Imemisrefleksi

Mistä tietää onko vauvalla vielä nälkä vai vaan imemisen tarve?

25.10.2016
pitkospulla
pitkospulla

Meillä ainakin esikoinen joka harrasti sitä että oli tissillä huvikseenkin,niin puklaili paljon.. Toki ei välttämättä silti puklaa tai sitten puklata voi muutenkin mutta itse näin asian niin että jos lapsi on pienen ajan sisällä ties monetta kertaa rinnalla ja puklaa tissi suussa,niin ei voi olla enää nälkä.. Kun siis saattoi oikeasti olla tissi suussa ja sitten tuli jo ylös päin ja silti jatkoi vaan.. 🙈
Ja tosiaan tolla tutilla sen huomaa.. Jos vauva on oikeasti nälkäinen niin tutti ei tahdo pysyä suussa,kun sitten taas jos on vain imemisen tarve,niin tutti kelpaa..

Toki on tässäkin varmaan yksilöllisiä eroja,jotkut lapset ei huoli tuttia,mutta kyllä meillä kaikki on huolinut kun olen heti alkuun antanut.. Esikoiselle oli pakko antaa jo synnärillä hänellä oli se tarve niin kova,keskimmäinen syönyt alkuun vähiten ja tämä viimeinen on jotain noiden kahden ensimmäisen väliltä..

28.10.2016
Vipe
Vipe

Joo, kyllä se tiukasti karjuu jos on vielä nälkäinen. Ite tuikkasin tutin suuhun kun rupes sammahtelee rinnalle. Ei edes huomannut vaihtoa.

28.10.2016
misukka
misukka

Voi että joo, kun juuri sitä itekkin on miettinyt välillä että imeekö se nyt tissiä ihan vaan huvikseen vai onko sillä vielä nälkä. Mutta en ole raaskinut irroittaa tissiä suusta juuri sen takia, koska en ole ollut varma jäikö pieni nälköiseksi vai voisiko hänelle antaa tutin. Eli kyllä ilmeisesti vauva alkaa itkemään jos nälkä vielä hänellä on. :)

28.10.2016
pitkospulla
pitkospulla

No eipä tuota oikein muuten ko tuikkaamalla tutti suuhun ja kahtomalla huutaako ku hyeena 😜

Mä olin esikolle huvituttina ku luulin että sillä on kokoajan nälkä. Eihän siinä kauheasti ruokarytmiä päässyt kehittymään kun veteli pieniä imasuja pitkin päivää. Ja ite olin sohvan vankina ekat 4kk kun laps rupes heti karjumaan kun tissi karkasi suusta.

Sitten yksi kaveri ehdotti tuttia ja voi jee, että elämä helpotti.

25.10.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...