Maanantaita!

Hyvää huomenta kaikille, sitä myöten kun heräätte 😅

7.11.2016
Minnie
Minnie

Huisketta ollut päivän ettei tännekään ehtinyt.. 😀 muksut oli mummojen kaa tänään. Isompi anopin matkassa ja pienempi mun äitin luona. Kävin kaverin luona kahvilla ja kattoo 3 vk ikästä pikkuneitiä. 😊 ja sen jälkeen juoksin kaupungissa kaikki juoksevat asiat ku ei ollu ylimääräsiä apulaisia matkassa.

Joo misukka meillekki sitä öljyä tulee aina ties millo. Eli joko aamulla ennen kukon pieremää tai sitten illalla niin että kaikki on jo menos nukkuu.. 😀 josko joskus vaikka ihan ihmisten aikoihin?

Muksuilla oli aamusta ihmetteleminen ku naapurin sedän kuorma auto oli jäätynyt kesken matkan tuohon meidän ikkunan alle.. Pienempi kahteli nenä litteenä ku korjasivat sitä.. Tais remonttimiehiäkin vähän huvittaa "asiantuntija" ikkunan takaa.. 😀

7.11.2016
tennari
tennari

Rinuda, bataatti kestää tosi hyvin pakastuksen. Mäkin just tuskailin ku totesin, et piti sekä esikolle, että pienimmälle hommata uudet talvihanskat. Ja sit pienimmälle vielä talvipopot. Autot myymällä päästiin siihen tilaan, että yhtään ylimääräistä lisämenoa ei sietäis. Mut pakkohan nuo oli hommata. Ens kuussa sit helpottaa kun rupeaa tuloutumaan ukon työsuhdeautosta toi käyttöetu. Ja isännän autosta saadaan vähän veronpalautustakin kun just puolen vuoden autoveron ehdin maksaa.

Tsemppiä satumammalle kipuihin. Tosi kurjaa tuommonen kova särky. Hyvä sentään että rytmärit väistyneet.

Teidän perheessä kyllä noi opetusluvat varmasti kannattaa. Hirmu summan joutuisitte autokoululle maksamaan. Miten teillä ajo-opetus sujuu? Ilmeisen hyvin kun ajolupia saatu 😄 Kuunteleeko lapset hyvin ohjeita?

On noilla öljykuskeilla aikataulut. Äsken ajoi öljyauto pihaan. Se ei kyllä näe tuolla yhtään mitään.

7.11.2016
misukka
misukka

Rapulle jaksamista!

Misukalle piti kirjoittaa et juu, isäntä saa kyllä tottua olemaan pojan kanssa. Yleensä selitys on että mitä jos pojalle tulee nälkä... Keittiöstä löytyy tuttipulloja ja maitoa, eikä poika sitäpaitsi ehdi kuolla nälkään sillä aikaa kun mä käyn jumpassa tai asioilla.

Kävin mä itse asiassa nyt iltapäivällä kaupassa ja postissa yksin, ja hengissä olivat molemmat kun pääsin kotiin. 😃 Törmäsin mun esimieheen kylillä, hän mietti jo milloin tuun taas töihin. 😊

Näköjään pitää talvikenkien lisäks ostaa toppapuku, vanhasta takista hajonnu vetskari. Takki on kyllä melkein 10v jo, et ehkä ois jo aika vaihtaa uuteen. Mut just nyt ei ois varaa. Ei se nyt mikään yllätys ollu et lasten saaminen käy kukkarolle, mut on tässä totuttelemista.

7.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 11-month-old toddler

Terkkuja täältä Lake Worthista, Floridasta. Kello tulee 11 aamupäivällä. Aikaero, kielten puhuminen ja raskausväsymys painaa, 9h on maksimi mitä jaksaa hereillä. Nyt alkanut enemmän pahoinvointi nostaa päätään, tänään ekan kerran meinasin oksentaa ja meni tovi kun nieleskelin aamupalaa takaisin. Viikon päästä kotiin ja pari viikkoa pitäs sit tsempata yksin kotona kun mies jää vielä tänne. Lähinnä kämpän lämmittäminen stressaa kun ei työpäivän jälkeen oikein jaksa hereillä olla.

