Keskiviikkolörppää 😊

Hyvää talvista huomenta kaikille 😊

2.11.2016
riu
riu

Mä kuukahdin taas puoleksitoista tunniksi sohvalle heti kun lapset saatu sänkyyn. Jestas että on ihan rättiväsynyt olo.

2.11.2016
misukka
misukka

Sulle oli siis tullut siihen toimia vaativaan kohtaan tapaaminen?

Niihin pitäisi lähettää postitse tieto mutta koska posti on niin luotettava kuin on, niin kaikki kirjeet ei aina löydä perille.

Sitä ne palveluinfossa muistutti, että kannattaa viikoittain käydä oma asioinnissa katsomassa ettei ole tullut reagointia vaativia juttuja.

2.11.2016
misukka
misukka

Meillä tyttö nukahti eilen iltana meidän sänkyyn. En tiedä mihin aikaan nukkui.
Ite nukuin puoli kuuteen hyvin parilla herätyksellä.

Ps. Täällä on ihan kunnolla lunta maassa. Talvi on tullut.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei, pakko kysyä, joka siis on työvoimatoimiston asiakas, niin miten saatte tiedot omaasionnin jutuista?

Mun yhteystiedot siellä on, muttei tekstaria tai sähköposti-ilmoitusta ollut tullut.
Mulle siis tänään määritelty tapaamisaika. Luin asiasta tiedon, koska olin kirjautuneena omiin tietoihini.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onpas Zzantran pikkuinen miettiny nää lahja-asiat läpi 😃

Ei tarvi lähteä täältä montaa kilometriä pohjoiseen päin niin saatta olla ihan eri kelit. Jännä juttu.

2.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Hei, mä olen sekoillut.
JII sai esimiehen kehut ja palkankorotuksen, sori sekoittamisesta, siis peukutukset Jiille.
Mitäs se riu on tehnyt, avustettavan kanssa sorsia syöttänyt?
Huomaan, että oon pääsykoehuuruissa edelleen, ja pääsykokeesta on jo monta tuntia kulunut.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Rinudahan asustaa sit aika liki. Mä asustan Nummelassa. Jännästi teillä tullut enemmän lunta. Mut te asustatte harjun toisella puolella. Se ihmeesti muuttaa tuota ilmastoa.

Zzantran poitsulla realismi mukana ettei voi joulupukilta hirveitä määriä toivoa. Ja vanhemmille antaa kullan arvoisen mahdollisuuden tuottaa pettymyksen 😄

Kiva, että PMllä meni haastattelukin hyvin. Sit vaan jännäämään tuloksia.

Musta tuntuu, et just noustiin päivällispöydästä ja nyt on jo iltapala-aika. Miten tuo aika lähtikin noin ravaamaan.

2.11.2016
misukka
misukka

Kiva PM et on hyvä fiilis päivän jälkeen.😊

J:lle onnea palkankorotuksesta 😊

Siuntiossa olen. Täällä on tullut ihan reippaasti lunta. Välillä ihan pyryttäny, välillä tulee ihan pientä vaan.

2.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Onnea riulle palkankorotuksesta ja esimiehen kehuista.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanaa, että misukan salamatkustajalla asiat kunnossa vaikuttaa olevan.
Enpä paljon ehtinyt pääsykoepaikalla kirjoittamaan, siis tänne.
Haastattelukin meni mielestäni hyvin, vaikkei kokonaisuuskaan kerro, miten loppupeleissä meni ja onnistui. Hyvä fiilis kyllä jäi.
Tuvituksellako oli synttärit, huomaa, ettei oikein keskittyminen riitä lukemiseen just nyt.
Lunta täälläkin, sekä Ainolassa, ja lisää tulee.

Illalla vielä keskimmäisen koulun vanhempainyhdistyksen kokous.
Tytöllä todellinen isäpäivä tänään.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heippa J! Kiva nähdä. Hyvä, että siun työpanostasi arvostetaan. Oot vissiin viihtynyt hyvin uudessa työssä...

Mistäs päin Rinuda olitkaan kun niin pyryttää? Tulee täälläkin kokoajan tuommosta pientä. Mut ei lunta ole kuin parisen senttiä tullut koko päivänä.

