Keskiviikkoista!

Tästä se sitten lähtee, Miamin lentokentältä, kotimatka. Kunnon vollotukset kun jouduin miehestä irtaantumaan kentällä mutta mukana lohduttaa laukussa kulkevat sormukset jotka lähtee kaiverrettaviksi

16.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

Minnie, onko mies käynyt osteopaatilla?

Mullahan raskauksissa aina jalat pettää alta ja on hermosärkyä. Nyt ei ole ollut kumpaakaan. Osteopaatilla olen käynyt pienintä odottaessa ja keväällä viimeksi.

Suosittelen ainakin kokeilemaan pari kertaa.

Isännän niskakipuihin osteopaatti ei pystynyt auttamaan mutta tulipahan testattua.

16.11.2016
misukka
misukka

Iltaa!
Oon ihan nukahtamisillaan kun koko päivän paahtanut 100 lasissa 😵 Mutta Riu arvasi kyllä oikein, miehellä vielä to ja pe saikkua. Ei ehitty kunnolla puhuun mitä lääkäri tuumas, mut ei ainakaan lihasrelaxantteja ollu määrännyt.
Mies käyttää magnesiumsuihketta, kylmävoidetta, sähköä (TNS) ja piikkimattoa ym ym. Ja on hällä vahvoja särkylääkkeitä, mut ei me siihen hermovihlasuun vaikuta mikä sitten vie jalat alta silloin tällöin js hirmu hitaasti ja varovasti pääsee liikkuun, sängystä ylös tai autoon/autosta..
Eniten taitaa ottaa henkisesti koville. Ei pääse edes lätkään. Kauan odotettu turnaus ois la, mutta mites sen käy?!

Tosiaan ei pojalle tullu mitään lääkkeestä. Tod näk hän ois ne kestäny hyvin ilman lääkehiiltökin, koska hänen sairaudessa histamiinia vapautuu elimistössä hurjasti liikaa ja siksi tarvii koko ajan mm antihistamiini-lääkityksen ja histamiinittoman ruokavalion. Eli nuo lääkeannokset ois 'terveelle' ja nää sietää ja jopa tarvii isompiakin annoksia, otin selvää sitten...
Oikein hyvä unia kaikille!
Meil on aikainen herätys pojan puolesta ja useampi pitkin yötä, joten olen aivan töötti jo 😴

16.11.2016
Minnie
Minnie

Kiva, että rapun kotimatka meni hyvin ja sait syödäksesi 😊

Mummy, arvasit oikein. Pikkusen pelottaa. Jotenkin valmistautuu kokoajan pahimpaan.

Me sit vissiin postin ajattelun mukaan asutaan kaupungissa kun posti tulee milloin sattuu. Joskus ei pariin päivään mitään, mut sit voi tulla kahdesti joku päivä.

Mä sanoisin, että ollaan kuitenkin maalla jo. Ja haja-asutusaluettahan tää meidän paikka on kaavallisesti.

Kokoukset meni ihan kivasti mutta en pääsekään rahiksen hommista eroon. Se joka alkuun oli kiinnostunut rahiksen hommista, muuttikin mieltään. Mut ehkä mun pitää ottaa tähän jotain pientä rinnalle. Jotain uutta, että jaksaa vanhaakin puurtaa.

16.11.2016
misukka
misukka

Mies tulee kahden viikon päästä perässä. Ei häävisti mennyt matka, tuli vietettyä suurin osa posliinia halaten. Mut sit kotimatkalla, ihan paras maku suussa. Chili-kanareissumies. Ei oo mikään maistunu ikinä niin hyvältä ku hirveessä nälässä jotain suuhun saatava :)

Kämppä lämpii, koirat haettu hoidosta ja autoonkin renkaat vaihettu :) nyt voinee hyväl omal tunnol vaan olla

16.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
1 year, 7-month-old toddler

No eipä sieltä kohta mitään luettavaa postia enää edes tule kun julkinenkin puoli siirtyy sähköiseen postilaatikkoon.

Laskutkin tulee sähköisenä niin mitään asiapostia enää tule, ne on sit mainoksia ja lehtiä vaan.

Mulle tulee Hesarin viikonloppu versio kun en ehdi arkisin lukemaan koko lehteä, selailen vaan nettiversiosta oleelliset niin tuossa viikonloppuversiossa on sit koko viikon uutiset yhdessä lehdessä :) tykkään kyllä siitä konseptista.

