Tiistaihuomenet

Mitäpä tiistaiaamuun ja päivään?

15.11.2016
misukka
misukka

Ihanaa kuulla, nki, että sait töitä. Onnea! Mieskin pääsee tutustumaan, mitä arki pikkulapsiperheessä on.

Toivottavasti loppuu turhat rutinat jostain kämpän sekaisuudesta ja muusta typerästä.

16.11.2016
misukka
misukka

Sittenhän teidän lapset ei vielä tarvitse päivähoitoa.
Laita kuitenkin päivähoitohakemukset voimaan kuopuksen syntymäpäivän jälkeen.

16.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ONNEA, nki!!
Huippua.
Sitten vaan seuraavaksi haet teidän kuopukselle hoitopaikkaa, sekä esikoiselle esiopetukseen liittyvää päivähoitoa.
Täällä saa päivähoitopaikkaa hakea sähköisesti, useimmiten varmaan muuallakin.
Yleensä esiopetuksen yhteyteen on otettu eskarilaisten päivähoito. Teidän esikoisen päivähoidon järjestymisessä ei pitäisi olla mitään hankaluutta, koska sulla on nyt työpaikka. Tietysti asia pitää esiopetuspaikkaan ilmoittaa ja päivähoitoa hakea. Sieltä (eskarista) neuvovat kyllä.

Ja eikös sun mies voi hoitaa teidän kuopusta kotona sen aikaa kun kunta saa hänelle järjestettyä hoitopaikan? Kunnalla 2 viikkoa aikaa järjestää päivähoito teidän kuopuksen kohdalla.

Onnea vielä!

15.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En oo koskaan itse nähny mustia porkkanoita, kuvia vaan. Ei varmaan kovin yleisiä. 😊

Nyt pitäis oikeasti olla fiksu ja mennä nukkumaan. Kaveri tulee huomenna 9.30 hakemaan meidät, ois ihan kiva jos ehtis pukee ja kaataa aamukaffet naamariin ennen sitä.

Ja sit kun ei tiedä miten toi pieni meinaa nukkua. Jos vaan ymmärtäis millä perusteella välillä nukkuu jopa 6 tuntia putkeen ja välillä herää 2-3 tunnin välein...

15.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Eipä tuolla tiistain tunnilla voi kauhiasti rehkiä kun valtaosa liikkeistä kiertoja joita ei oikein pysty enää tekemään. Rupeaa äkkiä tuntumaan pahalta kun maha elää omaa elämäänsä eikä pysy muun kropan tahdissa.

Hengaan nyt mukana ja teen minkä pystyn mut on se vähän tylsää.

En kyl yhtään tiedä kuinka useasti toi maha heittäytyy kovaksi. En mä niitä aina kaikistellen huomaa ku vahingossa.

Ja ärsyttävintä tuossa on se, että reuhatessa ei noita hoksaa yhtään, kosto tulee vasta jälkijunassa. Eli nyt kun oon rauhassa, ni nyt huomaan.
Mut en oo huolissani niin kauan ku ei satu. Parempi niin kauan ku pystyn liikkumaan.

Hetken mietin rinuda noita mustia porkkanoita, et olisko olleetkin mustajuuria mut sit muistin, et kun ne kuorii, ni ovat valkosia...

Mustiin porkkanoihin en oo kyllä koskaan törmännyt.

Jannu vetkuaa nukkumaan menon kanssa. Sai se nyt lopultakin suihkuteltua mutta iltapalan ajan se tuijotti töösää. Kokoajan sai muistuttaa, että on homma kesken.

Aamulla kuitenkin aikanen herätys taas.

15.11.2016
misukka
misukka

Älä nyt misukka rehki liikaa.

Tuvitus, miten tollanen hiiva hoidetaan? Ihan vain ruokavaliolla vai onko siihen joku lääke? Toivottavasti helpottaa pian.

