Keskiviikkohuomenta

Lumiset huomenet keskiviikkoon. 😊

9.11.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Tyttö kertoi isälle. Minä olin *työntekijän nimi* luona (päiväkodissa). En tiedä, mistä on henkilön nimen bongannut. En ole nimeä korostanut.

9.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tytön ensikontakti päiväkotiin ja hänen tulevaan ryhmään.Olipa helppo minunkin mennä sinne ja tytönkin.

9.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Oon täysin samaa mieltä sun kanssasi J! En jumalaan usko mutta Luoja tätä maailmaa auttakoon. Rupiaa tosissaan olemaan katastrofin ainekset kasassa.

Täällä on nyt 15 cm lunta. Ja sen näköstä oli tien päälläkin. Rekat ja kuormurit on ihan lirissä tuolla.

Ja aina mahtuu joukkoon muutama kaistapää. Lentokentän suuntaan olin ajelemassa aamulla ni liikenne soljuu kehä kolmen länsipäässä tasasta 70 km/h ni Kian maasturi ajaa ihan ahteriin kiinni ja kun päästän ohi ni kovalla kiireellä seuraavan persiiseen kiinni. Lopulta oikealta ohi kauhealla kaasutuksella. Ei voi kuin ihmetellä, että kuin voi olla noin kauhea kiire kuolemaan joillakin.

Paluumatkalla olikin kehällä hinausauto persus eellä menny jonkkaan, Eerolan kuorkki keula edellä ja yksi rekka muuten vaan ulkona. Samassa rytäkässä ainakin yksi kuormuri ajanut pakua päin ja muitaki autoja vinksin vonksin. Poliisia ja paloautoa oli paikalla hirmuset määrät.

Turun tiellä oli kanssa joku kuormuri meinannut tulla keskikaiteen läpi turkuun menevien kaistan puolelle. Siellä kans hyvä jumi päällä.

Mielenkiinnolla odotan millainen reissu iltapäivästä tulee kun lähden hakemaan omaa autoa pois huollosta. Saattaa olla vielä enempi peltiä rutussa tuolla tien päällä.

Mutta olipa kuulkaa hassu fiilis ajella pienellä kirpulla pitkästä aikaa. Yariksen antoivat mulle vara-autoksi.

9.11.2016
misukka
misukka

Jii, katsoin aamulla Hesarista, perinteisestä Suomen oppositiojohtajien yhteiskuvaa.
Siitä tajusin avata tv:n ja seurattu Usan presidenrinvaalin ääntenlaskentaa.

9.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me käydään tytön päiväkodilla palauttamassa hoitopaikan vastaanottokaavake.
Perheenjäsenet lähettänyt jo terveisiä sinne päiväkotiin.

Keskimmäisellä illalla Pikkukokkikerho. Keskimmäisellä tänään koulunkäyntiä ja läksyjä.
Lumista päivää kaikille. Täällä sadellut taas lisää.

9.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukalle tsemppiä ton teidän kiukkupyllyn kanssa!

9.11.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Huomenet

Meillä huudetaan taas. Huoh. En ymmärrä miten toi lapsi jaksaa aloittaa joka ikisen päivänsä huutamalla ja huutaa koko jumalattoman päivän.

Kaikille muille paitsi mulle se vaan hymyilee ja nauraa... Mulle karjutaan. No siinäs karjuu. Yksi lysti.

Auton vienti huoltoon olisi asialistalla. Auton myyjä lupasi mulle vara-auton joten sinänsä ei huoleta ettenkö pääsisi muksuja päikystä hakemaan puolilta päivin. Muuten päivän aikataulu onkin ihan auki.

9.11.2016
misukka
misukka

Huomenta vaan kaikille. 😊

Täällä minä jo hereillä. Poika nukkunut paremmin tänä yönä, olen käynyt syöttämässä vain pari kertaa. 😊 kuuden maissa isäntä heräsi ja lähti töihin. Ei käy kateeks kun joutu tonne ulos kaivamaan esiin autoa. Poikakin heräs vähän kuuden jälkeen, mut kävin nappaamassa hänet tänne mun sänkyyn syömään, ja nyt hän nukkuu tossa mun vieressä. ❤ Itseä ei enää nukuta, mut on niin mukava köllötellä täällä pikkuisen kanssa.

Täällä on tullut lunta oikein kunnolla, ja tulee edelleen. Neljän maissa kävin syöttämässä poikaa, niin kattosin et ei edes näe missä tie kulkee. Aura pyöri täällä silloin, mut ainakin meidän pihassa näyttää et tullut jokunen sentti lisää sen jälkeen. Saa nähdä päästääkö ulos. Ei viitsis lähteä jos jäädään jumiin joka paikkaan. Toisaalta on kyllä niin virkistävää käydä ulkona. Saa nähdä miten teen.

No, kai mun kohta pitää hiipiä täältä keittiöön, kahvihammasta kolottaa jo.

9.11.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...