Odottavan aika on pitkä mutta toisaalta hyvää kannattaa odottaa. Toivotaan että tulee hyväksytty tulos :)

16.11.2016
Mummy83
Mummy83

Mummy, mä en kyllä haluais lukea päiväpostia kolmen päivän välein.
Jos posti nyt olikin aloittanut lumityöt asiakkaiden pihoissa, niin täällä olis sitä työtä kyllä. Meillä tosin huoltoyhtiö huolehtii siitä.

Vielä tässä pitäis viikko odottaa pääsykoetuloksia.

16.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heipsan keikkaa! Rapulle oikein paljon onnea kihlautumisen johdosta! Ja pigletille onnea isosta päätöksestä. Nkille onnea uudesta työpaikasta.

PM, eikös se Posti/valtio jotain sellaista suunnitellut että kaupunkilaiset ei ehdii lukea postia kuin joka kolmas päivä, maaseutulaiset joka päivä 😉 joskin mulle ei ole ihan selvää missä menee sit kaupungin ja maaseudun raja.

Misukka, onko sulla maanantaille tiedossa rakenneultra kenties? Kaikki kunnossa ❤👣

Riu, täältä on sulanu lumet melkein täysin pois ku eilen tuli vettä. Mini oli silti lähdössä pulkkamäkeen.. 😊 lupasin että mennään sen sijaan uimaan.

Nyt meni muisti että kenen miehellä se selkä oli kipeenä (Minnie?) mutta toivottavasti tervehtyy pian. Eikä lapselle tullut mitään kummempaa annostuksen ylittämisestä.

Vipe, meinaatteko pitää ristiäiset missä? Onko suunnitelmat jo voiton puolella?

Tänne ei mitään ihmeellistä eikä uutta taivaan alla. Same old same old.

16.11.2016
Mummy83
Mummy83

Oi apua miten paljon täällä on tapahtunut. 😃

Toivottavasti Rapun kotimatka meni hyvin. Onnea kihlauksesta! Tuleeko mies myöhemmin perässä?

Minniellä ollut hurja aamu, toivotaan et loppupäivä meni paremmin.

Pigletillä varmaan huojentunut olo kun on saanut päätöksen tehtyä työn suhteen, tuskin mikään helppo yhtälö toi teidän tilanne. Tsemppiä!

Muille tasapuolisesti mukavaa iltaa ja hyvää vointia. 😃

Me käytiin ompussa kaverin kanssa. Ihan kiva päästä vähän pois omasta pikkukylästä, mut poika ei ollu ihan mielissään rattaissa istumisesta. Alkaa jo olemaan niin paljon omaa tahtoa et haluaa olla mukana ja seurustella. Ja siis toi syöminen, jestas kun poju oli närkästynyt kun ei saanut maistaa mun muffinia, istu suu auki ja yritti napata kiinni siitä. 😂 Oli mulla sosetta mukana hänelle.

Parissa kaupassa käytiin, en voinut vastustaa kun yhessä kaupassa oli pikkupoikien solmiot. 😃 Nyt pitää vaan löytää kauluspaita. Käytiin kans ompun cittarissa. Siis kiesus kun itse tottunut tähän paikalliseen ässään, niin tuollahan ois tarvinnut karttaa ja kompassia...

Äsken laitoin nakkikeiton liedelle, nyt nautitaan rauhasta täällä kotona pojan kanssa. 😊

16.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Kiva kuulla Vipestä. Arvasin, että teillä on ollut hulinaa. Kiva kun tytsy on helppo tapaus.

Noi ammattiluokitukset on tosiaan mielenkiintoisia. Mullehan ei ammattiluokitusta edes ole, koska mulla ei ole varsinaisesti ammattia. Mulla siis luokitus vaihtelee aina sen mukaan millasessa hommassa viimeksi olen sattunut olemaan. Ei ihan hirveästi auta saamaan työtä joka mua kiinnostaa.

Kävin jutskaamassa tänään mutta jotenkin turhan oloinen käynti kun ollaan vähän välitilassa. Odottelen ensi maanantaita ja se sit määrittää miten lähdetään jatkamaan.

Nyt voitiin vaan todeta, että en ole masentunut mutta mulla on raskautta kohtaan täysi suojaus päällä. Suhtaudun aika välinpitämättömästi koko odotukseen ja vauvasta en halua edes puhua. Mutta sekin kuulemma normaalia kun tausta on mitä on. Sitä ruvetaan sitten pikkuhiljaa purkamaan kunhan saadaan ensi maanantai taputeltua alta pois.

