Uusi raskaus

Moikka. Osaisikohan joku kertoa kauanko kuukautisia tarvii odotella ennen lääkärille soittoa? Eli lähtötilanne tämä: syyskuussa meitä kohtasi kohtukuolema ja poika syntyi rv 40+1, sen jälkeen jälkivuotoa neljä viikkoa ja siitä muutaman viikon päästä alko menkat jotka kesti kymmenen päivää (normaalisti 4-5), mutta nyt seuraavia kuukautisia ei näy eikä kuulu. Aikaisempien synnytysten jälkeen kierto ollut heti säännöllinen 28 ja nyt on kp 34 menossa. Kuukautiskipuja ollut jo pari viikkoa :/ kauanko siis odottelen?

21.11.2016
suski1985
suski1985
3 years, 10-month-old toddler

Ja mulla on ollut ennen lähes kellontarkka kierto mutta ton puolivälin keskenmenon jälkeen kierrot heitteli paljonkin.

Jos kivuille ei löydy lääkärissä syytä, voin lämpimästi supsitella käyntiä osteopaatilla.

1,5 vuoden yrityksen jälkeen kävin tuon ekan kmn jälkeen osteopaatilla ja samasta kierrosta napsahti plussa. Kävin siis heti edellisten menkkojen jälkeen.

Keväälläkin olin varannut raskausvaivojen vuoksi osteopaattikäynnin mutta se käynti muuttuikin keskenmenon jälkihoidoksi. Olin todella kipeä sen imuroinnin jäljiltä.

Yhdet kuukautiset tuli sen jälkeen ja ylläriplussa. Olin asennoitunut, ettei ainakaan vuoteen yritetä. Kun tuntui etten yhtään menetystä lisää kestä.

Toivotaan, että sulla selviää kivut ja kierrot. Ja saatte pian uuden mahdollisuuden jos/kun se toiveissa on.

21.11.2016
misukka
misukka

No jos jälkitarkastuksessa on ollut siisti, niin siinä tapauksessa jonkin jämän jääminen on hieman epätodennäköinen vaihtoehto.

Mutta nuo kivut puoltaa joka tapauksessa yhteydenottoa lääkäriin/gyneen.

21.11.2016
misukka
misukka

Nii juu, jälkitarkastuksessa tosiaan kohtu näytti siistiltä ja raskaana en ole,ainakaan halpis testien mukaan

21.11.2016
suski1985
suski1985

Kiitos vastauksista ja osanotoista ❤️ täytynee soitella lääkäriin, en osannu edes ajatella mahdollisuutta että jotain olis jäänyt kohtuun, tälle syksylle nää yllätykset kyllä jo riittää..

21.11.2016
suski1985
suski1985

Osanottoni pienen menetyksen vuoksi.

Jos kipuja on noinkin pitkään ollut, ottaisin yhteyttä lääkäriin. Ehkä jopa sinne synnärille. Ihan hyvin voi olla, että kohtuun on jäänyt jotain.

Itsellä oli 4 vuotta sitten km rv 19 ja mitään kipuja ei jäänyt mutta kuukautiset kesti kerrallaan 3 viikkoa. Eli ekat kk alkoi noin 4 viikkoa synnytyksestä, jälkivuotoa oli parisen viikkoa. Ekat kk kesti tosiaan 3 viikkoa, viikko väliä ja sama uudestaan. 10 viikkoa vuosin näin kunnes kolmansien kk aikaan ulos tuli "tulppa". Joku istukan räimäle oli jäänyt kohtuun ja koteloitunut. Siihen loppui mystiset vuodot.

Nyt keväällä km rv 12 jolloin myös jäi roinaa kohtuun mutta se tulehtui muutamassa päivässä ja lopulta imuroitiin sekä ab-tippaa suoneen pari vrk ja sen jälkeen hevoskuuri antibiootteja pillereinä.

Suosittelen siis nopsasti ottamaan yhteyttä lääkäriin, ettei tule ikäviä yllätyksiä enää.

Jaksamisia!

21.11.2016
misukka
misukka

Ai olithan laittanut että kipuja ollu.. Sitten ottaisin yhteyttä lääkäriin..

21.11.2016
Vipe
Vipe

Ihan ensiksi osanottoni.. Aivan kamala mitä olette joutuneet kokemaan 😭

Oletko tehnyt raskaustestiä? Itse ainakin aloittaisin siitä.. Mulla ekan lapsen jälkeen alkoi kuukautiset heti pari päivää jälkivuodosta ja tuli siitä ihan normaalisti joka kuukausi..

Toisesta lapsesta sama juttu noiden ekojen menkkojen suhteen mutta sitten ei kuulunutkaan seuraavia.. Ja kun aikaa kului tein testin joka oli negatiivinen.. Sitten seuraavat kuukautiset tuli en muista tarkkaan koska mutta meni niiden ja ensimmäisten välillä varmaan vähintään 3kk ja sitten alkoivat normaalisti..

Mutta tosiaan mä tekisin testin (jos et ole jo tehnyt) ja jos se näyttää negaa,niin odottelisin kyllä rauhassa ellei sitten ole jotain kipuja tms.

21.11.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...