Yösyöminen

Olisikohan täällä ketään jolla ollu sama tilanne tai sais neuvoja. Meidän 10 kk poitsu heränny nyt parina yönä 2 tunnin välein. Parilla kertaa poitsu nukahtaa kun ottaa syliin ja parilla kertaa haluaa imeä maitoa. Mietin että onko tää jotain eroahdistusta vai mitä olisi? Ei kai enään voi olla tiheän imun kautta kun kiinteitä syö?

12.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
29 weeks pregnant

Nousee istumaan tai polville ja vähän äänähtelee muttei huuda. Pitää kokeilla tota nokkamukia. Kiitos vinkistä :)!

12.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2
29 weeks pregnant

Pienellä voi olla jano jos vaikka iltapuuro ollut vähän tuhdimpaa tms. Kokeile vaikka nokkiksesta/taikamukista tarjota vettä ilman että nostat sängystä ylös.

Ei ilmeisesti kuitenkaan huuda suoraa huutoa ilman, että on yhtään kartalla? Kauhukohtaukset alkaa usein tuossa about vuoden iässä, mutta niihin ei auta oikein mikään. Jos huuto kestää ihan kohtuuttoman kauan, niin me ollaan laitettu valot päälle ja herätelty huutaja. Kun pieni havahtuu, niin takaisin nukkumaan. Kauhukohtaukset on lapselle vaarattomia eikä lapsi niitä muista. Liittyy aivojen kehitykseen.

Mutta jos teillä asettuu sylittelemällä tai tissillä takaisin nukkumaan, niin ei kuulosta kauhukohtaukselta. Kannattaa kuitenkin esim. terveyskirjastosta tutustua aiheeseen jo etukäteen, niin ei pääse täysin yllättämään.

Veikkaan enemmin janoa tai muuten vaan sylinkaipuuta.

12.11.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...