Perjantaihuomenta!

Mitä naisilla suunnitelmia tähän päivään?

4.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja just kun lopulta sille soitin, ni olivatkin pihassa. Oli "vähän" venähtänyt loppusiivoilut.

4.11.2016
misukka
misukka

Mä odottelen esikkoa diskosta. Ysiltä loppui bailut koululla mutta naapurin likka oli järjestäjänä niin ne on päässeet vasta puolen kympin tienoilla kai pois. Esikko tulee siis naapurin kyydillä kotiin.

Tosin luulin, et olisi jo kotosalla. Kait se kohta ilmestyy. Päivälläkin soitin sille, että missä on, ni tuossa pihalla 😄 autojen takana vaan etten nähnyt kun yritin ikkunasta kurkkia.

4.11.2016
misukka
misukka

Harmi toi Tuvituksen työtilanne. 😞

Toivottavasti misukan selkä ei ala mahdottomasti vaivaamaan.

Poika nukahti hetki sitten. Isäntä toi paketin postista kun tuli kotiin, ihan hyvä toi postiautomaatti. Laitoin vaan koodin isännälle niin hän sai hakea raskaan laatikon. 😊 Muutama kaveri tilasi mun kautta rasvoja sun muita, ja menin lupaamaan et mulla on heidän pussit valmiina huomenna. Joten piti sit purkaa se laatikko ja järjestää pusseihin. No, tilasin itsellenikin, vihdoin sain uuden tuubin kunnon rasvaa jalkoihin...

Nyt teetä ja hömppää telkkarista. Pitäis malttaa mennä ajoissa nukkumaan jos taas joudun valvomaan pojan kanssa, mut ei. Kuin uhmaikäinen muksu, en halua. 😂

4.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Parin viikon päästä on käynti. Mut tolla et oon rikki, ni meinasin lähinnä fyysisesti kun kerran rupiaa paikat krenaamaan...

Hyvä ettei tullut oireita, lämpöä tai mitään muutakaan.

4.11.2016
misukka
misukka

Ei meille kummallekaan tullut oireita rokotuksesta. Terkkari totesi, että tyttö on niin hentoinen, että pisti reiteen.
Mulla vasemmassa kädessä vähän tuntui. Väsytti päivällä, mutta ylikierroksilla kävin keskiviikkona pääsykokeen jälkeen, ja osin eilen vielä.

Toivottavasti misukka saat nukkua. Milloin sulla on soittoaika tai tapaaminen keskustelua varten?

4.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti PMn tytölle ei edelleenkään puskenut oireita rokotuksesta.

Vitsit, että viilti tänään tosi ikävästi selkään kun nostin pienintä autoon. Mä olen ollut satavarma, ettei kyytiläisellä voi olla kaikki kunnossa kun mä olen vielä niin hyväkuntoinen. Mutta näköjään alkaa oireilemaan. Ihan ku salama kirkkaalta taivaalta iski järjetön kipu ja meinasi mennä jalat alta. Kauppareissulla vähän muistutteli, mutta nyt ei taas tunnu juurikaan.

Mielenkiinnolla odotan, mitä seuraavaksi.

Olisi kyllä ollut kiva kun olisi osannut olla tyytyväinen hyvästä olosta mutta minkäs sitä pelolle voi. Tästä eteenpäin varmaan oonkin sit ihan rikki.

Vein esikon diskoon kuudeksi koululle ja käytiin kaupassa. Kohta rupeen laittaa noita pieniä pesulle ja nukkumaan.

4.11.2016
misukka
misukka

Tyttö ei sanonut rokotuksesta mitään. Oli reipas. Ei tullut oireita.
Minäkin sain rokotuksen. Täällä jaetaan laajalla skaalalla.
Tennarille onnea hyvistä kuulumisista.
Tuvitukselle työnhakutsemppiä.
Satumammalle voimia tilanteeseen sopeutumisessa, Toivottavasti saat apua.

Kaikille hyvää päivää.

4.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No voi hilskatti, tuvitus. Tosi harmi juttu, ettet voi jatkaa. Mut positiivista, että pomoakin harmitti. Oot selkeästi ollut hyvä työntekijä.

4.11.2016
misukka
misukka

Ihana kuulla, J! Ei ne kalkkiviivoilla kakkoseksi jäämiset olleet turhia. Olisi voinut unelmien työ mennä ohi jos olisit aiemmin päässyt vaihtamaan paikkaa.

4.11.2016
misukka
misukka

Toivottavasti Satumamma saa apua lääkärikäynniltään.

Tuvitukselle paranemisia, ja toivotaan et ehdit leipoa poikien kanssa. :)

Misukalle mukavaa päivää. Onpas teille tullut hoppu aamulla.

nkille paranemisia.

Jiille mukavaa työpäivää.

Noihin parempiin yöuniin ehti tosiaan tottua. No, ollaan me tähän astikin selvitty noista tissimaratoneista hengissä :) Pitää muistaa nauttia tästä ajasta, poika on vauva niin lyhyen aikaa. On jo nyt niin iso poika. :)

Nyt vasta nukahti ekoille päiväunille, taitaa tulla myöhäinen lounas. No, noin pienen kanssa on vissiin tärkeämpää et saa ruokaa ja unta silloin kun tarvii, kun et menee aikataulun mukaan. Isäntä kovin haluais jo aikatauluttaa päivää, mut ei taida vielä onnistua.

