-month-old toddler

Miten usein täytät renkaat? Yks myyjä sanoi, et joka kk, aattelin sen perusteella et ei mun juttu, inhoon jo pyörän kumien pumppaamista. Haluan laadukkaat merkkivaunut, koska ajttelin ostaa ne käytettynä, niin todnäk ovat sit kestävämmät. Kääntyviä eturenkaita kovasti kehutaan, mutta ovat yl aika pienet. Ootko tykänny kovasta vaunukopasta, entä kaivannu käääntyviä eturenkaita? Kiitti!

29.11.2016
Ebbe17
Ebbe17

Meillä on ABC:n Pramy Deluxe yhdistelmävaunut ilmarenkailla. Oon tykänny vaunuista paljon, isot renkaat joten helppo työntää säässä kun säässä. Vaunut on myös kevyet työntää. Itse ostin vaunut Hobby Hallin Hobbaloilta hyvään alennukseen. Vaunuissa on kova kantokoppa. Itse katselin kaikilta lastentarvike sivustoilta erilaisia vaunuja ja kävin katselee eri paikoista vaihtoehtoja. Kaikilla on omat mieltymykset vaunuihin. Tsemppiä vaunujen etsintään :)

26.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
28 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...