Vko 43 menu.🍗

Miltäs ruokalistalla tällä viikolla?☺

24.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Meillä on kaapissa sekä toissapäivästä makkarakastiketta, että eilisiä nugetteja. Varmaan jompaakumpaa niistä syödään tänään.

Meinasin tehdä tänään hirven jauhelihasta kiusausta, mutta sitten jää vanhat kaappiin. Joten jos nuo vanhat syödään ensin ja sitten sitä hirvikiusausta. Visio on jo, mitä kaikkea siihen tulee. Porkkanaa ja paprikaa ainakin kasvikseksi.

26.10.2016
misukka
misukka

Tortilloja tänään😋Huomiselle tulee kanakiusaus ja karjalanpaistia perjantaina.

26.10.2016
huiskutin
huiskutin

Meillä oli ma lounaaksi pikanen tomaattilinssikeitto ja päivällinen ja eilinen ite tehtyjä broileripullia sienikastikkeessa sekä bataatti-perunamuussia.

Tänään väsään hätävarana karitsan jauhelihasta kepakoita ja riisiä ja dippikastikkeita..

Tänään pitäis käydä kaupassa että en oo ihan varma mitä syödään loppuviikko ..poika kyllä toivoi kalakeittoa että ehkä sitä 😁

Viikonloppuna tehhään täytettyä kurpitsaa ja sunnuntaina päästään ravintolaan 😊

26.10.2016
Tii03
Tii03

Meil ol eilen lohikastiketta ja makaroonia, tänään ehkä nakkikastiketta ja perunoita. Tai kanakiusausta, joku päivä kanarisottoo..

Kanan fileejauhelihasta aattelin joku päivä jotain, mutta mitä? 😀

25.10.2016
tennari
tennari

Meillä oli tänään katkarapuwokkia. Tungin sekaan nuudelit kaikkine mausteineen, osterikastiketta ja soijaa että on vielä suolastakin. Hyvin maistu tuolle meijän tautiselle kun veti vähän överiksi 😊

Misukka mie teen välillä niin että pyöritän broiskut parmesaaniraasteessa, semmosia parmesaaninugetteja 😊 Tosi hyviä!

Jauheliha on kyllä semmonen että välillä on luovuus tiukassa 😄

24.10.2016
riu
riu

Tuota jauhelihaa oli niin runsaasti ja kaikenlaista juuston yms jämää kaapissa niin tein pizzan vielä päälle😊Meillä on tämä vko extra syöjiä niin ruokaa kuluu😊

24.10.2016
huiskutin
huiskutin

Eilen syötiin possun sisäfilettä kastikkeella, perunoilla ja keitetyillä porkkanoilla. Tänään teen kalapullia perunoilla, jogurttikastikkeella ja salaatilla. Vähän mietin vielä tekisinkö hedelmäsalaattia jälkkäriksi kun on niin paljon, kohta jo huonoja, hedelmiä kulhossa. Huomenna jotain keittoa, ehkä jauheliha.

24.10.2016
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler

Meillä taitaa olla aina jauhelihaa😃Viime vko sai olla valmiissa pöydässä niin nyt sitten taas joutuu kokkaamaan.Eli tänään taas riisiä ja jauhelihaa mihin heitän joukkoon sen uncle bens purkin tai nyt 2purkkia niin riittää huomiseenkin.Kanafileitä ja kalapullia teen huomenna,pasta kaveriksi...näillä alkuvko😊

24.10.2016
huiskutin
huiskutin

Mä meinasin ruveya urheilee kotitekosia kananugetteja tälle päivää. Huomiseksi makkarakastiketta. Loppuviikko onkin vähän auki vielä. Viikonloppuna kalaa jos isännys saa perjantain työreissulla saalista.

On sillä niin raskasta tuo työnteko 😄 Metsästystä ja kalastusta. Esimiehellä golfia...

24.10.2016
misukka
misukka

Meillä tänään mureketta, sienimuhennosta ja makaronia.
Huomenna pinaattilättyjä.
Keskiviikkona, ajattelin ett kanawrappeja.
Torstaina, olisi kalaa jossain muodossa.
Perjantaina, sienikeittoa.

Näillä mennään alustavasti.☺

24.10.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...