Tää klovnihomma

P*rkele.

22.10.2016
riu
riu

Ehdotan samaa kuin misukka eli tuo viesti poliisille tiedoksi.
Meillä just oli noista lapsilla kiertävistä viesteistä (ei näistä pelle), että kyse on myös kiusaamisesta, ja silloin se on poliisiasia. Tää siis parin viikon takaa koulun vanhempainillassa, luokkaosuudessa, kyseessä 9-10-vuotiaat.

22.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä mietinkin miten teillä on noihin pelleihin reagoitu kun niitä sillä suunnalla on ollut enemmältikin.

Sais tuo villitys tosiaan loppua lyhyeen. Saattaa vielä käydä huonosti noille pelleilijöillekin kun osuu kohdalle joku joka tirvasee nekkuun tai vielä pahempaa.

Veikkaan, et suurin osa noihin pellenaamioiden takana on teinejä. 15-20-vuotiaita.

Ihan järjettömän huono idea kaikkinensa.

Siis ihan hyvä idea tuo tiedotus, että pitää soittaa hätänumeroon, mutta pelottelu tuolla viestilläkin on miusta kyseenalaista. Ehkä sekin pitäis toimittaa poliisille tiedoksi.

Harmi, että teidän muksut nyt pelkää niitä pellejä 😔

22.10.2016
misukka
misukka

Meillä toi ei sillei vaikuta että lapset niin pieniä.. Toki jos käy niin huono tuuri että tuollaisiin lasten kanssa törmää,niin siinä sitä sitten ollaankin.. Meidän pienimmällä on naamarifobia jo valmiiksi.. Eli pelkää jo sitä että mä laitan jonkun pellen nenän (siis ihan tavallisen punaisen pallon) päähän saati sitten jos tuolla kadulla tulee vastaan tollaisia kauhu pellejä..

Mutta siis musta toi on ihan sairasta ja toivottavasti loppuu nopeaan.. Yhtään asiaa ei tosiaan helpota että joka paikassa uutisoidaan ja toitotetaan noista.. En tiiä mihin tää maailma on menossa 😥

22.10.2016
Vipe
Vipe

Nämä sakotetut oli 15-vuotiaita eli rikosoikeudellisessa vastuussa.

22.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Espoossa 2 klovnia sai sakot.

22.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tämmönen on se kiertoviesti, kielioppivirheineen kaikkineen:

Hei.. Kaikki on varmaankin kuullut huhuja suomessa liikkuvista pelleistä/klovneista... Poliisi kertoo että jos satut havaitsemaan pellen niin soita HETI 112 hätänumeroon. Niitä pellejä on liikkunut joka paikkakunnalla ja ehkä eniten kaikissa alikulku silloista ja poliisit myös varoittaa että ei kovinkaan kannata liikkua siltojen alla tai ylipäänsä alikulkusiltijen alta. Voi olla mahdollista sekin että pellet vain pelottelevat mutta on liian todennäköistä että he oikeasti jopa TAPPAA ihmisiä. Lapset ovat nähnyt koululla että sielä oli ollut kaksi pelleä toisella pellellä oli ollut kädessään vasara ja naulapyssy ja toisella oli ollut moottorisaha ja veitsi. Poliisit ehdottaa että älä liiku pimeällä kylillä enää. Poliisit ehdottaa myös että lukitse huolellisesti kaikki ikkunat sekä ovet. Muista jos näet havaintoja näistä klovneista niin ilmoita numeroon 112. Lähetä tämä viesti mahdollisemman monelle.😬

22.10.2016
riu
riu

Mie alan olemaan ihan hiilenä tän klovnijutun kanssa. Meillä lapset käy ihan kierroksilla ja viime yönäkin meijän 12 v tytöllä oli semmoset kuviot että. Tytöllä oli kaveri yökylässä ja sillä oli peti lattialla. Meijän tyttö ei osannut asettua kun tuntu kuulemma että ikkunan takana on pelle ja verhossa on pieni rako josta kuulemma näkee. Joskus neljän aikaan änkesi kaverin viereen nukkumaan, koska siinä oli turvallisempaa. Silti viien jälkeen hyppäsi vielä miun luona.
Tyttö on luonnollisesti saanut meijän pojat pelkäämään, 9 v ei halua pihalle kun ne pellet liikkuu päivälläkin. Lapsilla kiertää whatsappissa kiertoviesti aiheesta, sanottiin että se ainakin katkesi meijän tyttöön. Asiaa ei auta vaikka ollaan kerrottu että täällä klovniksi oli pukeutunut pari poikaa, jotka sai nuhtelun poliisilta ja kyydin kotiin.

Mie oon aikalailla hiilenä koko asian kanssa, sääliksi käy jos törmään mihinkään klovnin tapaiseenkaan. Hitto.

22.10.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...