Täällä tää päikkärikiukuttelu johti nyt siihen et pikkumies sammui jo seiskalta. Yleensä nukahtaa vasta ysin maissa. Mut kun on nukkunut vaivaiset 2 tuntia päivällä... Toivottavasti nukkuu nyt kunnolla eikä yritä väittää et on aika nousta aamuviideltä...

Jossain oon nähny kuvia porkkanoista jotka on tummia myös sisältä, oisko sit mustia. Mut jännän värisiä kuitenkin. Ite oon tykästynyt värikkäisiin kukkakaaleihin. 😊

15.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Onko misukan supistelut helpottaneet?

15.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja maha mokoma tasaseen yahtiin kovettelee. Onneksi ei tee kipeää. Vähän hankaloittaa oloa vaan

15.11.2016
misukka
misukka

Oranssi ja violetti porkkana maistuu aika samalle, se violetti väri kun on vaan kuoressa. Valkoinen erottuu ihan hitusen oranssista mutta ei kovin sanottavasti. Keltainen on oranssin ja valkoisen välimaastoa.

Mulla oli toissakesänä tuommoinen värilajitelma omassa pellossa kasvamassa 😄 Olihan ne ihan hauskoja.

Mie toivon, et nki sai sen työpaikan.

Tunnin päästä alkaa mulla tanssitunti ja poitsulla futisreenit. Isännys esityi toiveen, et hakisin mennessä veikkaukset sille, niin varmaan kohtsillään lähdetään että ehditään.

15.11.2016
misukka
misukka

Työn ja tuskan takana tosiaan. Melkein tunnin piti kiukutella vaikka väsytti niin ettei silmät pysyny auki. Ja sit nukkui vain puoli tuntua. 😣😂

Porkkanasose oli kyllä herkkua, kiitos kysymästä PM. 😊 Kaikki maistuivat, väristä huolimatta. Mitä nyt itse maistelin, niin raakoina maun vahvuudessa oli pientä eroa värien välillä, mut mun mielestä sitä eroa ei soseissa huomannu. Pääasia että maistui. 😊

Tänään poika saikin maissisosetta, kaupasta ostettua. Tuntui helpommalta ottaa sellainen mukaan perhekahvilaan kun niistä tietää et säilyy hoitolaukussa niin kauan kun on avaamaton. Tuskin toi kotitekoinen sose nyt näin talvella pilaantuisi niin nopeasti, mutta näin tänään. Oli sekin ihan hyvää näköjään. 😊

15.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Esikoinen kerkesi tässä kotona pyörähtää.

Tiettekö, mitä oon tässä miettinyt; onko nki saanut työpaikan, sekä mitä Rinudan poika on tuumannut upeista, erivärisistä porkkanoista? Onkohan eriväriset porkkanasoseet eri makuisia?

Ihan näin yksinkertaisia asioita.

15.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

PMlle lapsineen mukavaa päivää. 😊

Varmaan ollu hauskan näköinen toi orava misukan luona 😃

Käytiin perhekahvilassa. Tänään ilmoittivat et jatkossa toimintaa tulee olemaan myös torstaisin. 😊 Päivä kuluu vähän paremmin kun on jotain tekemistä.

Huomenna mennään omppuun kaverin ja hänen tytön kanssa. Pääsee vähän katsomaan jotain muuta kuin meidän takapajulaa. 😊

15.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Se on siis tästä kahtottuna telineen takana ja vaan varpaat +häntä näkyy pystyssä telineen takaa

15.11.2016
misukka
misukka

Tosi kurja kuulla, tuvitus. Toi sun mahakipukin voi olla sitä ahdistusta. Että tulee ihan fyysisiä oireita. Vai onko sitä tutkittu, että mistä johtuu?

Kai te olette miehen kanssa puhuneet asioista? Että mikä teidän välillä hiertää noin pahasti.

