Lauantailörppää 😊

Jee viikonloppu jee! 🤘

19.11.2016
riu
riu

Ihan hyvin meni vierailu sit loppujen lopuksi. Kyllä poika siitä rauhoittu, vähän piti karjua jos joku tuli liian lähelle tai kehtas ottaa syliin. 😊 Mut jännä kun ennen ei tosiaan oo välittänyt yhtään kenen sylissä on tai kuinka paljon ihmisiä on ympärillä. Mut oon kyllä muutenkin tällä viikolla huomannu et en saa kadota näkyvistä ollenkaan.

Niin ja siitä erojutusta. Meilläkin yritetään kyllä selvittää asiat puhumalla. Mut me ei ollu koskaan kauheasti riidelty, joten nyt huomaa tosi hyvin mitä tämä väsymys ja stressi tekee parisuhteelle. Alussa tuntui et mies ei ymmärrä miten mä voin olla väsynyt kun oon vaan kotona, mut kyllä nyt vaikuttaa siltä et hän ymmärtää ettei tää lapsen ja kodin hoitaminen yksin oo mitään lepolomaa. Ja myönnetään et mulla on taipumus purkaa kiukkua mieheen vaikka tiedän et häntäkin väsyttää työpäivän jälkeen ja et hän ei voi työajoilleen mitään.

19.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 9-month-old toddler

Misukka joo näköjään puhelin teki temput 😅 Tumppuja meinasin 😂
Kunnon satsin olet tehnyt lihapullia,vaikka eipä tuo määrä teidän kokoisessa perheessä montaa päivää vanhene.. Eihän se ole kuin 10 pullaa per nenä 😄

Rinuda harmi että poika vierasti.. Meillä esikoinen oli sellainen että jos sanoin ettei vierasta niin sitten vierastikin ja jos sanoin että vierastaa ei vierastanut 😂 Lopulta vaan sanoin että vaihtelevasti.. Ujohan tuo on aina ollut,mutta ujous ja vierastus on kaks eri asiaa..

Onneksi Minnie kuitenkin joku löytyi lasten kanssa kotiin.. Ei taida miehen selkä sitten ihan hirveän kipeä enää olla.. 😮

19.11.2016
Vipe
Vipe

Ihan klassikko käynyt rinudalla. Juuri kun meinaat ettei vierasta ja kaikki haluaa nähdä pientä, niin kauhea huuto kun pikkuinen vierastaa. Toivottavasti vierailu sujui muuten hyvin.

19.11.2016
misukka
misukka

Ihan äskenhän Vipe täällä kerto et tyttö on syntynyt. 😱😊

Mullakin libbe tekee nyt sen et heittää etusivulle kun kirjautuu sisään. Ja on aina tehny sen et joskus kaikki kommentit ei näy, vaikka palstan etusivulta näkee et vastauksia pitäis olla enemmän. Tai toisin päin, eli uusia vastauksia näkyy vaikka niitä ei etusivun mukaan ole.

Nyt matkalla kotiin. Just vähän aikaa sitten oli puhetta siitä et vierastaako poika. No nyt vierastaa. Valitsipa sopivan hetken siihen, kaikki odotti innolla et saa nähdä poikaa, ja tää rupes huutamaan heti kun astuttiin sisään. 😂

19.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 9-month-old toddler

Vipe, mä ihan vaan naputtelen tuota tekstiä. I ja o ku vierekkäin ni tulee joskus hutilyöntejä. Enkä ite hoksannut tiota. Rupesin ihmettelee mistä torpasta sä oikein höpäjät 😄

Vaan temput oli siun puhelimesi vissiin tehnyt neulomisten kanssa 😄

Ei voi teidän vauva olla jo kuukautta! Mihin aika oikein juoksee?

Minnien ukolla ei kans ole ajatus ollut mukana oikein lissään touhussa. Huonolla tsäkällä ku joku työkaveri näkee sen pelaamassa ja käräyttää, ni menee saikkupäiviltä palkka. Kahtoovat, ettei se selkä niin paha ole ollutkaan. Ja jos kehtaa tuon jälkeen valittaa selkää ni nolo on. Ei ole kipeä jos pelaamaan pystyy.

Mulla on 50 lihapullaa uunissa ja toinen puoli taikinaa oottelee, että väsään kohta pihveiksi.

Isännän kanssa otetaan ruuan jälkeen pienin mukaan ja käydään vähän kaupoilla. Kahtellaan, josko jotain joululahjaa tarttuisi matkaan. Isommat pojat saa sen hetken olla keskenään kotona.

