Sunnuntaipäivää

Onkohan ketään linjoilla näin pyhäpäivänä...

20.11.2016
misukka
misukka

Ihana kuulla mummy, että tytön kisat meni hyvin!

Rapulle tsemppiä oloihin. Ihan on tuoreessa muistissa itsellä nuo.

Mun piti jälkimmäisellä tanssitunnilla vähän himmailla kun rupesi maha muistuttelemaan, ettei saa reuhata liikaa. Kertaalleen heitti vähän harkkasuppariin kipuilua joukkoon, ni olin sit lopputunnin enempi seinäkukkasena.

Onneksi ei nyt illasta enempää ole kipuillut.
Kauhea nälkä, joten iltapalaa naamariin.

20.11.2016
misukka
misukka

Voihan mikä yökötyspäivä... aamu oli hyvä mut päikkäreitten jälkeen oksetusolo ja ihan veto pois... ollapa mies kotona ni se ois hakenu ees puita. Nyt sinne pitäis vääntäytyä ite hakemaan et saa tupaa lämpimäks.

20.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
14-month-old baby

Hyvin oli mennyt kisat, parantaneet taas sijoitustaan pykälällä. 👍

Tehtiin sen kunniaksi minin kans vohvelitaikina, kohta pitäis alkaa paisteleen niitä. Tyttö on hinkunu jo monta päivää et koska sais vohveleita nutellan kera.

20.11.2016
Mummy83
Mummy83

Me päätettiinkin lähteä naapurikuntaan isoon kauppaan. Ei huvittanut lähteä vaunujen kanssa sateeseen. Nukkuhan toi autossakin.

Poika on aika hauskan näköinen kun suurin osa syntymähiuksista on lähteny, mut keskelle päätä jäi reipas tupsu joka nyt roikkuu naamassa, ja sit on muutama hassu töyhtö niskassa. Naurettiin et parturiin pitäis viedä. Mun pitäis kyllä ihan oikeasti käydä kampaajalla. Karsean näköiset nää hiukset...

Me saatiin synnäriltä pipo. Jostain luin kans siitä et nyt keräävät niitä sinivalkoisia pipoja.

20.11.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Mummyn tytölle toivon onnistuneita kisoja 👍 Ja mininkanssa kivaa päivää. Meillä esikolla oli syntyessään pitkät hiukset mutta kaikki tippui päästä ennen 1v synttäreitä. Uudestaan lähti kasvamaan vasta likempänä 2 ikävuotta. Sitäkään ei paljon tarvinnut leikellä.

Täällä päin kutovat muistaakseni sinivalkoisia pipoja. Muutenkin siis jakavat niitä pipoja mutta 100 v juhlan vuoksi värikoodaus ensi vuodelle.

Tervetuloa palstailemaan, khiia! Onnea odotukseen. Tuo on näppärää kun lähipiiristä löytyy kampaaja 😊 Näin sunnuntaisin täällä lörpässä on vähän hiljaista, mutta arkisin on yleensä enemmän vipinää.

20.11.2016
misukka
misukka

Tervetuloa mukaan Khiia!

Meillä laiskottelupäivä. Mulla taas joku flunssan tapainen... Kauppaan pitäis mennä, mennään varmaan kaikki kolme kun poika ei taas nuku kunnolla sängyssä. Jospa nukkuis vaunuissa.

Mä tossa yks päivä saksin vähän pojan hiuksia kun ne rupes roikkumaan silmillä. Sillä oli ihan mahdottoman pitkät hiukset syntyessään. 😊 Meidän peikkopoika.

Pojan mummi oli kutonut villapuvun ja sukat pojalle. Itse olen ylpeä kun sain tumput aikaiseksi. 😂 Pitäis muuten tehdä isommat, ne mitkä tein oli kyllä hiukan pienet. Jospa tekis sellaiset jotka sopii yhteen junasukkien kanssa.

20.11.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Hei ! juuri kirjauduin tänne ja yritän katsoa mitä täällä on.
Odotan ensimmäistä lasta 10. viikkoa vasta. Minun siskoni on hyvä parturikampaaja, joka leikkaa edullisesti myös vapaa ajalla. Mummoni kutoi jo vauvan sukkia innoissaan .

20.11.2016
khiia
khiia

Päiviä :D hauska tuo että saa leikata lasten tukkaa. Meillä mini on 2.5v ja nyt alkaa ensimmäiset kiehkurat tuleen, ei oo paljon tarvinnu leikata. Tyttö oli silti samanlainen, kesti pitkään että tukka alkoi kasvamaan.

Eilen saksin ite tytön tukkaa kun oli niin takkuiset latvat ni vedin kylmästi vaan takkujen kohdilta pois. Täytyy käyttäö kampaajalla jossain välissä.

Tyttö lähti ensimmäisiin vieraskisoihin tänään. Menee koko päivä siinä eli minin kans kaksistaan koitetaan keksiä tekemistä. Miehellä on töitä tiedossa.

Mä näin jossain jutun siitä että Suomen 100v kunniaksi synnytyssairaalat jakaa sinivalkoiset villasukat jokaiselle vastasyntyneelle. Ne sukat tehdään lahjoitusvoimin ja tällä alueella kudottu vasta kahdet :/ täytyy kaivaa lankakätköjä jos tekis edes yhdet tai kahdet niin osallistuis omilta osin talkoisiin. Minikin tarttis villasukat.

Muutenkin täytyisi miettiä ideoita joululahjoiksi, jos tekisi itse muutamat taas tänä vuonna.

20.11.2016
Mummy83
Mummy83

Täällä satelee vettä. Hiukka tympeetä.

Esikko on futisreeneissä ⚽ ja pienin tekee unta. Itellä tanssitunnit 16-19. Muksuilta lähti tänään karvoja isot kasat päästä. Esikko halusi sentin sängen, keskimmäiselle jäi 1,5cm ja pienimmälle 2cm. On ne taas asteen verran isomman pojan näkösiä kaikki. Pienimmältä säästin pari hiustupsua. Täytyy kaivella vauvakirja esiin, että saa sinne väliin talteen.

Mitäs muiden sunnuntaipäivään?

20.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...