kertokaa kokemuksia kätilöopiston synnytysairaalasta..

onko kukaan synnyttänyt kätilöopistolla?  Odotan esikoista ja laskettuun aikaan on noin 5pv..  olen nyt vähän kuullut kaikkee kätilöopistosta ja iski stressi ku ajattelin sinne mennä synnyttämään ja nyt en enää tiedä haluanko.... kaikki suosittelee jorvin sairaalaa.... voitteko kertoa teidän kokemuksia kätilöopiston sairaalasta..

18.11.2016
Samar Al
Samar Al

Minun käsitys on että Jorvissa on vähennetty synnyttäjien vuodepaikkoja. Ei siellä ole synnyttäville etukäteisseurantaa tällä hetkellä osastolla juuri Naistenklinikan remontin vuoksi.
Työtehtävissä väärin toimineet työntekijät (tässä tapauksessa muutama kätilö) on irtisanottu.

24.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei kai nyt kaikki voi synnyttää Jorvissa. Oletko siksi skeptinen, koska Kättärillä tapahtui se murhenäytelmä ja hoitajien ilokaasujuttu? Itse mietin myös tällä hetkellä mihin menisin. Päätin käydä tutustumassa paikkoihin itse. Tällä hetkellä NKL remppa ainakin vaikuttaa myös Kättärin toimintaan. Itse olen synnyttänyt Haikaranpesässä sielää, joka nyt kuulemma pois käytöstä. Kivunlievitykseen olin tyytymätön, mutta siitä on aikaa, joten en tiedä, mikä nyt tilanne. Varmaan paljon kiinni minkä kätilön saa. Pitää vaatia hyvää hoitoa! Tsemppiä!

24.11.2016
Ebbe17
Ebbe17

Sain pojan vuosi sitten ja Kätilöopistolla synnytin. Sain myös hyvää palvelua. Kätilöt ja lääkärit oli tosi mukavia ja tsemppaavia.

18.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
39 weeks pregnant

Lukaise Synnytyssairaalakokemuksia HUS:ssa.
Vastasin sinne. Tyttö syntyi Kätilöopistolla 3 vuotta sitten. Sain asiallista ja hyvää hoitoa Kätilöopistolla.

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...