19.11.2016
misukka
misukka

Heippa!
Täällä töissä istuskelen (yksityinen kotihoito) kun asiakas nukkuu, miestä odotellaan kotio.
Poika oli mukana ekat 4,5 h ja sit mies haki päikkäreille.
Ja lähti jatkamaan viimeisen pelin lätkäturnaukseen.
Voitteko uskoa, että nyt pelaa 3peliä sillä selällä!!???
Mä ihmettelen suuresti et paraniko se oikeasti vai onko tämä sitä kun lätkästä kyse niin henkeen ja vereen mentävä vaikka mikä ois. Yötä päivää valitellu kuitenkin ja sairaslomaa oli vielä eilen.
Meni vähän ristiin mein aikataulut ja ymmärrykset mitä sovittu, ni hän ois jättäny lapset (pojan nukkumaan ja tytön ohjelmia kattoon) keskenään kotiin...mä täällä 3km päässä kotoa mut kun ei siel ois edes puhelinta millä soittaa...
Mut onneks sit mun 'painostuksesta' soitti naapurin lasten kans.
Kyl aika kiipelissä olin
Kun en mielellään jättäis iäkästä syöpäpotilastakaan yksin...

Kyllä, Misukka, nämä sivut temppuaa! Minullekin.
Oliko se Rindua kun kirjoitti siitä avioeroista pikkulapsiperheissä?
Mä ymmärrän myös, vaikka näenkin avioliiton ikuisena liittona, niin että tuo aivan äärimmilleen valvomisessa vieminen muuttaa lempeimmän ja kärsivällisimmänkin ihmisen. Jollei apua saa ajoissa.
Olen minäkin muuttunut. Niin hirveästi että aivan kauhistuttaa välillä 😧
Ei vaan voi mitään. Ja silti tahtois kolmannen lapsen 😢

19.11.2016
Minnie
Minnie

Päivää kaikille..
Mulla Misukka ainakin teki niin että heitti etusivulle.. Ja tota tää tekee aina ettei välttämättä näy kaikki tekstit.. Ja teidän pihalla oli ilmeisesti tirppa 😜 Ihmettelin että mikä torppa syömässä.. Torpan oisin ymmärtänyt,mutta se syöminen siihen samaan ei mennyt jakeluun.. Tajusin sitte kyllä kun luin eteenpäin ja puhuit tikasta että tais olla tirppa eikä torppa.. Munkin puhelin kyllä ehdotti eka tota torppa sanaa 😄

Rinudalle jaksamista heräily yön jälkeen ja mukavaa vierailua isän luona..

Toivottavasti nki pääsi lähtemään viimein,ei kyllä ole helppoa sen sun miehen kanssa,hattua nostan että ylipäänsä jaksat..

Riulle mukavia joulumarkkinoita vai joulun avaus vai mikä nyt olikaan.. Kuulosti ainakin tunnelmalliselta harmi vaan ettei ole valkeita kinoksia ois varmasti vielä ihanampaa..
Täälläkään ei lumista enää tietoakaan ole ollut pariin päivään.. Sääli,vaikkakin pojat on ihan innoissaan kuralätäköistä että niitä ei haittaa.. Ne tosin on tollaisia joka sään poikia eli niille se ja sama millainen sää on..

Mitäs muuta,muita en nyt muista jos niitä oli..

Me ollaan aamupäivästä oltu vauvan kanssa ihan vaan kotona.. Pojat oli mummolassa yötä kun mä olin vauvan kanssa pikkujouluissa ja mies sitten Kuskas meitä niin ei tarvinut poikia valvottaa sen takia.. Ja siis perhepäivähoitajien pikkujoulut ei ole täällä yksityisillä ainakaan sellaisia mitä sana pikkujoulut ekana tuo mieleen joten siis vauvan mukana olo ei ollut mitenkään kamala asia 😂 ihan varmuudeksi jos joku kauhistelee että raahaan vauvan pikkujouluihin.. Tänä vuonna ei oikein ollut osallistujiakaan joten pikkujoulut oli yhtäkuin että kävin syömässä yhden toisen hoitajan kanssa.. Mutta mukavaa oli 😊
Niin siis mies sitten haki aamulla nuoremman pojan mummolassa uimaan kanssaan ja vanhempi lähti mummon kanssa lankaostoksille.. Mummo oli ihan innoissaan tietysti koska poika itse pyysi että kävisivät Lanka ostoksilla kun se rakastaa mummon kutominen temppuja ja villasukkia ja ois aina lankaa ostamassa ja mä sille viimeksikin kaupassa sanoin että mummo tietää paremmin millaiset langat hyviä jne. Niin en nyt osta niin se sitten halusi mummon kanssa lankakauppaan ja eipä tarvinut mummolle kuin vihjata asiasta niin se oli jo menossa 😂
No ny ollaan kaikki kotona ja pojat päivä unilla,mies "leikkii" vauvan kanssa.. Mun pitäis katsoa vaatteita valmiiksi ja paketoida lahja kun ollaan lähdössä veljen pojan synttäreille ja sieltä suoraan peliin..
Illalla on sitten vielä sauna ja sitten on tämä päivä taputeltu..
En tiedä mihin tää aika rientää.. Meidän vauvalla tulee tänään kuukausi täyteen!! Siis kuukausi muka jo mennyt.. Tuntuu että korkeintaan pari viikkoa 😱