Jos maanantaina kaikki kunnossa, niin parin viikon päästä voidaan lähteä tekemään "töitä" tuon miun vinttikoppani kanssa.

Mulla illalla yhdistyksen kokous ja syyskokous. Nyt pitää mennä potkimaan isännys ylös punkasta. Se meni ottamaan päikkäreitä. Mullakin kävi ohraisesti kun nukahdin pienimmän kanssa pariksi tunniksi päikyille. Mun piti keskimmäisen kanssa olla ja touhuta mut menin nukuttaa pienintä.

16.11.2016
misukka
misukka

Just tuli meidän päiväposti. Aku Ankka ilmestyi postiluukusta oikeana päivänä. Muuten tuli mainospostia.

16.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tälle päivää laitoin työvoimahallintoon palautetta ammattiluokituksesta, kun tietyn ammatin laittaa, niin mukaan tulee muutakin. Ammattiluokitukset on ihan päin mäntyä.
Muutama vuosi sitten kun olin työvoimapoliittisella kurssilla, sain kuulla, että esim. lastentarhanopettajan ammatti lasketaan sihteerin ammatin alle.
En ole kyllä sihteerin hommia tehnyt, lastentarhanopettajan kyllä.

Voitte vaan kuvitella, ettei meille ole vielä tullut päiväposti.

16.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vipe peli on muuten menetetty kun on kolme lasta, kaksi kun on niin toisen perään voi mennä äiti ja toisen isä. Mutta kun on kolme niin onpas tekemätön paikka kun kaikki päättää mennä eri suuntaan 😄 Se ääniohjautuvuus kun on välillä vähän tiukassa jos on jotain kivaa 😄 No miullahan tuommonen on enää kaukainen muisto vaan, kun lapset on niin isoja 😉

Täällä on ulkojäät yleensä tosi kivasti hoidettu, osa menee vähän vapaaehtoisin voimin, ja siis lumen luontia tekee hyvin pitkälti käyttäjät itse. Jäähallin takana on parhaat jäät kun ne tosissan ylläpidetään jääkoneella. Ja hirmunen kuhina siellä on nyt muutaman päivän ajan ollutkin 😊

Nki onnea työpaikasta! Mitä sie nyt täsmälleen ottaen menetkään tekemään?

16.11.2016
riu
riu

Nki,onnitelut työpaikasta 😊

16.11.2016
Vipe
Vipe

Riu,en tiiä,kun meillä toi toinenkin sulautui perheeseen samantien 😄 Johtunee ehkä siitä että olihan siinä nyt paljon vähemmän työtä kahden lapsen kanssa kun aikasemmin oli neljä 🙈 Sama nyt.. Onhan tämä syksy huomattavasti helpompi kun on lapset 4v 2v ja vauva,kun viime syksynä oli lapset 3v 1,5v 1v. Ja yksi joka oli alkuun alle 1v 😂
Mulla lähinnä aluksi se että olen aina kun jossain väkijoukossa "lasken" lapseni että apua nyt puuttuu jotain kunnes muistan ettei puutukaan.. Tosin nyt jo pikkuhiljaa tottunut siihen ettei tarvi ihan neljää lasta löytyä ja silti kaikki tallessa 😄
Sillei tähän kolmanteen on ollut vaikeampi tottua/ottaa sitä perheeseen mukaan että mä puhun edelleen jos puhun lapsista kaikista yhtaikaa että pojat.. Ei sillä että unohtaisin että meillä on vauvakin vaan se menee siihen "poikiin" 😂 mun äitikin sanoi puhelimessa "terveisiä pojille.... Ai niin ja tytölle kans tietysti" 😂 Ja olin mä taas sitä mieltä että Kelalla käynyt virhe kun sain päätöksen lapsilisästä ja siellä luki "TYTTÖ,SYNTYNYT" näyttää edelleen kirjoitettuna oudolta toi tyttö..
Nauttikaa Riu jäistä meidänkin puolesta.. Tänne ei ulkojäitä varmaan saada aikoihin,kun kaupunki säästää ja odottaa aina että on ollut useampi viikko pakkasta ennen kuin alkavat edes tehdä jäitä.. Enkä ole saanut aikaiseksi saada katsottua miten on yleisöluisteluita hallissa.. Syyslomalla ois ollut varmasti mutta oli muuta puuhaa..

