Perjantaita!

Aikaisia huomenia taasen!

18.11.2016
Minnie
Minnie

Rapu, onko sulla työmatka yhteen suuntaan tuon 70 km?

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kaks päivää kotona. Molempina iltoina lämmittänyt kämppää, eilen nukahdin sohvalle seitsemän jälkeen ja heräsin kympiltä laittaan pellit kii ja jatkoin unia aamuun. Tänään oli huonompi päivä töissä. Huono olo ja hirvee väsymys vaikka sai nukuttuakin. Noh. Otin kotimatkalla tirsat autossa kun ei meinannu silmät pysyä auki(työmatka 70km). Nyt taas tuli rätisee pesissä ja ruoka lämpiää puuhellalla

18.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

Mun pääsykoevastaus menee ensi viikolle. Ei viel tullu. Mä menisin sinne kouluun vaikka ihan sen monipuolisen ravintolan ruokalistan vuoksi. Edullista syöminen on siellä myös. Opiskelijoille opiskelijahinnat.

Keskimmäinen pääsee näyttämään itseään ensi viikolla koululääkärille.
Terveydenhoitajalle ihan sanoi, että influenssarokotus ei tuntunut. Terkkari sanoi, että olet kasvanut.

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heippa. 😊 On mulla semmonen foamrolleri täällä jossain. 😂 kuha löytäsi vaan. Ja sit on mobilitypallokin. Ne vaan tuppaa lähtre lätkimään aina ties minne. 😂 aattelin koht ettiä ja rullailla.

Tää polarin aktiivisuusranneke laskee paljon pötköttää, istuu, tekee kevyttä liikuntaa, kävelee ja juoksee päivän aikana. Ja just automaattisesti laskee tuota unta. Hybä ettei tartte erikseen mitään käynnistellä sillä minä en koskaan mutään muistas käynnistää. 😀 Mä kyl ostan tähän sen sykevyönki jostai aikaa..

Pienempi neiyi nukahti sohvalle. Isompi töllöttää Nick junioria..

Nyt mä lähden ettii niitä mobility välineitä ettei enää piätä särkis.

Ukko tuloo koulutuksesta josku 5 jälkeen ni jos sit tekis vaikka pitaleipiä. Lidlistä ostin kebabia ja pitaleipiä ku aamusta käytiin. 😊

Vielä illasta huristan sittarille käymään josko jauhelihaa sais ostettuu.. ja pullot palautan. Ja pahvit vien. Mahtuu tuolla ulkoeteisessä edes kulkemaan sitten. 😂 vaikka heikkoa se mahtuminen on siltikun siellä on vaikka ja mitä tavaraa "menossa omalle paikalleen".. sit ku joskus ehtis edes niille niiyä paikkoja ehtiä. 😂

18.11.2016
tennari
tennari

Kävin hakemassa esikon lasit pois ja varasin sille ensi viikolle optikkokäynnin. Saapahan taas päivitetyt lukemat ja näön kohdilleen.

Pienin karjuu sängyssään kun ei halua nukahtaa. En tiiä mikä sitä oikein riepoo. Tunnin, puolentoista päästä pitää ruveta lähtee sinne mummon tykö.

Niin, jäi mainihtematta se mummon ikä. 86 täytti nyt.

Mun piti kortti ja kukkasta ostaa mut jäipä hommaamatta. Pitää ehkä kiusata ukkoa, että töistä lähtiessään kävis Sellossa pyörähtämässä ja hakemassa.

18.11.2016
misukka
misukka

No nyt on sovittuna käynti sinne firmaan ensi viikolle. Kahtotaan, miten se reagoi kun miut näkkee.

18.11.2016
misukka
misukka

Toivottavasti Minnien miehen selkäkipu hellittää eikä estä teidän reissua.

Mulla osteopaatti sanoi, että mulla iskiashermon kipu ja jalan tipahtaminen alta johtuu siitä, että kintuissa reiden ulkoreunalla on jotain kalvoja jotka on kireällä. Ja niitä pitää hieroa. Itse voi hieroa lonkalta polveen päin etenevin työnnöin mutta parasta olisi kun jalka olisi rento ja joku muu hieroisi sitä kalvoa. Mulla oli ihan kunnon patti tuossa puolivälissä kun se osteopaatti runnoi menemään.

Riu, jonnekin helmikuun loppuun menee se äippäloman aloitus. Jos sinne asti päästään.

Toivon, että PM saa pian pääsykoetulokset. Jännityksellä odotan.

