Hyvää isänpäivää! 😊

Mitenkäs teillä tätä päivää vietetään?

13.11.2016
riu
riu

Riu, parin tunnin laatuajan saivat viettää keskenään 😉 tosin on ne viimeaikoina viettäny muutenkin arkiaikaa kun olen ollut parilla kahden päivän työreissulla peräkkäisinä viikkoina niin mies on saanut kokeilla yh-arkea. 😊 tekee tuollaiset muistutukset välillä ihan hyvää vaikka se kyllä vähän rasittava aina niiden jälkeen onkin kun HÄN on joutunut tekeen KAIKEN yksin... 😣

13.11.2016
Mummy83
Mummy83

Hyvähän tuo oli, että riun poitsulla huomattiin nuo niin ei tule ongelmia jatkossa. Ryhtiin pääsee fyssari kiinni ja lasit jeesaa näkemään.

Meillähän esikko sai lasit eskarissa ja veikkaan, että keskimmäinenkin tarvii ensi vuonna lasit. Se jo vähän valittelee välillä ettei näe kunnolla.

Keväällä jo käytiin se neuvolan lääkärilähete käyttämäsdä ni seuraava menee omaan piikkiin. Siksi vähän venytän käyntiä, ettei tule hukkareissua.

8-vuotiaaksi asti pitää käydä silmälääkärillä ja eka käynti on aina lääkärillä kun on alaikäisestä kyse.

Me lähdettiin heti aamusta mun porukoille ja lähdettiin välipala-ajan jälkeen pois kun piti tanssitunnille keretä neljäksi. Tosin opettaja oli edelleen kipeänä ja tuuraaja ei tiennyt, että olisi pitänyt olla tuuraamassa. Hups!

Mie jätin oveen lapun, että tunnit peruttu ja pistin jatkoryhmälle puskaradion kautta viestiä. Toivottavasti kovin moni ei käynyt turhaan oven takana.

Äsken tuli kyllä itku kun luin huonoja uutisia huhtikuisten ryhmästä. Kouraisi niin syvältä sydämestä, ettei tosikaan.

13.11.2016
misukka
misukka

Mummy onpas siulla näppärät tytöt ku kakunkii saivat aikaan 😊 Hyvän pitunen päivä sillä siun miehellä oli eilen, ei ihme jos tänään väsytti. Vaan kai sie sille lapset lykkäsit laatuaikaa viettämään? 😄

Piglet meijän poika puhuu nykyään niin että vieraatkin saa pääsääntösesti selvää. Välillä joutuu kysymään tarkennusta, mutta poika on yhä edelleenkii sitkeä ja jaksaa toistaa asiansa. Se on kyllä tosi reipas poika, sinnikäs ja elämäniloinen 💟

Voi vitsi miten mahtavalta kuulostaa tuommonen kylpylöinti 😊 Olitteko työ sova-kurssilla siellä, vai oliko joku muu juttu?

Meillä on niin että poika menee optikolle joka tarkastaa näön ja laittaa silmälääkärille tarvittaessa. Hassu kun se terkkari hirveesti painotti kuinka ensimmäinen käynti on ilmainen, eikös lapsilla oo aina? No whatever, on meillä vakuutus. Isommilla lapsilla on vielä semmonen jossa omavastuu on 50 €/sairaus, eli samalla omavastuulla menee aikuisuuteen saakka.

Pojalla meni pelit tänään hyvin, toisen voittivat ja toisessa tuli takkiin. Maaleja ei tehnyt, mutta käähyn sai. Huomaa että on paininut siskonsa kanssa kun ei nuo kontaktit isompien poikien kanssa pelota sitten ollenkaan 😁

13.11.2016
riu
riu

Riu, hyvä että huomasivat tuon näkö asian, ettei tuu päänsärkyä tms sitä myöten. Saa apua ajoissa. Ja fyssari...ei varmaan pahitteeksi sekään. Onhan noista huolehtimista, mut vähemmällä pääsee kun ajoissa saa jeesiä. Tsemppiä!

Piglet. Mein poika 3,5v pysyy kyllä paikoillaan niin kauan kun ohjelmia tulee, mutta voi veljet mikä ADHD muuten! Hirveä äänenkäyttö ja levottomuus! Ei siis hällä ADHD diagnoosia oo, mutta ite sanon ja kyllä aika mahdoton tapaus on. Tod näk liittyy jollain lailla omaan sairauteensa, mut siihen kuuluu suurempi taipumus ADHD hen.
Ja siis heti kun on antanu enemmän kattoo lasten ohjelmia, se näkyy käytöksessä. Siksi se hyöty mitä siinä paikoillaan ollessa saa, kostautuu hällä jälkeenpäin 😕
Jos sulla tai jollakulla vinkkejä mitä vilkkaan lapsen kanssa toimia, otan mielellään vastaan!