4.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Satumammalle tosiaan piti toivottaa antoisaa lääkärireissua, toivottavasti tulee hyödyllinen käynti ja ssat kipuihin helpotusta. Siivousintoa myös. Voimien mukaan.

PMn tytölle toivon, ettei tule rokotuksesta oireita.

Tuvitukselle kivaa päivää. Toivottavasti sun ei tarvii töihin mennä vaan pääset leipoo pipareita.

4.11.2016
misukka
misukka

Huomenet

JVllä luvassa vauhdikas viikonloppu. Hyvää isomummulareissua!

Ihanaa et tennarin salamatkustajalla kaikki hyvin. Kivalta kuulostaa teatteri ja herkuttelureissu ensi viikolle.

Rinudalle voimia päivään. Noihin hyviin uniin kyl tottuu niin nopsaan. Paluu heikompiin uniin, vaikkakin vain hetkeksi, tuntuu aina sitäkin karummalta.

Meillä etsittiin unipupua kovasti vähän vaille 4 yöllä. Ei löydetty. Onneksi lammas kelpasi korvikkeena. Ihmeesti pupu herätyskellon soittoon mennessä oli kuitenkin ilmaantunut taas näkösälle. Missä lie käynyt omin nokin seikkailemassa.

Porukka veteli aamulla sikeästi unia vielä klo 7 joka oli kyllä ennenkuulumatonta. Mulla siis herätys huutaa 6.50. Sai vähän hulinalla vaatteita pukea päälle itse kullekin ja pestä hampaita mutta oltiin tarhalla klo 8 ja viimeinenkin aamupalalla 15 yli.

Mä suunnittelin hiusten pesua tähän väliin, ennen kuin tarvii lähteä muksuja hakemaan päikystä.

Esikolla illalla koulussa disko. Vien sen sinne mutta pääsee naapurin kyydillä kotiin. Meillä isännyksellä taas työreuhaa ilta tiedossa ni se ilmestyy joskus yöllä kotiin. Työkaverin vaimon kyydillä menivät töihin ja illalla taksi tuonee kotiin. Joten mulla on tänään varaa valita, millä autolla ajelen. Yllättäin valinta taitaa osua noihin ilmaisiin kilometreihin eli isännän auto liikkuu tänään.

4.11.2016
misukka
misukka

Huomenta.

PM toivottavasti tytölle ei tuu kauheasti oireita rokotuksesta.

JVeelle mukavaa isomummola reissua.

Hyvä et Tennarin kyytiläisellä kaikki hyvin. 😊

Täällä hiukan väsynyt mamma. Tänä yönä poika herännyt 2-3 tunnin välein syömään, kun vielä pari yötä sitten nukkui jopa 6 tuntia putkeen. Oisko tosiaan tiheän imun kausi meneillään kun päivälläkin haluaa syödä koko ajan. Ja nyt sillä maha vähän sekaisin, kolmas vaatekerta päällä jo...

Muuten päivälle ei kauheasti suunnitelmia. Lounaan jälkeen mennään taas kävelylle ja kaupan kautta kotiin. Ruokaa ei tarvi tänään laittaa kun eilisestä jäi paljon. Sitten illalla ois pojan kylpy. Nyt se sujuu jo rutiinilla, mut silloin alussa toi kylpy oli kyllä ohjelmanumero itsessään. 😂

Isäntä taas töissä, kolme pitkää päivää sillä nyt. Katsotaan jos joku kaveri tai sukulainen uskaltais jo tavata meidät viikonloppuna kun alkaa olee tää flunssa pikku hiljaa selätetty. Onneks on sitten ensi viikolla ohjelmaa et pääsee tapaamaan kavereita ja tuttuja. 😊

4.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Huomenta.

Kohta esikkokerhoon. sit käydään sillävälin tos naapurikaupungissa hakee lasten teatteriin ens viikolle liput. Esikko halus teatteriin ja sit ravintolaan syömään ni mennään kahtoo Eemelin metkutja sen jälkeen Rossossa käydään syömässä. 😊

Eilinen meni Matkuksessa. Tuli ostettua kaikkee tarpeellista ja ei niin tarpeellista. 😀

Keskiviikkona oli se rv 12 ultra. kaik oli hyvin. 😊

4.11.2016
tennari
tennari

Täällä vähän ruuan laittoa ja sitten matka käy pojan kanssa Isomummulaan hoitamaan koiraa ja odottamaan Isomummua leikkauksesta kotiin :)
Minun pikkuveljeni tulee pojan perässä juoksijaksi :)
Huomenna sitten kotiin viettämään aikaa miehen kanssa ja tapaamaan hänen serkkuaan perheineen.

4.11.2016
JV88
JV88
2 years, 5-month-old toddler

Tytöllä on tänään influenssarokotus neuvolassa.
Hän itse puhuu, että hänet tutkittiin neuvolassa.

4.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...