19.11.2016
Vipe
Vipe

Tekeekö libbe muuten muilla sitä, että kun kirjaudut vastataksesi ketjuun, divusto heittää etusivulle? Tosi ärsyttävää.

Ja viimeisin teksyi tässäkin ketjussa, jonka näen, on omani ja tunti sitten kirjoitettu.

19.11.2016
misukka
misukka

Päivää.

Toivottavasti riu saa hiukan joulufiilistä kuitenkin 😊

Onpa nkillä hankala ukko. 😞

Misukalle ja PMlle mukavaa päivää. 😃

Meillä ei nukuttu pitkään. Poika kukkuili taas yöllä. Useampi syöttö, ja joskus viideltä kun kävin katsomassa mitä se huutaa, niin herra makas mahallaan poikittain pinniksessä. Jalat oli pujottanu laitasuojuksen alta ja pienojen väliin jumiin. 😂 No, ihme kyllä hän nukahti itse uudelleen kun peittelin hänet uudestaan. Ja sit aamujodlailujen jälkeen noustiin jo 7.30.

Alan ymmärtää miten niin monet parit eroaa kun lapset on pieniä. Meillä nyt sentään helppo lapsi, mut kyllä väsymys saa aikaan sen et ärisee toiselle. Onneks pystytään puhumaan, ja isäntä on alkanut ymmärtämään et tää 24/7 valpaana oleminen väsyttää. En voi vain kääntää kylkeä jos poika tarvitsee jotain.

Eilen luin uutisen et Lohjan synnärillä syntyy tänä vuonna ennätysmäärä lapsia, 1000 tulee täyteen ensi viikolla. 😊

Tänään matka käy mun isän ja hänen kihlattunsa luo, mun sisarukset ja isän puolison lapset tulee myös. 😊

19.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 9-month-old toddler

Huomenta.
Heräsin puoli tuntia sitten.Tyttö nukkui hyvin kun söi vielä ennen yöunille käyntiä iltapalaa esikoisen kanssa.

19.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Nki ottaa ja lähtee vaan. Jos ei ukko ehdi mukaan, ni se on sen oma häpeä.

Riulle kivaa joulun aloitusta.

Meillä isommat pojat sai pienimmän leikkikaverikseen puoli 8. Ite jatkettiin unia puoleen kymppiin.

En ole siis vieläkään syönyt aamupalaa mut kohta pitäis keksiä jotain lounaan tapaista.

Iltapäivällä olis keskimmäisen kiekkokoulu. Siinä meidän päivän suunnitelmat.

Meidän pihalla oli iso vihreä torppa syömässä nyt aamusta. Ilmeisesti oli harmaapäätikka. En ole ennen nähnyt moista.

19.11.2016
misukka
misukka

Ei juma, nyt täältäkii on melkein kaikki lumet sulanut 😕 mie tykkään talvesta niin onhan tämmönen keljua. Tännään ois vanhan kaupungin joulunavajaiset ja keli ei oo kovin aiheeseen sopiva 😁 Vaan pittäähän se silti mennä, kun siellä on oikeesti ihan kivaa. Ja sitä paitsi oon lapsille luvannut 😄 citymarketissa ois tännään tyynyt hyvässä tarjouksessa niin niitä pittää käyvä kahtomassa ja muutenkii ruokakaupassa. Illasta tyttö menee kaverinsa kanssa kahtomaan jvg:tä, joten semmosta hilpeetä kaunistautumista ois tiiossa 😄 Kuhan nyt sais ihtensä käyntiin, eilinen jääkiekkopeli vei kaikki mehut 😄 Mutta kotijoukkue voitti taas, jee!

19.11.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...