13.11.2016
Minnie
Minnie

Hyvää isänpäivää kaikille!
Meil oli aika luksusisänpäivä.
Siuntion kylpylässä.
Ihoyhdistys kustansi meille vielä extrana isänpäivälounaankin 👍🏻😋
En oo aikoihin syöny näin hyvin 2vrk!! 😄
Ja tosiaan helpoin isänpäivä! Ite kun yleensä teen hyvät aamiaiset, ruoat ja kakut yms isänpäivänä. Nyt oli niin ihanaa mennä valmiiseen pöytään ja syödä jokainen sitä mitä halus ja jopa mulle ja pojalle tehtiin sopivat syömiset!!!
Nyt ollaan kotimatkalla. Lapset nukkuu päikkärinsä hieman myöhemmästi matkan aikana.

13.11.2016
Minnie
Minnie

Siis minkäikäinen, ja millä luokalla riu tuo teidän isoin poika on?

Meillä esikoisen huonontunut näkö tuli esiin kouluterkkarin näöntarkastuksessa, muistaakseni 4. luokalla.

Mulla on sellainen mielikuva, kun lapselle hankitaan ekoja silmälaseja, niin tarkastuksen tekee silmälääkäri, meillä ainakin teki lapsiin erikoistunut silmälääkäri.

13.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomentapäivää! Ja iseille hyvää isäinpäivää, äidit älkää ottako hirveetä stressiä. :) tiedättek kun äitienpäivänä aina sanotaan että sais tehdä mitä haluaa ja kukaan kehtaa myöntää että haluais sen hetken omaa rauhaa kun tuo päivä KUULUU viettää lasten kanssa, niin eikö tänään olis hyvä hetki sysätä ne lapsukaiset viettään isin kans laatuaikaa vaikka pulkkamäkeen ja itse nauttia yksinäisyydestä.

Meillä mies oli eilen 12h työvuorossa ja tui nukkumaankin vasta joskus aamuyöstä niin vetelee vielä sikeitä. Tytöt teki kahdestaan eilen kakun, mä neuvoin mutten osallistunut. Mini seuras totisena ja silmä kovana mitä sisko tekee ja oli niiiin onnellinen kun sai kaataa jauhoja tai pitää käsivatkaimesta kiinni. Ja koristella kakkua. Millään ei kyllä ymmärtänyt että miksi sitä kakkua ei sit heti saanu syödä. Tänään on jo useamnan kerran hokenut et "herättää isi happy birthday ja syödään kakkua" :D

Mitään kummempaa ohjelmaa ei tälle päivälle ole, kunhan ollaan ja nautitaan vapaasta.

Riu, onpas ikävää että kwrääntynyt taas kaikkea pojan kannettavaksi, mut toisaalta hyvähän se on huomata niin tulee huomioitua arjessa sit ja elo on vähän sujumpaa. Eikä se huono näkö tosiaan enää mikään tuomio ole, mistä sitä tietää vaikka näköleikkaukset olis ihan standardia jo vaikka 10v päästä eikä enää yksityiselle sidottuja. Mulla on neljä kaveria käynyt korjauttamassa näkönsä leikkauksella ja tuttava/hyvänpäiväntuttu piireistä monta lisää että aika yleistä se nytkin jo on, joskin kallista.

13.11.2016
Mummy83
Mummy83

Meillä isukki tuli töistä, kerkes nukkuu tunnin ja läks isoimman pojan pelireissulle 😄 Lapset oli tehnyt isille kommeet lahjat, puunkantotelineen, liitutaulun, avaimenperän ja taulun. Mie viritin lipun salkoon ja käyn illasta oman isän haudalla. Aika semmonen normi sunnuntaipäivä 😊

Meillä isoimman pojan puheterapeutti oli sitä mieltä että poika ei nähnyt oikein nähä lukkee. Aattelin että taas se höyryy, kun on vähän sen tyylinen, mutta olin että hyvähän tuo on tarkastaa. No terkkari soitti että näkö on selkeesti huonontunut ekaluokasta ja laitto lähetteen näöntarkastukseen. Samalla se oli mitannut ja kahtonut pojan kasvun. Laiha kuikelohan se on 😄 Samalla oli huomannut pojan ryhdissä häikkää ja laitto lähetteen fyssarille tarkastukseen. Sillon minnuu jo vähän nauratti, siis kyllä yhelle pojalle kertyy kaikenlaista 😁 skolioosi on niin monella että siitä en paineita ota, näön heikkeneminen kyllä vähän harmittaa. Mutta onneksi sillekin pystyy nykyään tekemään jotain jos joskus siltä tuntuu 😊

13.11.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...