Mun pitää opetella ajamaan automaatilla talvikelillä. Isännän autolla ajelin niin vähän ettei siinä oikein otetta ja tuntumaa saanut.

Mä luulin, että mulla on tuossa bilikassa kitkat mutta onkin melkein nastattomat nuo talvikiekot. Täytynee ottaa se puheeksi kun ens keskiviikkona käytän ton auton siellä huollossa. Ihmekös, että vähän perä lipsui.

Ihmeellinen on Metro Auto Groupin autojen tarkastus, että kaikki on kunnossa 🙈

Meidän pienin tempaisi reilun parin tunnin päikkärit ja heräsi huutaen. Mie en hoksaa, mikä juju siinä on, että aina pitää karjua vartti silmät kiinni, ennen ku edes reagoi mihinkään ulkomaailman ärsykkeisiin.

Ja tuo ton huuto on edelleen korviasärkevää.

2.11.2016
misukka
misukka

Me käytiin pojan kanssa kaupassa. Reilu puolentoista kilsan kävelylenkki ja kauppassa käynti kesti melkein tunnin. Oli vähän raskasta työntää vaunuja. Ja pyrytti niin ettei eteensä meinannu nähdä. Mut virkistävää oli päästä ulos. En mä tiedä mitä toi anoppi oikein ajattelee, mut sillä nyt muutenkin on vähän outoja juttuja välillä. Kesällä meinas mennä hermot sen kanssa kun koko ajan sekaantumassa pojan syömiseen. Mut on se muuten ihan kiva. Eihän ihmiset tässä maassa ois selvinny jos ei vauvojen kanssa vois mennä ulos talvella. 😂

2.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Päivää..

Misukka kiva että eilen oli hyvä päivä autojen suhteen 😊 ajele varovasti.. Ja mikä ihaninta niin hyvä että pienellä kaikki kunnossa.. Eiköhän tuo selviä 😘

Riulle paranemista,tollainen on kyllä Inhottavaa ettei ole ihan kunnolla kipeä vaan monta päivää tai jopa viikkoa puolikuntoinen 😔

Tuvitukselle onnea ja mukavaa työiltaa.. Toivottavasti saat suoliston nopeasti kuntoon..

Pm:lle tsemppiä kokeiden toiseen osioon.. Hyvä että eka osio tuntui menevän mukavasti.. Ja toivottavasti pääset opiskelemaan 😊

Rinuda kiva että omaan huoneeseen muutto on ollut oikean tuntuinen ratkaisu.. Meillä ei esikoisella ollut oikeastaan muutosta mutta pienempi siirrettiin vähän aikasemmin kuin esikoinen koska se selvästi ei saanut nukuttua meidän kanssa.. Tai oikeastaan se ei saanut nukuttua isin kanssa 😂 Mies oli silloin reissu hommissa ja huomasin että poika nukkui hyvin aina kun isi oli yöt poissa,mutta kun isi oli kotona niin heräili paljon.. 😅
Mitähän sun anoppi sanoisi jos kuulisi että me oltiin just aamusta 2 viikkoisen kanssa ulkona ehkä puolisen tuntia ja sitten kerhon jälkeen tunnin verran.. 😅 Mä kyllä esikoisen kanssa kävelin esim. Neuvolaankin kun se oli joku 7kk ja pakkasta oli yli -20 astetta.. Vähän jännäsin saanko sanomiset neuvolan tädiltä mutta sekin oli sitä mieltä että vaunuissahan pysyy lämpö tosi hyvin ja on lämpimämpi kuin ulkona.. Mä en ole tosta pakkasrajasta välittänyt,toki ihan pienen vauvan kanssa,silloinkin just ajatellen että vaunuissa aina lämpimämpi kuin ulkona,mutta muuten ollaan ulkoiltu säällä kuin säällä,ulkoilu aika on vaan ollut vähän lyhyempi jos tosiaan joku -20 pakkasta..
Kyllä meilläkin naapurit aina kauhistelee että vienkö lapset sateeseen.. Jo esikon vauva aikana kun se siis makasi sadesuojalla peitetyssä vaunun kopassa niin naapuri oli sitä mieltä ettei vauvaa voi viedä sateeseen.. Nykyään ovat jo tottuneet siihen että me ulkoillaan aina ja itsekin jo osa toteaa että mikäs siinä kun on kunnon varusteet.. Meidän esikoinenhan rakastaa sade keliä,silloin se vois ulkoilla koko päivän 😄

Nyt harhauduin taas.. Meillä ei tänään erikoisempia suunnitelmia.. Aamupäivällä oltiin tosiaan ulkona ja kerhossa.. Nyt pojat päivä unilla ja loppupäivä katsotaan mitä keksitään 😊

2.11.2016
Vipe
Vipe

Tuvitukselle synttärionnea. Siekii oot ihan junnu vielä 😄 Niin nuori. Oih.
Toivottavasti maha helpottaa.