7.11.2016
Rapu1990
Rapu1990
2 years, 1-month-old toddler

Mustikalle onnittelut vauvasta! ❤

Poika heräs just sopivasti et saatiin vaatteet päälle ja päästiin ulos, jatko sit unia ja nukkui läpi jumpan. Mut mulle teki kyllä hyvää päästä jumppaan.

Tänään hän sai bataattia lounaaks, viikon on saanut jo pottua. Yhdestä pienestä bataatista tuli niin iso satsi sosetta et laitoin loput pakkastimeen. Huomenna nähdään, kestääkö bataattisose pakastamista. Oli muuten namia toi bataatti. 😊

Nyt poika nukkuu taas, joten mä heittäydyn sohvalle. Katon Housen jos en saa unta, mut pikku torkut tekis nyt hyvää.

7.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 11-month-old toddler

Oih,Mustikalle onnea!!! Eipä tahtonut lapsi lokakuiseksi vaan pitkitti marraskuun puolelle 😂

Misukka,mua ärsyttää tossa Halloweenissä se että ihmisten on sitä juhlittava mutteivat tiedä minä päivänä.. Halloween 31.10. Ja Pyhäinpäivä marraskuun eka lauantai ja nämä kaksi on ihan eriasioita.. Täälläkin olis ollut vaikka mitä Halloween ohjelmaa lauantaina vaikka se oli pyhäinpäivä ja Halloween meni jo maanantaina.. Eli teillekin ne karkin kinuujat tuli ihan vääränä iltana.. Pyhäinpäivä on kirkollinen juhla,jolla ei mitään tekemistä tän amerikkalaisen Halloweenin kanssa,joka on oikeastaan ihan alkujaan lähtenyt jostain kelttiläisestä tai mistä lie sadonkorjuu juhlasta joka sitten Amerikassa muotoutunut tohon muotoonsa..
No mut joo,eipä itselläkään ole tullut mieleen että pitäis karkki kierrokseen varautua..

7.11.2016
Vipe
Vipe

Niin, toi Vipen parturikeikka. Sai multa aivot nyrjähtää ku mietin et joko te viette pikkuneidin parturoitavaksi!

Mun pitäis meidän pienimmältä saksia hiuksia lyhyemmäksi kun menee silmille. Ja niskassa on pitkälti hartioilla jo. Ei vaan oo raaskinu vielä nipsasta. Mut kohta tosiaan pakko.

Ja nyt mie lähen apteekkiin vaihtaa ton floradix-pullon. Se maistuu ihan järkylle! Ei ne koskaan ole herkkuja olleet mutta ko tuo ei maistu itselleen.

7.11.2016
misukka
misukka

Päivää

Vai meinaa minnie päästä lasten kanssa luistelemaan järven jäälle. Hurjaa.

Rinudan pitää vähän kerrallaan ruveta opettamaan isännystä vauvan hoitoon. Nuo miehet on kyllä niin mukavuuden haluisia ettei ne vapaaehtoisesti ota vauvanhoidosta mitään vastuuta. Ainakaan suurin osa. Vipen mies on erikoistapaus. Sitä ei lasketa. Ja vaan opettelemalla mieskin saa sitä varmuutta vauvan käsittelyyn.

Toivottavasti saat jossain välissä päikyt otettua.

Mustikalle isosti onnea pienestä nyytistä! Arvelinkin kuun vaihteessa, että oot päässyt tosi toimiin kun ei näkynyt. Jospa se teidän keskimmäinenkin pian asettuisi.

Vipelle ja tuvitukselle kivoja treffejä!

Mä kävin ostamassa meidän pienimmälle Kuomat. Herttinen sentäs, koko 24 joutu jo ottaa.

Isälle löysin isänpäivälahjaksi Tagine-padan puoleen hintaan Prismasta. Mun piti Hukan karahvi käydä ostamassa mutta se ehkä ensi vuonna sitten. Tämä oli niin hyvä löytö.

Meilläkään pienin ei tykännyt nukkua kunnolla viime yönä. Pitkin yötä älähteli ja reilusti ennen viittä jo itki suoraa huutoa. Tuo on hankala kun se vaan raivoaa ja karjuu täysiä eikä millään rauhotu. Sit on koko poppoo hereillä keskellä yötä. Sitten kun saa raivottua aikansa, se vaan sammuu ilman että siihen on välttämättä saanut välissä mitään kontaktia.