16.11.2016
Vipe
Vipe

Herranjestas, miten mie unohin onnitella rapua? Onnea oikein paljon, ja turvallista kotimatkaa! 😊

Vipe hyvä kun siekin otat joskus aamun vähän rennommin 😊 Kivasti on vauva sujahtanut teijän arkeen. Eikö käykin sujuvammin kuin toisen kanssa? Uotas kun saatte neljännen niin se on ku ois aina ollut osa perhettä 😄

16.11.2016
riu
riu

Heissuli 😊

Piglet rohkea päätös, mutta varmasti oikea teijän tilanteeseen. Olo on varmaan huojentunut? Mukavaa työpäivää 😊

Minnie aikamoinen aamu ollut teillä eilen! Ei se mies taija työkuntonen olla vielä huomennakaan... Miullakii on hirvee hätä ottaa ilo irti kun on vielä talvista, toivottavasti meillä pysyy lumet maassa.

Tuvitus vietätte poikien kanssa elokuvaillan, teette katsomon ja teet poppareita ja muita herkkuja. Ei muuten, mutta saat itekkii sitten herkutella 😄 Lukaisin vanhaa ketjua, ja haluan toivottaa siulle tsemppiä. Itelläkin oli parisuhde ihan retuperällä toisen lapsen jälkeen, mutta tässä sitä vielä ollaan. Töitä ja kärsivällisyyttä vaatii 😊

Misukka ottaa iisisti ettei pinkeä.maha muutu kipeäksi. Niin jotta. Mie niin.nään sieluni silmin miten sie oot puoliksi sängyn ulkopuolella. Been there, done that 😀

Täällä satelee lunta. Nollakeli kuitenkin, täydellinen lumiukoille. Ei vaan viiti tehä kun sulaisi kohta kuitenkin 😁 Pojat haluaa tänäänkin ulkojäille ja kai ne pitää viedä. Nauttikoon kun vielä voi 😄 Tosin jäähallin takana se säilyy varmaan pitempään hyvänä kun ne on sitä jääkoneella ajanut. Muuta sen ihmeempää ei tänään oo, miehellä on fyssari ja yövuoro ja miun ois kuskattava anoppia. Niin ja sauna illasta 😊

16.11.2016
riu
riu

Huomenta pitkästä aikaa..
Täällä ollut kaikennäköistä.. Lukemassa olen käynyt mutten koskaan sitten ehtiny kirjoitella ja illalla ei enää jaksa kun lörpät jo ohi ja muutenkin illat menee vauvan kanssa seurusteluun kun hänellä silloin valveilla olo jakso ennen yöunille käymistä..

No mutta nyt tein päätöksen ettei mennä avoimeen kerhoon ettei tarvi herätä aikaisin,kun eilen oltiin Pelissäkin niin että vielä normia myöhempää mentiin nukkumaan.. Pojat nukkuikin sitten ihan ysiin asti ja tässä nyt vietetään laiskaa aamua ryhmä haun parissa..
Vaikka on meillä tällekin päivälle juoksua kun pitäis lähteä kaupunkiin hoitelee vähän alustavasti ristiäis asioita,mutta kun ei ole mitään kellon kanssa menoa,niin lähdetään kun joudetaan.. 😊 Vauva on onneks edelleen helppo tapaus,sellaista juoksua nyt Ollu aamusta iltaan että on helpottanut kun yks menee siinä sivussa,kunhan silloin tällöin syöttää.. Vaikein on ehkä muistaa ottaa mukaan 😝 No en ole vielä onneks unohtanut ja meillä nuo pojat kyllä huomauttais mulle,ovat sen verta huolehtivaisia..

Ääh ois ensin pitänyt vastata muille niin ois vielä muistanut..
Piglet tehnyt varmasti hyvän ratkaisun töiden suhteen.. Kyllä siellä kotona on ihan riittämiin työtä sulla..
Misukalle helpottavaa keskustelu hetkeä.. Ja kiva että pääset velvoitteista.. Toi on varmasti aika tressaava homma jos sitä ei enää koe mieluisaksi ja sullakin ollut nyt kaiken laista mietittävää niin ei rahkeet voi kaikkeen riittää..

Ihanaa että Rapu pääsee viimein kotiin lepäämään 😄 Ja onnea Kihlauksesta? ❤

Tuvitukselle mukavaa päivää ja iltaa poikien kanssa keskenään.. Ihana että olette saanut valmiin aamiaisen.. 😊

Minniellä ollut hurja aamu.. Onneksi sait lääkehiilen menemään..