Riu, mie olin siitä kehnosta ultranäytöstä bongaavinani killuttimet. Mutta hetki meni ohi nopiaan. 3 viikon päästä näkkee näinkö oikein.

Nyt on S-max maailmalla ja talouspuoli taputeltu. Jäi siitä muutama satanen omalle tilillekin. Eli nyt on talouskatastrofi tasoiteltu. Pitää vielä muistaa vahtia ettei mene meidän tililtä ylimääräisiä osamaksuja.
Tän kuun lopussa sitten alkaa uudet osamaksut.

Nyt pittää maksaa pari yhdistyksen laskua pois niin on sekin tehty.

2.11.2016
misukka
misukka

Tuvitukselle synttärionnea! Ootpas vielä nuori 😊 toivottavasti helpottaa tuon mahan kanssa, voi olla pitkä iltavuoro jos hirveesti koskee mahhaan.

Misukka hyvä että vauvalla oli kaikki niin ku pitikin. Mie oon niin varma tyttövauvasta kun tää odotus on ollu niin erilainen 😊 Varovasti nyt niillä kesärenkailla!

Rinuda hauska anoppi siulla 😄 Ihan ku ois ite kököttäny sisällä ku lapsensa oli pieniä 😄 Meijän lapsilla on nukkumisen lahja, koska jokainen on hyvä jossain. Tuntuu aina välillä hurjalle kun ollaan innoissaan kuuden tunnin unista, ja mie taas aattelen että hesus sentään miten vähän muuten nukutaan jos kuusi tuntia on saavutus 😁 Hyvä että teillä auttoi tuo huoneeseen siirto, kiva kun saat nukuttua paremmin 😊

PM loistavaa että alkuosio on tuntunut hyvältä, nyt loppukin samalla draivilla 😊

Täällä se vaan sataa lunta 💗 Pittää lähtee pienimmän kanssa pihalle nauttimaan talvesta! Heti ku löyvän jotkii paksummat rukkaset 😄

2.11.2016
riu
riu

PMlle vielä onnea haastatteluun!

Hyvä et misukalla kaikki hyvin neuvolassa. 😊 ajahan varovasti.

Tuvitukselle onnea! 😃 Toivottavasti sunkin olo tästä paranee.

Täällä sataa ihan reippaasti lunta nyt. Just tajusin et mulla on eteisessä vielä kesätennarit, onkohan mulla edes talvikenkiä... 😱 Tai on nastasaappaat, mut en viitsis niitä vielä ottaa, nastat menee pilalle kun on vielä niin vähän lunta.

Juu, anoppi meinas et tänään ei voi mennä ulos. Tossa syksyllä puhuin miehen kanssa et pitää hankkia se lämpöpussi rattaisiin. Anoppi kuuli keskustelun ja tokaisi et se on turha hankinta, koska sit kun on niin kylmä et tarvii lämpöpussia niin vauvan kanssa ei voi enää mennä ulos. 😂 Meinasin kysyy et istuko hän muka sisällä monta kuukautta putkeen silloin kun hänen lapsensa olivat pieniä, mut en sit kysyny. Sit kun mittari alkaa näyttää -10 niin voi miettiä jos jättäis pitkät vaunulenkit väliin.

Mä aluksi kauhistelin kun isäntä ehdotti tota omaan huoneeseen siirtymistä. Eihän noin pientä voi... Mut kyllä näköjään voi. 😊 on vähän eroa et herääkö 1-2 tunnin välein vai saako nukkua 6 tuntia.

2.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Niin, tuosta omaan huoneeseen siirtymisestä mun piti sanoa. Se usein helpottaa kaikkien unia kun ette häiritse toisianne.

