Raskauden aikana maidon tiputtelu

Onkos täällä monia kenellä jo raskausaikana noussut maito ja paitaa/liivejä saa olla vaihtamassa ? Itellä eka raskaus menossa (rv32) ja ihan yllätyin että nyt jo tulee maitoa. Määrä vaihtelee muutamasta tipasta vähän runsaampaan. Onko jotain vinkkejä millä pystyisi tiputtelua vähentämään?

22.11.2016
hhannaka
hhannaka
3-year-old toddler

Eipä siis muuta kun kaupoille vaan 😂

23.11.2016
hhannaka
hhannaka

Eipä sille maidontulolle tosiaan mitään mahda. Liivinsuojia ostamaan siis 😊 Itselläkin tuli esikoista uottaessa maitoa ja just silleen paidasta läpi saakka. Seuraavissa raskauksissa ei, mutta esikoinen olikin tyttö ja loput poikia 😄

23.11.2016
riu
riu

Hormooneista johtuu tuo maidon tulo. Ei siihen oikein muuta apua ole kuin käyttää liivinsuojia. Kaupoista saa niin kertakäyttö- kuin kestoversioitakin. Itse liputan kestojen puolesta. Kertiksillä on ikävä tapa liimaantua rintaan kiinni. En siis tykkää. Kestoissa froteepintaisilla vähän samaa vikaa. Suosittelen siis coolmax-pintaisia kestoliivinsuojia. Ne on ihan parhaat.

Mulla keskimmäistä odottaessa valui maitoa jonnekin puoliväliin saakka, sitten tyrehtyi itsestään. Esikon synnytyksen jälkeen jäi siis maitoa herumaan silloin tällöin imetyksen loputtuakin. Pojilla on ikäeroa 5 vuotta.

Jokaisessa odotuksessa on pientä tihkuilua ollut mutta sen verran harvakseltaan, etten ole liivinsuojia odotusaikana kaivanut esiin. Nytkin itseasiassa eilen löysin vasemman nännin kohdalta märän läntin.

22.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...