Torstain huomenet

Mitäpäs kunkin torstaipäivään?

17.11.2016
misukka
misukka

Torstain aamupäiväiset ja iltaiset.
Tyttö heräsi 8.30, ja sanoi että levähdetään, No, nukuttiin pari tuntia. Hyviä nämä keskimmäisen pitemmät koulupäivät, kun ehtii aamupäivällä nukkuakin. Ja sit vielä ootella häntä koulusta. 2-3 yötä tyttö valvonut tosi myöhään.

Juoksin tuossa meidän kauppakeskuksessa illalla. Hankin esikoiselle saksan kirjat, että pääsee kolmannessa jaksossa hyppäämään toiselle kurssille. Kolme vuotta alakoulussa saksaa lukenut.

17.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päivää 😊

Toivottavasti maanantai toisi misukalle luottavaisemman olon. 😊

Helpottuko tennarin olo?

Anskuli, noi soseet kestää pakastusta ihan hyvin. Peruna ei tykkää, mut muita teen isomman satsin ja laitan pakkaseen. Tähän asti olen tehnyt vain kasvissoseita, mut hedelmäsoseita aion tehdä myös. 😊

Nki onnea työpaikasta! 😃 Kyllä sieltä sängystä pääsee kun on pakko.

Tuvitukselle mukavaa työiltaa. 😊

Me käytiin perhekahvilassa, aika hiljaista oli siellä. Ei oo tainnut sana kiertää vielä kylillä et siellä on toimintaa nyt kahtena päivänä viikossa. Tänään isännällä toimistopäivä, joten hän oli kotona vielä kun noustiin. Poika oli ihan innoissaan. 😃 Tulee myöskin aikaisemmin kotiin.

Poika on nyt oppimassa kierimisen. Välillä makaa pöydän alla ja huutaa kun ei pääse pois. 😂

17.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 9-month-old toddler

Nki, kyllä niihin aikasiin aamuihin tottuu. Alku aina hankalaa, mut kyllä se siitä.

Tuvitus, joo. Legoja tulee isojen poikien kalenteriin. Esikolle hommasin nexo knighteja. Joku kenraali magmarin joku mikälie ja keskimmäiselle paloauto peräkärryllä jossa oli joku nostokori tai portaat. En kattonu niin tarkkaan 😄 Mut molemmilla nuo toivelistalla.

Hain nyt sen hoitopöydän pois. Kaukalon olisin saanut myös mutta en ottanut vielä. Täytyy ensin katsoa se maanantai alta pois. Jotenki tuli sellanen olo, että jos nyt hötkyän sen kaukalon kanssa ni käy kalpaten. Katsotaan nyt ensin tilanne ja toimitaan vasta sitten sen mukaisesti.

Ja täytyy toi finanssipuoli kattoa myös, kun maksoivat meille siitä kaukalosta, ni haluavat itelleen siitä kaukalosta jotain kuitenkin. Menis huutikseen myyntiin jos me ei sitä oteta.

Mut maanantaihin nyt kahtotaan ensin.

Vähän alkaa tottapuhuen kauhistuttaa se maanantai. 😰

Mie sain postista hakea tänään ison Floradix-pullon. Korvauksena siitä pienestä jonka palautin reklamaationa. Sit tuli pari näytepulloa magnesiumiakin mukana. Toisen hutasin jo nassuun. Päikystä lähtiessä rupes vetää suonta jalkapohjassa ni selkeästi magnesiumia kaipaa.

Pieni oli taas ihan yliväsynyt ni se rimpuili ja reuhtoi ja huuti kun kannoin sitä. Vähän rupeaa tuntumaan hankalalta tuommosen rimpuilijan kantaminen. Tosin muissa raskauksissa olisi jo näillä viikoilla ollut täysin mahdotonta.

17.11.2016
misukka
misukka

Huomenta pitkästä aikaa!
Misukalla taas puuhaa tälle päivälle.
Tennarilla toivottavasti päänsärky hellittää.

Täällä esikko lähti kouluun jo 7 jälkeen. Keskimmäinen just äsken. Mini meni jo ekoille aamu-unille. Luulen että tuo iltapuuro on liian tuhti iltapalaksi ja vatsa ei sitä oikein sulattele. Heräilee tunnin välein itkemään. Kokeilin toissailtana että annoin vaan hedelmäsoseen iltapalaksi ja tyttö nukkui hyvin, heräsi vaan kahdesti. Eilen taas iltapuuro ja heräilyt tunnin välein. Ehkä annan tänäänkin vain "kevyen iltapalan".
Ootteko tehneet hedelmäsoseet itse? Mie eilen tein päärynäsosetta, keittelin päärynät ja sit sauvasekoittimella soseeks. Kestääkö pakastusta?

Tänään ei suunnitelmia. Kaupassa käyntiä ehkä, perus kotihommia ja jos kerkeis taas ompelukoneella huristella.

17.11.2016
Anskuli84
Anskuli84

Huomenta. Just heräsin äly hedariin ja samalla huomasin et öljymies oli tuomassa öljyä meille. 😊 Se nääs loppu tossa maanantainiltana..

Noh. Otin panadolia ja heitän pötkölleen vielä hetkeks ku muksutkin vetää sikeitä.

Kympiks yritetään perhekerhoon sit.

Eilen olin akavan glögi illassa.

Tänää pitäs olla aktiivisuusranneke postissa. Tilasin itelleni joululahjaksi. 😊 osaa oikeesti olla tarpeeks aktiivinen päivässään. 😊

17.11.2016
tennari
tennari

Meillä pienin pomppasi pystyyn about minuuttia ennen mun herätystäni. Olisin kyllä voinut mieluusti jatkaa unia vähän pidempäänkin.

Keskimmäistä täytyy kohta mennä hätistelee hereille ellei isommat pojat herää tuolta itekseen kun laitoin pienimmälle aamun ohjelmat päälle.

Pääsee vessaan käymään kun se ainakin hetken pysyy paikoillaan jos tulee kivaa ohjelmaa 😄

Mä sovin treffit tälle aamupäivälle miehen veljen vaimon kanssa. Käyn hakemassa hoitopöydän takas meille. Ne tyhjentää nyt kaiken vauvatavaran varastostaan, ni otetaan nyt se mitä toivottavasti tullaan tarviimaan. Ennen sitä käyn pyörimässä kylillä, etten heti aamu 8 paukkaa ovesta sisään.

Prismalla alko kanta-asiakaspäivät, vai mitkä ne nyt olikaan. Käyn hakee pojille joulukalenterin täytteet nyt kun on -15%.

17.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...