Torstain huomenet

Onkos tänään ketä linjoilla?

24.11.2016
misukka
misukka

Mulla on nyt edelleen aikaa poikienkin koulujutuille.

Joo, pitää kysyä, mitä mulle olis tarjolla.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Harmi, ettet päässyt opiskelemaan. Motivaatiota sulla ainakin olisi ollut. Minusta se on käynyt läpi kirjoituksistasi.

Mutta kun se haastattelu kerran on, niin kysäise ihmeessä olisiko niillä jotain muuta soveliasta täydennyskoulutusta tarjota.

Nukuttiin tunnin verran päikkäreitä ennen ensimmäistä häiriötä. Lopulta pötköteltiin reilu pari tuntia mutta miun unet keskeytettiin moneen kertaan. Pienin koisi yllättävän tyytyväisenä reilun pari tuntia. Mitä nyt välillä havahtui huutamaan ja sitten itsekseen aina sammui. Rasittavaa vaan kun huutaa aina täysillä. Jos yrittää hyssytellä tai rauhoitella, niin volyymi vaan nousee. Joten sormet korviin ja antaa karjua. Paras lopputulos niin.

Esikko kävi futisreeneissä ja mie oon yrittänyt sietää jomottelua. Äkkiä tuo häpyliitos nyt otti nokkiinsa. Että mukava loppuodotus edessä. Huoh.

24.11.2016
misukka
misukka

Hyvä juttu, että misukan toiseksi pienimmällä on korvat kunnossa.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En päässyt opiskelemaan. Suora vastaus. Aikaa siis on.
Keskiviikkona onkin se monialainen työllistymis-koulutus-kuntoutumishaastattelu.

Onneksi tytöllä on sentään hoitopaikka, eikä siihen tarvitse työpaikkaa eikä opiskelupaikkaa.
Nyt on aikaa sitten tyttö totuttaa päiväkotiinsa. Tammikuussa vasta.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vika iltavuoro tällä viikolla. Ei millään ois taas jaksanut nousta. Huomenna saa nukkua rauhassa. Eilinenkin oli kivan chilli päivä.

24.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 8-month-old toddler

Tennarille tsemppiä päivään. Päikkärit kuulostaa hyvälle.

Vipellä vauhdikas viikonloppu tulossa. Pitäkäähän kivaa häppeningeissä ja iloista ristiäistunnelmaa loppuviikkoon.

Tuvituksrllakin kiva ilta ja viikonloppu luvassa. Toivon, että vatsa asettuisi ja saisit nauttia.

PMlle toivon kovasti odotettua kirjettä saapuvaksi.

Pienen korvat oli täysin kunnossa, ei edes pientä punoitusta. Kurkkuun ei antanut kurkata vaikka korvat antoi katsoa tosi nätisti. Päädyttiin siihen, että ehkä ne 2v kieppeillä puhkeavat hampaat jäytää jo nyt. Kaikki muut kirveet tuolla on jo suussa. Eli kun on kipeä, niin särkylääkettä vaan.

Samalla varattiin allergian selvittelyyn lääkäriaika ens kuun puolelle. Jos vaikka selviäisi, mikä tuota meidän pienen mahaa ärsyttelee. Maidoton ruokavalio ollut jo iät ja ajat, ja siltikin tuolla silloin tällöin masua kipristää ja paukuttaa ihan hurjasti.

Kun ei kerran ollut korvissa mitään, niin mentiin perhekahvilaan ihmisiä moikkaamaan. Sieltä sit suoraan keskimmäistä päikystä hakemaan.

Nyt pienin nukkuu täyttä häkää joten mäkin taidan pötkähtää joksikin aikaa.

24.11.2016
misukka
misukka

Tuvitukselle tsemppiä. Kivoja pikkujouluja sekä hyvää Hesan reissua.
Eilen on valintakoekirjeet laitettu ykköspostissa.Pitäisi kuulemma tulla tänään. Näkee sitten.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvääö huomenta.
Huonosti nukkuneille tsemppiä tähän päivään.
Tyttö nukkui yön omassa sängyssään, parilla ininällä, muttei herännyt.
Nukahtaminenkin sujui nopeaan, ja aikaiseen hänen rytmiinsä.

