Lasten kuvien laittaminen nettiin.

Laitatteko lasten kuvia nettii? Itse laitan välillä faceen, koska olen laittanut asetuksista että vain kaverit näkee. Enkä kyllä faceenkaan laita mitään alaston tai edes vaippakuvia. Instagram tilini on julkinen eikä ole tullut mieleenkään sinne laittaa. Muuten, jos haluutte nii seurata saa ig: _daria.92_ Anteeksi mainostus. Mutta joo. Eli pelkäättekö te että joku kopioisi lapsen kuvan ja käyttäisi ties mihin?

8.11.2016
TaruA
TaruA

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

9.11.2016
Anni92
Anni92

Tosi harvakseltaan laitan mihinkään lasten kuvia. Tosin en ole naamakirjassa enkä muuallakaan somessa. Mun äiti joskus kysyy saako hän omaan faceen laittaa meidän poikien kuvia ni joihinki harvoihin potretteihin tai selkäkuviin oon antanu luvan.

Päiväkodilla ja koululla on suljetut blogit, joihin oon antanut luvan laittaa lasten kuvia. Niissä on rajattu lukijakunta ja harvemmin meidän muksuja kuvissa edes näkyy.

8.11.2016
misukka
misukka

En laita. Varsinkin mieheni on tiukka siitä et pojan kuvia ei laiteta mihinkään nettiin ennen kuin poika on niin vanha et voi itse antaa luvan siihen, ja myöskin ymmärtää mitä se merkitsee. Jotain kuvia jaloista tai käsistä ollaan laitettu, esimerkiksi toi mun profiilikuva. Ystäville ja kavereille sitten lähetetään kuvia ja videoita vaikka whatsappissa. 😊

8.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Mie laitan facebookkiin jonkun verran, mutta samoim kuin sie että en nakukuvia enkä myöskään semmosia noloja. Nolot kuvat jaetaan läheisten kesken viesteillä 😄 Asetukset samoin että vain kaverit näkee. Instgram on miullakii julkinen, ja siellä ei oo yhtään tunnistettavaa kuvaa lapsista. Yhdessä kuvassa on esim. pojan luistin ja kiekko, toisessa vauvan nyrkki jne. En mie pelkää että meijän lasten kuvia käytetään törkeyksiin, koska ne ei vaan kertakaikkiaan oo semmosta materiaalia.

8.11.2016
riu
riu

Itse en ole Facebookissa ainakaan vielä, tilanne saattaa kyllä muuttua.
Meillä oli juuri perhekerhossa puhetta lasten (alle kouluikäiset ja kouluikäiset) median käytöstä.
Tätä nykyä ilmeisesti päivähoidossakin on tarkat kirjalliset säännöt, miten ja missä lasten kuvia ja heidän tekemiään töitä saa olla esillä (sähköisesti myös). Koulussahan tuo on ollut jo kauan säänneltyä.
Mutta en laittaisi.
Sitä ei voi tietää, mihin omien lasten kuvat voivat päätyä nykyisessä digiajassa.

8.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...