Lauantai-iltana meillä muuten kävi naapurin muksut karkkia ruinaamassa just ennen nukkumaanmenoaikaa. Pienin säikähti niitä ihan tuhottomasti ja huuti kepeesti vartin ihan suoraa huutoa, ennen kuin tyyntyi niiskuttamaan seuraavan vartin.

Että hitottaa toi Halloweeni! Ei kuulu Suomeen!

7.11.2016
misukka
misukka

Huomenta. Kerkee nyt tännekin. Poika syntyi 1.11. Illalla. Hitaasti mutta varmasti. Sypistuksissa kesti koko aamuyö ja päivä. Ja aikaa meni kaksin verroin verrattuna esikoisen synnytykseen. Että voi se kolmaskin odotuttaa :D mutta selvittiin. Kaikki on hyvin ja kotiin tultiin Jo torstaina. Pojan mitat oli 3595g ja 49cm. Kaikki 3 ovat olleet saman mittaisia ja minä olin myös 49cm :D keskimmäinen on ollut tosi ylikierroksilla kotiin tulostaminen asti. Välillä kiukuttaa mutta häslää eikä pysy paikoillaan. Selvästi on ylikuormitusta. Mutta jos se tästä kun arki alkoi tänää ja hoitoakin on tällä viikolla ma, ti, To päivät. Tosin keskiviikkona on hänellä neuvola ja 5v. Synttärit. Että semmoista tänne. Päivä kerrallaan :)

7.11.2016
mustikka88
mustikka88

No siis ei me tietenkään tota pienintä parturiin viedä 😅 Mutta siis pojista pienin 😉

7.11.2016
Vipe
Vipe

Rinudalle jaksamista,toivottavasti poika olis unien jälkeen vähän virkempi ja paremmalla päällä.. Ja mukavaa jumppaa..

Minnielle eiliseen kiitokset.. Mun on pitänytkin sulle laittaa sähköpostia jo pitkään 😄 Ehkä tässä joku päivä saan vielä aikaiseksi,kun täällä en oikein voi kysellä asioista 😊 Mukava kuulla että teille on tiedossa reissu lämpöiseen.. Harmi ettei noi uni asiat oikein suju vieläkään..

Meille on tänään Tuvitus poikien kanssa tulossa vauvaa katsomaan 😊 Joten sitä tässä odotellaan,pitäis varmaan vauva ottaa tuolta aamupesuille.. Sitten iltapäivällä on sairaalalla vauvan kuulokontrolli,kun sitä ei saatu otettua ennen kotiutumista.. Vähän kyllä joskus jännittää että kuuleeko tuo mitään kun ei tähän poikien menoon ja mekkalaan reagoi mitenkään.. Tosin ihan koviin ja "erikoisiin" ääniin säpsähtää kyllä ja välillä kääntyy 'katsomaan' puhujan suuntaan että ei tuo kai täysin kuuro ainakaan ole..

Ja sen jälkeen mennään parturiin,myös toi pienin 😭 Kun lupasin miehelle että ton sen peikko tukan saa sitten ennen ristiäisiä siistiä.. Sitten illalla mahdollisesti vielä kauppaan 😊

7.11.2016
Vipe
Vipe

Huomenta, ja mukavaa päivää kaikille tasapuolisesti. 😊

Täällä vähemmän loistava aamu. Poika ei halunnu eilen illalla nukahtaa, ja nyt aamulla oli jo 5.30 hereillä. Siinä välissä pari kertaa herännyt syömään. Annoin maitoa ja laitoin takas sänkyyn silloin ennen kuutta, mut herra ei suostunu enää nukkumaan. Joten en nukkunu minäkään. Ja koska yöunet jäi niin lyhkäsiksi niin herra on ollut varsinainen kiukkupylly koko aamun. 😩 Ja nyt tietty nukahti, pyjama päällä vielä. Ja meidän pitäis puolentoista tunnin päästä olla jumpassa. Saa nähdä miten onnistuu. Ollaan jouduttu jättämään jo kaks kertaa väliin flunssan takia, joten haluaisin jo päästä sinne. No, jos ainakin ite menisin hoitamaan omat aamutoimet et oisin valmis jos herra heräiskin sillee et saan hänet syötettyä ja puettua. Saa mun puolesta vaikka nukkua jumpassa sitten. Muuten jättäisin kotiin ja menisin yksin mut isäntä on sitä mieltä ettei pärjää pojan kanssa kahdestaan... 😧

No toivotaan et päivä lähtee parempaan suuntaan. Jos poika nukkuis kunnon päikkärit ja ite vaikka sais ottaa torkut jumpan jälkeen.