Jätin opintotoimistoon soittopyynnön. Saapihan kuulla sitten, onko opiskelijavalinnat jo vahvistettu.

Mukavaa päivää kaikille.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No nyt tuli näkyviin teksti.. Tennarille mukavat kerhoilut ja hyviä päikkäreitä.. Mulla vähän samat aatokset koska en ole koko viikkona ottanut päikkäreitä ja seuraavat päivät tulee oleen Sellaisia etten ehdi ottaa niin otan tänään.. Jotenkin tän viikon aamut ollut tosi vaikeita heräämisen suhteen..

24.11.2016
Vipe
Vipe

Huomenta.. Tää näyttää että täällä ois kaks tekstiä,mutta en nää kuin yhden.. Tulee ehkä näkyviin kun tän lähetän..

Misukalle jaksamista päivään huonoilla unilla.. Toivottavasti pieni ei kovin kipeäksi tule..

Meillä tänään tälläinen rento välipäivä tässä kiireisten päivien keskellä.. Kerhoon mennään siis kyllä mutta muuten ei suunnitelmia.. Sitten huomisesta onkin tohinaa kun pitää alkaa ristiäisiä valmistelee ja samaan viikonloppuun isomman kummi tulee kylään (ei viitsinyt kieltää kun Joensuussa asuu ja harvemmin käy) sitten huomenna isomman kerhon aikaan tulee tyyppi paikallisesta lehdestä haastatteleen kun haluavat tehdä jutun meidän perheestä,ton lätkä fanituksen tiimoilta.. Ja sitten vielä sellainen reumalapsille tarkoitettu tapahtuma on lauantaina Turussa ja siellä menee koko lauantai päivä.. 😅 Onneks mun vanhemmat taas auttaa ristiäis jutuissa ettei mun tarvi kuin leipoa sitten huomenna ja varmaan lauantai iltana.. Ja mun iskä tekee osan suolaisista tarjottavista.. Se on jännä miten kaikki tuppaa kertyy aina samaan päivään tai samaan viikonloppuun.. Eihän meidän ois pakko ollu sinne Turun tapahtumaan ilmoittautua,mutta viime vuonna kun oltiin Porvoossa samassa tapahtumassa niin poika tykkäs ja olihan se tosi kiva tapahtuma.. 😊

Jäin jaaritteleen ja tulikin samalla koko viikonlopun tapahtumat,no eipähän tarvi kiireessä ehtiä kirjoitteleen tänne 😂

24.11.2016
Vipe
Vipe

Huomenta. Täällä vielä pötkötellään. Kohta pitäs aamupalalle ja kerhoon ehättää. Lupasin että saa esikko mennä pyörällä. 😊

Tänään nukun kyllä päikkärit. Väsyttää niin vietävästi ku meni noiden kuvien kaa nii myöhään.. 😑

24.11.2016
tennari
tennari

Huomenet vaan

Meillä jostain syystä karjuttiin koko yö. Kolmen aikaan annettiin pikkujäbälle buranaa kun väliin haroi korvaa, väliin väänti mahaa. Kuitenkik kun kysyi sattuuko jomoaankumpaan ni sekavasti tuli pudisteluja ja nyökytyksiä. Että mene ja tiedä, mikä pientä vaivasi.

Minusta jäbä oli kuuma yöllä mutta mottarin mukaan ei lämpöä. Tosin mä en osaa luottaa tohon Omroniin. Minusta se näyttää ihan mitä sattuu. Braun oli parempi. Harmi, että se hajosi.

Mut meillä on siis nukuttu vajaa 3 tuntia Buranan voimalla. Kait mä lähden käyttää tuota ukkelia päivystyksessä näytillä. Ainaki tarkistaa korvat onko niissä mitään.

Mut keskimmäisen kiikutan kyllä päikkyyn ensin. Kohta tulee taas kiire ja hoppu kun iteltä ja pienimmältä puuttuu vaatteet päältä ja pitäis oikeastaan olla jo pian menossa.

24.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...