Kiva, että PMllä hyvä fiilis kirjallisesta osiosta. 👍👍👍

2.11.2016
misukka
misukka

Päiviä

Toivottavasti riulla helpottaa lenssu. On kyl niin rasittava ja pitkäkestoinen. Mulla on kyl kans edelleen vähän toiselta puolelta nokka tukossa ja kurkku kipeänä. Mut olkoot. Johan se on ollut sitä 2,5kk. Kivaa päivää lenssusta huolimatta.

Vai pitäis rinudan linnottautua anopin mielestä kotio. Onko ne aikanaan muka pysytelleet sisällä talvikuukaudet? Tuskin! Siksi on vaatteet.

Mä kävin lääkärineuvolassa. Siellä kaikki ok. Touhukas ultran alta karkailija ei pysynyt hetkeäkään aloillaan. 3 viikkoa rakenneultraan. Jos siellä kaikki kunnossa, ehkä sitten voin alkaa uskoa että meillä onkin 4 muksua keväällä. Nyt pelottaa että käy huonosti. En enää odotusarvoisesti odota että niin käy. Nyt vaan pelkään. Kumpi lie onkaan henkisesti helpompi vaihe.

Tässä yritän sopia auton ostajan kanssa yhteistä pankkireissua meitin isännän kanssa. Sitten saahaan tuo S-max pois meidän nurkista.

Mä joudun kohta lähtee liukastelee sen kanssa tuonne kylille. Siinä on vielä kesäkiekot alla 😰🙈

Isännys meinas eilen illasta käydä vaihtamassa renkaat siihen mut sit totesi ettei meillä ole tunkkia! Meidän hallitunkki hajosi pari vuotta sitten ja mä eilen kävin vaihtamassa sen auton pois jonka tunkkia on käytetty 😄 Noh, sattuuhan sitä.

2.11.2016
misukka
misukka

Täällä sitä vietetään vapaata aikaa. Haastattelu on vasta iltapäivällä. Kirjallinen tehtävä tehty.
Hyvältä tuntuu.

2.11.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!

Toivottavasti et tuu kauhean kipeäksi, riu.

Meillä nukuttiin pitkään, noustiin vasta 8 jälkeen. Poika on kyllä höpötelly huoneessaan ennen sitä, mut vasta silloin kuulosti siltä et nyt on pakko nousta. 😊 Mä oon ihan innoissani kun tää muutto omaan huoneeseen on sukunut niin hyvin. Poika nukkuu 6-7 tuntia putkeen, ennen heräs jopa tunnin välein. Varsinkin minä oon tainnu olla liian herkästi nostamassa poikaa sängystä. Ja vähän vaikuttaa siltä et poika tyytyy höpöttämään itsekseen kun tietää et huoneessa ei oo ketään kenen kanssa leikkiä. Oli miten oli, mukavaa kun saadaan nukkua.

On toi jäbä hassu. Nytkin leikkii tossa lattialla. Toissa päivänä keksi ton kääntymisen, niin nyt kierähtää mahalleen heti jos sen laittaa alas selälleen. Mut sit hermostuu kun ei jaksa olla mahallaan eikä pääse takas. 😂

Tälle päivälle ei oo kauheasti suunnitelmia. Aattelin mennä pojan kanssa kauppaan et vähän päästään ulos. Vähän muuten nauratti eilen kun anoppi kävi täällä ja hän sit kauhisteli et enhän mä voi viedä poikaa ulos kun on kylmä. Kyllä muuten vien, en aatellu istua sisällä maaliskuuhun asti. 😃

2.11.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

PM tsemppiä tähän päivään! 👍😊

Mie esikoisen passitin jo kouluun, kaikki muut nukkuu vielä. Ei pitkään, pojat pittää herättää ihan just. Miulla on kurkku vieläkii ihan kippee ja nenä tukossa. Mieluummin nostas lämpöö niin sais tän taudin noppeemmin ohi. Hitto vie. Ohjelmassa tänään on ainoostaan käyvä miun avustettavan kanssa syöttämässä sorsia. Mie luulen että se tykkää siitä 😊 Iltani iloksi aattelin tekasta punajuurisuklaakakun, tai no lapset saa jeesata 😊

2.11.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...