Joko mie kohta synnyttäsin.....

Joutuuko tässä kärvistelee laskettuun asti vai onko mitään mahdollisuuksia että nää mun oireilut vois hieman aikaistaa tapahtumaa?! Koko raskaus ollut siis supistuksia jotka muuttuneet hieman kipeiksi .. Hetkinen oisko joskus viikolla 31? Vai 30.. En ihan muista .. No nyt on viimeset kaks viikkoa jouduttu sanoon yöunille heipat koska vatsaa repii kyljen kääntäminen , alaselkä sekä reidet väsyy ja puutuu öisin ja nyt viikon verran vetänyt myös suonta pohkeesta öisin .. Puhumattakaan vessassa remppaamisesta (2-3krt/yö) . Oon ollu ihan järkyttävän väsynyt johtuen näistä unettomista öistä .. Rautaa syön jo valmiiks joten sillä tuskin on merkitystä . No sit niihin varsinaisiin oireisiin eli supistuksiin joita on nyt ollut lauantai-illasta asti . Ja eivät ole kivuttomia! Vaan aika saakelin kipeitä . Eivät ole säännöllisiä mutta tulee pitkin päivää riippumatta onko levossa vai touhussa. Maanantaina illasta tuli tuntemuksia tuonne jonnekkin alapäähän , sellaisia vihlasuja, het kun ois venytetlty jollain terävällä auki koko toosaa 🙈 Kaikki vauvan liikkeet aiheuttaa painetta alapäähän ja liikkeet tuntuu kipeiltä eikä millään lailla mukavilta . Nivusethan on olleet muös tosi arkoina jo vaikka kuinka kauan .. Nojoo .. Tässä tää valitus 🙈 Voiko olla että joudun kärsimään tässä olotilassa vielä sen 4-5vkoa vai onko mitään mahkuja helpotukseen jo aiemmin ? 😁 Poika ennusti vauvan syntyvän 3.pv , toivottavasti kyse oli joulukuusta eikä tammikuusta 😂🙈

23.11.2016
Tii03
Tii03

Magnesium tosiaan auttaa tuohon Suonenvetoon . Itse otan 350 mg illalla ennen nukkumaan menoa. Rauhoittaa kummasti jalkoja ja auttaa nukahtamaan. Itsellä on myös kovasti supisteluja ja vihlaisukipuja, johtuu varmaan osittain kiinnikkeistä koska sektioita on ollut ennestään jo 4. Ja viideskin on tietenkin sektio. Ensi viikolla sovitaan varmaan jo leikkauspäivä kun menen äitiyspolille.

26.11.2016
Annabella75
Annabella75

Tänään oli normi neuvolakäynti . Supistuksiin määräsi taas pissatesteihin ja koska proteiinit oli vähän koholla , sain tikut kotiin ettö voin seurailla .
Vauva oli pääalaspäin ja kuulema niin kovin lähtökuopissa että ei siitä enää liikahda kuin ulospäin 😄 Ei tosin luvannut vauvan syntyvän etuajassa mutta puhui kokoajan tyylillä "jos hän päättää tulla aikaisemmin" . 😄
Noh eikai tässä muu auta kuin odotella miten käy .. Jatkuvaa supistelua on edelleen mutta nähtäväksi jää :)

24.11.2016
Tii03
Tii03

Pohkeen suonenvetoon auttaa Magnesium. Mikä tahansa -aatti muoto imeytyy hyvin, esim. Magnesiumsitraatti.

23.11.2016
misukka
misukka

Täällä rv35+3 ja kipeitä supistuksia tullut muutamia viikkoja. ylipäätään olo sellainen, että halki hakattais, kaikki paikat kipeenä. eniten supistelee levossa ja tulevat nätin säännöllisesti. kuitenkaan en usko synnytyksen olevan lähimaillakaan, koska yli on menty aina ja mulla alkaa treenit myös aina hyvissä ajoin. tsemppiä loppu raskauteen! :)

23.11.2016
Narmar
Narmar

Lupaavalta oireet kuulostaa mutta mahdotontahan noista on mitään sanoa. Itsellä tuo pienin aloitti kipeät supistukset rv 28 ja viikolla 32 supistuksia tuli 20 minuutin välein joten saikulle kirjottivat. Raskaus meni lopulta 5 päivä yli.

Mä suosittelisin ylimäärästä neuvolalääkärillä käyntiä niin se voisi katsoa, onko edistystä tapahtunut.

Tsemppiä ja jaksamista toivon sinulle. Itsellä myös kakkosen ja kolmosen odotukset olleet kivuliaita ja unettomia about puolivälistä eteenpäin.

Nyt rv 22 menossa ja häpyliitos kipuilee lupaavasti joten ei tule tästäkään odotuksesta herkkua. Samoin harkkasuppareita ollut jo useamman viikon, viikonloppuna oli toisen kerran hieman kipeä.
Pakko yrittää rauhottaa menoa tästä jo nykyisellään passiivisesta menosta.

23.11.2016
misukka
misukka

Tuosta unohtui vielä koko raskauden läpi kestänyt ummetus joka on nyt väistynyt vääntelehtivän vatsan tieltä !

23.11.2016
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...