Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Talveksi pulkka

Mietin et ois kiva ostaa meidän 10 kk pojalle talveksi pulkka mut mietin et pitäiskö ostaa vauvapulkka missä korkeat reunat jne. vai tavallinen pulkka :)?

3.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2

Kiitos vastauksista :). Talja tai viltti ois hyvä olla ni pitää kattoa noita teiän ehdottamia malleja. Katotaan miten meidän poika pysyy pulkassa 😄

5.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2

Toiseen kotimaiseen vauvapulkkaan (Orthex) mahtuu viltti tai talja.

5.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meilläkin on ollut vauvapulkka.
Just huomasin, että Plastexilla on vauvapulkka. Siinä mukana lantiovyö.

5.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Siis vyön sekä selkänojan ansiosta. Ei siitä muuten olis tullu mittään kun menohalut oli kovat et olis pysyny paikoillaan. Kyllähän se yritti kiermulla pois mut ei se pysynyt paikoillaan ollenkaan. Että suosittelen. Meillä tais olla normi vauvapulkka, olikohan hotpoint tai sinnepäin. Tykkäsin siitä. Ainut vain et pienempänä sinne meni lampaan talja peppua lämmittämään mut kun kasvoi niin ei mahtunut enään. Mutta nyt otan taas käyttöön et tyttöjen peput jäädy kovilma pakkasilla ahkiossa. :) tsemppiä etsiskelyyn.

5.11.2016
nki91
nki91

Meillä vauva pulkka oli myös kuopuksella 2v 3kk asti kun oli helppo vetää siinä sen vyön ansiosta. Eikä yhtäkkiä lähteny karkuun. Kotipihassa harjoiteltiin oloa tavallisessa pulkassa eikä tahtonu pysyä siinä.

Sitten meillä on ahkio sellanen noin metrin mittanen ja leveä et tttöt mahtuu vierekkän ja itsekki mahtuu hyvin laskemaan mäkeä sillä ja korkeat laidat. Tykkäävät istua siinä ja tarkoitus sillä käydä kaupassa nyt tulevana talvena. lukko ja teksti hommata siihen et kukkaan nyysi sitä. ostokset mukava vetää varmasti siinä kun tilaa on. Anteeksi kun hyppäsin aiheesta.

Mutta vauvapulkkan hommaisin että saa tukea siitä vyöstä ja yhtäkkiä päätä nousta kyydistä kun liikkeesdä kun sitä tahtovat tehdä kun se on hauskaa heidän mielestä. 😄

5.11.2016
nki91
nki91

Juu miekii hommaisin vauvapulkan 😊 Myö mentiin viime talvi tavan pulkalla, mutta meillä isommat lapset kyllä kinasteli siitä kuka saa ottaa pienen syliin 😄

4.11.2016
riu
riu

Stigan vauvapulkassa tais olla ikä 1-3 vuotiaalle et menis sit ens talvenakin :). Kiitos mielipiteistä :)!

3.11.2016
Sarkinn2
Sarkinn2

Kyllä mäkin vauva pulkkaa suosittelisin vielä.. Yllättävän "vanhaksi" lapsella on vaikea istua tavallisessa pulkassa kun on vielä toppavaatteet ja kaikki siinä hankaloittamassa nii helposti kellahtelee tavallisesta pulkasta..

3.11.2016
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Meillä oli ainakin pojalla ensipulkkana (oli noin 11kk) semmoinen vauvapulkka, ja kyllä se meni vielä seuraavanakin vuonna. Pojalle oli kivempi istua kun sai nojata eikä kellahtanut kumoon vaikka olisi joutunut jonkun kinoksen yli kiskasemaan. :)

3.11.2016
Ryaazz
Ryaazz
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...