Täytyy kai sinne firmaan soittaa ennen ku menee tämäkin päivä taas ohi. Ja sit pitäis käydä juoksemassa esikon silmälasiasiaa. Ei onnannut se juottaminen. Eli joutuu uudet lasit hankkimaan. Voi kökkö 😣

Opettajaltakin tuli wilmaan merkintä eiliseltä, että olivat töllöilleet liikkatunnilla. Voisi hittovie ajallaan viestiä noista että pääsee tuoreeltaan räyhäämään pennulle. Vuorokautta myöhässä on jo vähän menneen talven lumia. Jätkä luulee päässeensä ku koira veräjästä.

18.11.2016
misukka
misukka

Pigletin lapsilla ollut samaa yövalvomista kuin Minnien lapsilla.

Milloinkas se teidän etelän reissu Minnie, on? En muista minäkään, vaikka luin.
Itse en ole käynyt Israelissa, joten en osaa kysymykseesi vastata.

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuo poistettu tuolla on pojan aamuyön kirjoituksia 😅

Oikein mukavaa päivää kaikille, huolimatta pimeydestä ja märkyydestä!
Meillä kaikki lumet suli ja jäällä niin paljon vettä ettei enää päästä rantaan.

18.11.2016
Minnie
Minnie

Riu, tosiaankaan en toivo kelleen meidän aamuja 😓
(Nkille ja lapsille toivon normi päivärytmiä, ehkä onkin jo, en tiedä, aiemmin vaan kun täällä olin tiuhempaan, meni puolille päivin usein lasten kans ja teksteistä ymmärsin et he itekin kärsi siitä.)
Nyt sain sentään 3 nukkua putkeen (tai kerran heräsin ku mies tuli nukkuun) mut toissayö poika alotti huutelut jo 2lta ja sitä ennen heräsin 2x miehen touhuihin.
Ei tätä kyllä kauaa taas jaksa...

18.11.2016
Minnie
Minnie

Misukka, tosiaan joo, huomasin mut nykyään kun kännykällä käy täällä, ei näe toisten kirjoituksia ite kirjoittaessaan ja muisti on näillä unilla täysin menny 😬
Itseasiassa tuo alkoi siitä kun kävi kiropraktikolla. Siis ollu tosi kauan jumissa ja vaivannut ja kun lopulta isänpäivän merkeissä patistin hierojalle tms niin kävi.
Tod näk silti hyvä, siis että se kenties vuoden lukossa ollu saatiin auki, mutta nyt ärtyi käsittelystä ja tulehtunut ympäristö. Ihmettelin kyl miksei työlääkäri laittanut muuta kuin saikkua lisää, siis ei fyssaria tms..
Eilen kävi hierojalla ja ehkä hiukan helpotti.
Sano jo et on vaakalaudalla mein etelänreissu 😨 Ettei pysty lentokoneessa istuun 😔

18.11.2016
Minnie
Minnie

Riu, katsotaan, tuleeko ne tulokset JO tänään! Vai vasta ensi viikolla. Sit alkaa jo 3 viikkoa kolkutella pääsykokeesta.
Mie olin todella ylivirkeä aamusta silloin pääsykoepäivänä.

Joo, noi aamurytmit menee meilläkin kouluarkena aikaiset, viikonloppuna myöhäisemmät meillä.
Tän aamun rytmeistä: Tyttö nukahti puolen yön aikoihin, heräsi jo seiskalta.
Eri asia on eskarilaisella/päivähoidossa olijalla/koululaisella/työsäkäyvällä.

Riu, joko työvoimatoimisto on hätyytellyt sua?

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta ja mukavaa päivää kaikille!

Onpa Minnie herännyt aikaisin. 😴

Toivottavasti tennari keksii jotain päänsärkyyn.

Hassua sanoa näin, mut toivotaan et misukka ei saa tota työpaikkaa ja et eteen tulis joku mieluinen. 😊

Riulle mukavaa päivää.

Isännällä on tänään vp eikä meillä ole mitään suunnitelmia tälle päivälle. Kotipäivä perheen kesken. 😊 Jonkun pitää käydä kaupassa ja jos säät sallii niin menen pikku vaunulenkille.

Otin pojan mukaan meidän sänkyyn, nyt nää molemmat miehet vetää sikeitä täällä. Mulle maistuis jo kaffet.

18.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Huomenta.
Tänään keskimmäisellä kouluterveydenhoitajan tarkastus. Meen sinne mukaan tytön kanssa. Samalla saa puhua keskimmäisen (ja myös esikoisen) tän hetken kuulumisista. Tuo terveydenhoitaja on hoitanut esikoistakin alakoulussa.
Keskimmäionen saa myös influenssarokotuksen.