7.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 11-month-old toddler

Huomenta.
Täällä arkirytmi. Esikoinen lähti jo kouluun, keskimmäinen on aamupalalla. Tänään hänellä myöhäinen kouluaamu.
Tytöllä muskari, keskimmäisellä koodauskerho.
Siinä päivän ohjelmat.

Hyvä juttu, että sulla Minnie kotona jatkunut työt, milloin ensi vuoden tilanne varmistuu?

Mukavaa talvipäivää kaikille.

7.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä muuten tuo järven lahti 'omasta rannasta' on niin jäätyny, et naapurimies kolas eilen luisteluradan siihen 😃
Päästään lasten kans kenties jo tänään 👍🏻👍🏻👍🏻
En ois kyl ite uskaltanut viel ellei toinen ois menny tutkimaan asiaa. Siis järvi on viel toisesta päästä auki.
Tää on niin matala poukama, et saa kahlata pitkään ennen kuin yltää vyötärölle. Sikäli turvallinen.

Tuli mieleen myös et mitä Nki lle kuuluu?
Onko päivärytmit löytyneet tyttöjen kans ja miten ylipäätään jakselee?
Loraa luin kuumeilijoissa ja heillä ilmeisesti lapsosen kanssa kaikki rullaa mukavasti.
Itekin voisin liittyä kuumeilijoihin, mutta antaa olla, kierukkakin paikoillaan...

7.11.2016
Minnie
Minnie

Höperöllä tais mennä eilisen aikataulutus överiksi niin eipä yöstä kovin pitkä tullut 😬 (Siis menoa koko pv aamusta 9:30-20:15)
Oli nimittäin illalla viel kokous ja sitte kotiin tultuani tyttö ei ollutkaan nukkumassa, vaikka ehdottomasti piti olla.
No keskustelu sitten ja kun molemmat lapset yöpuulla, katottiin miehen kans yhdessä yks ohjelma.
Ennen 23 olin kyllä nukkumassa, mutta eipä tässä 3 jälkeen ole uni tullut.
Asiat vaan pyörii päässä ja selälle ei ole mitään hyvää asentoa. Nälkä ja ja ja...
No, tänään on rauhallinen työpäivä ja alkuillasta vain Perhepartio.
Nyt täytyy himmata, ettei ala unettomuuskausi tästä.

Mietin, mitä viihdykettä lapsille lentokoneeseen?
Oisko kellä vinkkejä? 3,5 ja pian 5v lapset.
Kun eipä lastenohjelmat pyöri pädiltä siellä. Niillä menis vaikka vuorokausi... Paperia ja kyniä, niin tyttö viihtyy jonkin aikaa, mutta tuo elohopea, vänkyri-poika?! 😬 Legot on hänen ykkönen nyt, mut varmaan hävii palat sinne. Jotkut tehtävä/tarrakirjat oon varannu. Aku ankka juniori ois kans tosi mieluinen, mut eipä sekään taida pyöriä siellä?

Piglet, eiliseen vielä, kyllä nuo teidän aamut aika hirvittävän aikaisia on vieläkin 😵😱
Musta meidän pojan 5-6 aamut on liian aikaisia. Mutta teillä vielä aikaisempaa.
Hyvä että oot saanu tukia ja toivottavasti saat nuorimmastakin sen omaishoidon tuen. Pieniähän ne on, mutta ehdottomasti ansaittuja ne vähätkin.
Mun täytyy kyllä rohkaistua hakemaan pojasta vielä toisen kerran kun eka hylättiin. On vaan vielä useammasta suunnasta sanottu että se kyllä kuuluisi. Kuntoutuksessa viimeks sanoivat. Hän ei pärjäis sairautensa vuoksi missään normi ryhmässä. Enkä kyllä luota juuri mihinkään näihin hoitopaikkoihin että häntä ees antaisin. Sen verran nähny sijaisena tätä touhua 😰 Sitä toivoo vaan että kouluikään mennessä helpottais oireet ja että itse oppii iän myötä 'tulkitsemaan oireitaan' ja 'hoitamaan itseänsä'.

7.11.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...