järkyttävä selkäkipu vasemmalla

nyt kolmatta päivää vasemmalla puolella keskiselkää järkyttävä kipu, ei tunnu paikalla ollessa aina. mutta liikkuessa, kääntyessä yms sattuu aivan saatanasti. ei tunnu säryltä vaa lihaskivulta (?) en osaa selittää mutta aina sattuessa tuntuu että pääsee itku😭 tukivyö on mutta siitä ei apua.. särkylääkkeet ei auta. auttakaa hädässä olevaa 😭😭😭 pitääkö tässä lähtee kohta akuuttii hakemaa jotai "parempaa" lääkettä😯

18.11.2016
Jeminapa
Jeminapa

Olet nyt jotenkin ilmeisesti saanut selkälihaksen jumiin oikein kunnolla.

Onko mies hieronut sua? Se voisi auttaa. Sit kannattaa jollain lämpötyynyllä tai kauratyynyllä saada sitä jumia laukeamaan. Ei särkylääkkeet auta jos perussyylle ei saada tehtyä mitään.

Terkkariin kannattaa toki mennä, jos keksivät jotain keinoa helpottaa kipua.

Meinasin Voltarenia suositella mutta se näköjään vaatii lääkärin konsultaation. Vaikka onkin paikallishoitolääke niin sekä alkuraskaudessa että loppuraskaudessa oli vahvasti vältettävä. Vain lääkärin määräyksellä siis. Joten kaiken vatalta kannattaa kysäistä lääkärin ohjetta sen käyttöön.

19.11.2016
misukka
misukka

Sinuna vähintään soittaisin synnärin päivystykseen. Ihan jo siitä syystä, että sulla kivut jatkuneet lääkkeistä huolimatta.
Kaikkea hyvää.

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...