18.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minnie yleisesti ottaen ei se aamulla kukon pierun aikaan herääminen auta siihen rytmiin. Meilläkii on esim. kesäisin rytmi, vaikkakin kuusi tuntia myöhäisempi ku teillä 😄 Ite oon aina ollut niin illanvirkku, ja miulle ei kertakaikkiaan sovi aikainen rytmi. Itekkin oon joutunut menemään aikaisin töihin, ja se on ollut aina yhtä tuskaa. Nuorena miulla alkoi työt puol viis aamulla, menin usein samoilla silmillä ja nukuin töitten jälkeen 😄

Misukka paljon se mummo täyttää? Miulla ei oo enää isovanhempia, välillä vähän kateellisena luen. Muttaois ne jo niin vanhojakin että alettais kolkutella ennätyksiä 😄. Onneksi on kivat muistot 😊 Millonkas siulla alkais äitiysloma? Pääsis hakemaan niitä paikkoja joihin oikeesti haluais 😁

Tennari, auts kuulostaa keljulta tuommonen jumitus. Toivottavasti helpottaa hyvin nopsaan 😊

PM taas päivä lähempänä tulosten kuulemista 😊

TGIF!!!!
Mie vihaanvihaanvihaan näitä aikasia aamuja 😁 Tänään ei onneksi oo sen suurempia, pojalla on puheterapia iltapäivästä ja kaupassa vois samalla käyvä. Miun ei tarvii ees kuskata poikaa reeneihin tai isukkia pikkujouluihin kun niihin järjestyi kyyti ihan itsestään 😄 Illalla meen tän lapsilauman ja siskon kanssa peliä kahtomaan. Toivottavasti kotijoukkue jatkaa voitokkaana 😊

Ei tsiisus mie en jaksa kuunnella YHTÄÄN kun koirat leikkii näin aamusta!

18.11.2016
riu
riu

Huomenta. Taitaa niska-hartiaseutu jumittaa sen verta ettei tuo päänsärky ole vieläkään kokonaan antautunut. Pittää ensihätään jotain yritelllä venytellä..

Nki kyseli aktiivisuusrannekkeesta. Polar loop 2 ostin. Näin vajaan 2 päivän käyttökokemuksella tykkään. 😊 Tästä näkkee kuin levottomasti sitä yöllä nukkuu esim. 😊

Koht aamupalalle ja esikko klo 9 kerhoon. 😊

18.11.2016
tennari
tennari

Huomenta

Herttinen, mihin aikaan olet Minnie taas herännyt. Jaksamista päivään!

Silloin yksi päivä kyselin, onko miehesi käynyt osteopaatilla selkäkivun ja jalkojen altalähdön vuoksi. En tiedä huomasitko. Suosittelen kokeilemaan pari käyntikertaa. Sitten näkee onko apua.

Me mennään tänään iltapäivästä mun mummolle "kahville". Hän täytti vuosia alkuviikosta. Reilu viikko sitten ruvettiin aikatauluja ynnäilemään, niin todettiin olevan helpointa, että mies tulee töistä suoraan ja minä lasten kanssa kotoa näin arki-iltana. Viikonloput on ihan mahdottomia kun ainoa mahdollisuus käydä missään olisi heti aamusta.

Kait mä yritän tänään soitella siihen yhteen työpaikkaan, johon oli pakko hakea, että onko ne edes lukeneet koko hakemusta. Ensi viikolla pitäisi ilmoittaa te-toimistolle sainko paikkaa.

18.11.2016
misukka
misukka

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

18.11.2016
Minnie
Minnie

Tässä pari tuntia jo valvonut...
Lukasin eilistä lörppää...
Nki saanut työpaikan. Onko vakituinen vai sijaisuus? Jokatapauksessa aivan hurjasti onnea siitä !!! ❤️
Mä näkisin, että juuri ne aikaisemmat (normaalit) aamut auttaa teidän perhettä, että pakko pysyä päiväjärjestyksessä kiinni. 👍🏻
Tietysti vie aikaa et tottuu, ymmärtää mennä tosiaan aikaisemmin nukkumaan ja saa lapsetkin siirrettyä siihen rytmiin, mutta lopussa kiitos seisoo!
Sit toinen mihin kiinnitin huomiota tekstissä, oli miehesi kysymys, miten jaksat?
Minusta se osoittaa että välittää sinusta. 😍(Kun usein saa käsityksen vain negatiivisestä suhtautumisesta.)
Kaikkea hyvää perheellenne ja uuteen työhösi ❤️

18.11.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...