Mulla on kyllä ihan omakohtaista kokemusta vastaavasta fiiliksestä eikä se todellakaan ole kiva. Molempien täytyy tehdä hommia sen eteen, että tilanne paranee mutta pääasia on, että tuon voi vielä korjata jos tahtoa on. Isosti tsemppiä! Toivon, että löydätte miehen kanssa yhteisen sävelen.

PMlle ja lapsille kivaa päivää. Jokaisella lapsella jotain kivaa tänään.😊

Rinuda, juu, eihän se pieni ihminen voi nukkua kun silloin voi tosiaan tapahtua jotain josta pitäisi päästä osalliseksi 😄

Ja mäkään en arvannut esikolla olevan vierastusta, kunnes 4kk neuvolassa käytiin ja se huuti kuin palosireeni koko käynnin... Neuvolahoitsu tuumasi, että näkkyy vierastavan jo. 😄

Mä kävin kaupassa ja sit hakee arpajaispalkintoja ens kuussa olevaan tapahtumaan.
Maha ei tykännyt yhtään kauppakassien kantelusta. Heittäyty ihan kivikovaksi ja pisti puuskuttamaan. Nyt vähän juilii alavattaa.

Oho! Vähänkö ihmettelin, että tuo meidän talipalloteline on hassun näköinen, mutta siinä roikkuu orava pää alaspäin syömässä 😀

15.11.2016
misukka
misukka

Hyvä et misukka sai nukuttua. 😊

Tuvitukselle voimia tohon tilanteeseen.

Meillä on tänään perhekahvilapäivä. Pitäis kohtapuolin ruveta miettimään päivän vaatteita ym. Otetaan pojalle lounas mukaan, katotaan malttaako hän syödä siellä.

Tänään jalkaa särkee taas ihan vietävästi. Pitäis ihan oikeasti mennä lääkärille, mut mun kokemus on ettei noita tk:n lääkäreitä kiinnosta mikä siinä on, tulee vaan käsky syödä lääkettä. No, katotaan, ehkä perjantaina soitan, silloin isäntä voi jäädä kotiin pojan kans jos lähden lääkärille.

Eiliseen palaan vielä, kiitos misukka vastauksesta. Ajattelinkin et noi päikkäriprotestit vaikuttaa sellaiselta ikään kuuluuvalta. En oo huomannu et poika vielä vierastais, mut ilman mua ei halua nukkua. Eikä halua nukahtaa muutenkaan kun silloinhan vois jäädä jostain paitsi.

15.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Huomenta!
Me perhekerhoillaan tytön kanssa.
Keskimmäinen on luokkansa kanssa Huimalassa.
Esikoisella on illalla lukiollaan Databileet. Erityislukion ohjelmaa.

15.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie ainaki nukuin ku tukki. Havahduin siihen, että esikko lähti liikkeelle aamutoimilleen ja pienin nukkui vielä. Pian sekin tosin heräsi ja otin muutamaksi minuutiksi kainaloon ennen ku miun herätys soi.

Hiukka häijyä teki, että pelkkä pyörähdys kyljeltä toiselle sai maailman pyörimään. Vissiin vähän heittoa verenpaineissa näin aamutuimaan. Jospa ne siitä tasottuisi, ettei ihan huiputukseksi mene tämä päivä.

Silmälasit nitkuu ja natkuu taas. Justiin ne kävi uudestaan liimattavana... Eikä nuo ole edes mitään tällejä saaneet, tietääkseni.

Tavotteena oli saada yhdistyksen kirjanpitoa vähän kasaan huomiseksi, mutta näkkeepähän, kuinka mie saan aikaseksi.

Yhdistyksen puhis kyseli, pistänkö pahakseni kun olisi kiinnostunut rahastonhoitajan pestistä. Tämä on semmonen pesti, johon ei yleensä ole tunkua mutta nyt on. Onhan tämä vähän ruvennut tympimään kun monta vuotta samaa hommaa tehnyt. Ja mie pääsen kokeilemaan siipiäni jossain muussa tehtävässä.

15.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...