Muuta en nyt muista.. Mitä olen lueskellut niin Nemiä ei ole näkynyt vähään aikaan.. Sielläkin lienee kiirettä..

Kai se pitäisi jaksaa siirtää tää massun päälle nukkuva nyytti nukkumaan johkin muualle ja nousta laittaa pojille 'aamiaista' 🙈

16.11.2016
Vipe
Vipe

Huomenta

Onnea kihlauksen johdosta rapu! Ja turvallista kotimatkaa. Miksi mies jäi rapakon taakse?

Pigletille voimia uuteen tilanteeseen. Vaikka varmasti tietyllä tapaa helpotus jättäytyä pois työelämästä. Ei tarvitse sinnekään enää kauaa revetä.

Minniellä ollut hurja aamu. Onko mies käynyt lääkärissä selkänsä kanssa? Kirjottiko relaksantteja tai fyssarille lähetettä?

Tuvitukselle kivaa päivää ja toivottavasti ilta sujuu hyvin poikien kanssa.

Mä vein jäbät päikkyyn ja kohta pitäis lähteä psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle, mutta kirjanpitäjän kautta. Vien nuo reilun 2kk seisseet laskut sille. Ei ihan ole napannut tämä touhu tässä viime aikoina.

Meillä pienin halusi viekkuun joskus ajoissa aamuyön tunteina. Mä juuri ja juuri mahduin sitä ennen nukkumaan sängyssä kun isännys oli vallannut 2/3 sängystä itelleen. Lapsi kun tuli siihen väliin ni hengailin puoliksi sängystä ulkona. Nojailin pojan pinnikseen. Sängyn ja pinniksen välissä on semmonen vajaan 10 sentin rako.

Mut pikkujäbä nukkui erinomaisesti ja veteli hirsiä vielä senkin jälkeen melkein puoli tuntia, kun olin jo ite herännyt kännykkään ja lähtenyt aamutouhuille.

Nyt täytyy vissiin ruveta tekeytymään liikkeelle, ni ehtii.

16.11.2016
misukka
misukka

Voi hyvänen aika tuota Minnienkin aamun aloitusta. Toivotaan, ettei tule lisäoireita pojalle.

Pigletille voimia uudenlaiseen arkeen.

16.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Rapulle turvallista lentomatkaa!

Piglet, varmaan helpottavaa kun on saanut ratkaisun tehtyä.
Hyvää työpäivää!

Meil oli eilen aika moinen päivän aloitus kun miehel on selkä niin kipee et meni jalat alta ja juur olin silloin antamassa pojalle aamulääkkeitä (Aeriuksen suussasulava tbl) no tietysti pelästyneenä käännyin miestä auttaan ja se lääkelätkä putos kädestäni niille sijoilleen pöydälle pojan viereen.
Kun palasin aamiaista jatkamaan pojan kans, hän totes hymyssä suin: söin ne kaikki, oli niin hyviä 😋
Eli 2,3,4 tai peräti 5 tbl ottanut kun hällä annostus 1-2.
Sitte vaan lääkehiiltä. Ryhmä haun avustuksella sain sen hiilipuuron syötettyä. Hirvee määrä 😖
Mies lähti töihin ja palas takas kun 2x meni jalat alta eikä pystynyt työhön.
Onneks pojalle ei tullut muuta kun se että muiden lääkkeiden anto estyi lääkehiilen vuoksi, häntä närästi kovasti.
Miehel on sairaslomaa viel tää pv, tuossa tuskissaan yrittää käppäillä. 😥
Katotaan saako lääkäri jotain tehtyä, epäilen.

Me aiotaan lasten kans ottaa ilo irti lumesta ja järven jäästä vielä tänään kun sitä on!!
Eilen laskettiin pulkkamäkeä ja kyllä oli hauskaa!
Eipä ihmeempiä, tytöllä voimistelu ilalla.

Niin, piti mun kysyä teiltä vinkkejä Eilatin matkaa varten muonaa?!
4viljan hiutaleita puuroa varten otan, pilttejä pojalle... Siis ongelmana et mä ja poika ei voida syödä juuri mitään valmista siellä...
Onko joku käyny Eilatissa...millaiset ruokakaupat siel on? Saako samantyyppisiä raaka-aineita kuin Suomessa? Maitoa? Vihanneksia?
Murukahvin otan mukaan. Ja sopivaa leipää.
Kiitos jos joku vastaa!

Mukavaa päivää kaikillle 😊

16.11.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...