Sunnuntaihuomenet

Mitäpä teitin pyhäpäivään?

30.10.2016
misukka
misukka

Iltaa.
Me matkustettiin junalla tästä meiltä neljästään Ainolaan, ja käveltiin Seurakuntaopistolle.
Multa varmaan kysytään pääsykokeessa, mitä ajattelen Espoon ja Järvenpään välisestä välimatkasta . Siihen voin sanoa, että se on junalla lyhyempi kuin mulla työmatkat on tavallisesti olleet.

Tsemppiä tänttäröitten kanssa.

30.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvitus ollut ajoissa liikkeellä, jo ihan normiarjeksikin jos miettii. Ilman kellojen kääntöä.

Heh. Kiva et ryaazin ukko hoksasi ihan itse mokansa.

Mä tein sitä hopeakakkua lopultakin. Aika tiivistä tavaraa. Mut hyvää.

Ja ihan justsillään mie lähen tanssitunneille.

Pikkujätkä on kyllä varsinainen tänttärä. Kolmen päivän odotuksen jälkeen sai lopultakin kakan ulos, niin tämä ei suostunut vaipan vaihtoon. Oli kai kivempi nukahtaa kakat housussa. Ensin huuti saman ajan, että on se kakka siellä housussa.

Mut lyhyeen jäi päikyt. Jospa tuo erehtyis vaikka nukkumaan ensi yönä.

30.10.2016
misukka
misukka

Aamusta käytii vaihtaa renkaat koko porukalla.. Nyt ruokaa tekee ja ruuan jälkee lähetään sit lasten kaa käymään mun porukoilla. Eiköhän siinä tälle päivää ihan riittämiin. 😊

30.10.2016
tennari
tennari

Huomenta 😊

Onpa misukalla ollut herätys. Jaksamista päivään.

Vipelle näköjään touhua riittää. Mukavaa päivää sinne.

Meidän yö meni yllättävän hyvin. Poika nukkui siis ensimmäistä kertaa omassa huoneessaan. Tuntui kyllä et on kovin pieni siihen vielä, mut se oli vähän pakon edestä. Tuntui tosi oudolta mennä nukkumaan kun makkarissa oli niin hiljaa, mut kyllä mä sit nukuin kun sain unta. Pari kertaa yön aikana isäntä tuli herättämään et poika haluaa tissiä, ja aamuyöstä heräsin itse siihen. Mut miehen mukaan poika on nukkunut ihan hyvin eikä kukkuillut tuntikaupalla.

Tänään ei mitään erityistä suunnitelmissa. Jos sais kaikki kellot siirrettyä. Tää touhu on niin syvältä... Huomenna kun oma tk on taas auki niin on viissiin pakko soittaa ja ainakin jutella hoitajan kanssa. Vähän turhan sitkeä flunssa. Mut parempi fiilis tänään.

30.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Misukalla ollut taas oikein hauska herätys..
Esikoiselle mukavia futistreenejä ja sulle hyvää tanssituntia illalle..

Meillä herättiin vasta nyt,kun meillä pienempi pojista jäi eilen pelin jälkeen mummolle yöksi ja nämä kaksi muuta lasta nukkuu pitkään kun ei ole herättäjä paikalla 😅

Tänään esikoinen lähtee isin kanssa vaihtaan renkaita autoon miehen työpaikalle ja mä meen sen kanssa karateen sitten iltapäivällä.. Eli esikoisella on oikein superpäivä kun saa laatuaikaa molemmilta.. Sitten jossain vaiheessa ton karaten jälkeen haetaan keskimmäinen kotiin ja sitten miehen sisko joka on yksi vauvan tulevista kummeista tulee katsomaan vauvaa..

Ja tässä samalla pitäis varmaan pyykkiä pyöräyttää ja sellaista muuta iän ikuista kotihommaa joka ei tekemällä lopu..

Mukavaa sunnuntaita kaikille..

30.10.2016
Vipe
Vipe

Mä heräsin 5.30 siihen, että pienin oli saanut pinniksestään pienan irti ja kolisteli sillä muita pienoja. Yöllä tuo huuteli ja kiljui kanssa. En tiedä oliko maha kipeä vai mikä, mutta omat unet jäi reilusti alle yhden käden sormilla laskettaviksi.

Tämän aamupäivän jobina liimailla pinnis kasaan. Iltapäivällä esikon futisreenit ja omat tanssitunnit.

Tämän ja huomisen ajot ajelen omalla autolla niin saa jarrulevyt puhtaiksi. Ehtivät hyvin ruostetta kerätä pintaan kun kuukauden seisoi vaan tuossa pihalla.

Kivaa päivää kaikille!

30.10.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...