yskää ja rv 33+6

Huoh.. tätä yskää, liman kera, tuntuu vissiin olevan liikkeellä aika paljo. Meillä lapsilla ollu jo useamman viikon ja nyt muutaman päivän itellä, mut ei siis oo muuta ku tää yskä. Että onko tällästä liikkeellä ja kuin ootte toimineet sen kanssa? Tarkoitan lähinnä ulkoilua ja sellasta. Itellä tuntuu pää hajoavan, en oo uskaltanu ulos ku rykimistä aikalailla ollu. Vointi siis muuten hyvä. Pakkasta melkeen 10 astetta ja jo se sinäänsä pistää miettiin että pahentaako tuo ulkoilma tän yskän. Ootteko käyneet lääkärissä tälläsellä oireilulla vaan sairastaneet, ainaha ne sanoo että pelkkä yskä voi kestää toista kuukauttakin. Täällä ei lääkärille pääse jos ei oo kestäny tota 2kk.

5.11.2016
Mirkku85
Mirkku85

Mä olen köhinyt nyt elokuun puolivälistä lähtien. Ulkona käynyt ihan normaalisti kun pahin oli ohi. Höyryhengittelyä suosittelen, että lähtisi limat liikkeelle. Ja meidän neuvolasta suosittelivat lämmintä (ei kuumaa) juomaa pienen hunajatujauksen kera. Hunaja hillitsee yskää.

En usko, että kovin kummoisempia ohjeita pystyvät lääkärissäkään antamaan.

Parasta olisi kun kovan hakkaavan yskän ainakin saisi rauhoitettua ettei käy niin kurjasti, että menisi kylkiluita poikki.

5.11.2016
misukka
misukka

Sano sinne ajanvaraukseen, että olet raskaana, (ja jonkin ajan kuluttua synnytys edessä), että haluat sen puolesta olla kunnossa.
Ei ole vauvallekaan hyvä, jos sulla on keuhkoputkentulehdus, kun vauva päättää syntyä. Ajattelin tuota yskän pitkittymistä.

Pikkulapsilla (vauvoista en muista) pakkasraja on -12 täälläpäin päiväkodeissa, joten rauhallista kävelyä ulkoilmassa suosittelen sinulle.

5.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...