TORSTAI HUOMENET!

Sitte jahka heräilette 😂

20.10.2016
Vipe
Vipe

Ihanat pojat Vipellä ❤

Pikkumies nukkuu mun vieressä meidän sängyssä. Vartin nukkui omassa sängyssä, sen jälkeen huutanut jos ei saa nukkua mun sylissä. Sitä kesti pari tuntia ennen kun vihdoin nukahti tänne meidän sänkyyn. Mut herää eikä pysty nukahtamaan uudelleen ellen oo vieressä, joten oli vähän pakko tulla tähän vaikka ei nukuta. Tossa iltapäivällä nukahdin pojan viereen kun se ei silloinkaan pystynyt nukkumaan yksin. Nukuin reilun tunnin, joten nyt ei nukuta.

Ihan hyvä et peruttiin illallinen kavereiden luona, ei ois ollut kivaa vaikka poika hiukan piristyikin silloin iltapäivällä. Toivottavasti nukkuis nyt jotenkin et ois huomenna parempi olo.

20.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Onnea Vipe❤️Mun kuopus oli tonnkokoinen ja voi kun pääsis nuuhkuttaa pientä.Sen synntysvaiheen voisin jättää väliin ja ehkä raskaudenkin,mutta jos vois hypätä suoraa siihen nuuhkutteluun😃
Toi Nki:n mies..jaksan kyllä aina yllättyä miten voi olla itsekäs tapaus😱
Me ollaan lomareissussa,sukulaisissa tämä vko😊

20.10.2016
huiskutin
huiskutin

Nki. Nykyään ne meidän ajan tarkkisoppilaat on integroituna normaaliluokkaan.

Voi kiesus sitä sun ukkoasi. Ihan älytön tuo sen kontrollifriikkiys.

20.10.2016
misukka
misukka

Voi ihanuus noita siun poikia, Vipe! On ne niin mahtavia. Kiva, että tyttökin tuommoinen mallikelpoinen eläjä heti alkuunsa. 😊

20.10.2016
misukka
misukka

Oih!😍 kuulostaa ihanalta..💜 kiva ett ei ilmaantunut mustasukkaisuutta tai pahaa mieltä vauvaa eikä myöskään äitiä kohtaan.☺ ihana ajatus ett kävivät ostamassa mekon vauvalle, on ainakin kasvuvaraa! 😀 tuoksuta munkin puolesta tyttöä.💕

20.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Kiitos vielä kaikille.. 😊

Esikoinen kehui pienen kun on niin söpö ja kaikkea ja piti useampaan otteeseen sylissä.. Huoneen ovesta kun astuivat sisään olivat malttamattomana että missä se vauva on.. Pienemmän reaktio oli myös ihana.. Se oli innoissaan kun näki vauvan ja kun vauva nukkui kun tulivat niin oli ihan paikallaan,niin kun vähän käsi liikahti nii pienempi hihkui että "kato se liikkuu,kato se koskee" (kun siis pojat toi meille tytöille lahjoja niin pienempi laittoi ne heti vauvan eteen,niin kättä ojentaessa vauva osui yhteen pakettiin.. Myös pojat sai isoveli lahjat niin pienempi antoi senkin paketin vauvalle eka,jouduin monesti sanoon että eikun se on sun.. Sitten ei malttanut keskittyä avaamaan kun tuijotti vauvaa ja heti kun vauva edes huokasi,niin pienempi oli naama huolesta mutrulla "vauva itkee" 😊 Samalla pienempi tais vähän pelätä vauvaa tai aristaa tai mikä nyt oikea sana.. Halusi syliin mutta kun laskin vauvan hänen syliin, niin halusikin äkkiä pois.. Sitten tyytyi kutitteleen ja silittelee.. Muutaman kerran pyysi syliin muttei sitten lopulta ottanut ja ei tietenkään pakotettu.. Ylpeänä sitten istui vieressä kutittelemassa kun isompi piti sylissä.. Ikävä oli ollut kuulemma,muttei kumpikaan "kostanut" mulle sitä vaan pienempikin tuli syliin haliin ja lähtiessä pusun sain..
Mutta ensi reaktio vauvasta oli hyvä molemmilla.. Esikoisesta en tosin edes epäillyt.. Se on innoissaan,se oli valinnut mekkoa kaupassa pitkään ja hartaasti.. Vaikka valitsi lopulta sellaisen jossa pienin jäljellä oleva koko olikin 86 🙈 Mutta toisaalta se on ehkä ihan kiva,kun sen kokoinen kävelee jo.. Siis ellei tää nyt jotenkin erityis pitkänä kasva 😂 Ja malli oli sellainen hyvä tosi pitkään menevä.. Ja kuosikin niin että voi käyttää sekä arjessa että juhlassa.. Joten on tolla pojalla kyllä silmää 😅

No mutta sellaista.. Mä jatkan täällä vauva huuruissa.. Varmaan vaihdetaan vaippa,kun jotain sinne rupsahti ja ruvetaan nukkumaan.. Tyttö on ihana,se on pitkiäkin aikoja (ikäänsä nähden) hereillä ihan tyytyväisenä ja katselee tarkkaan ympäriinsä,välillä näyttäen siltä että vakavana pohtisi mihin sitä on tupsahtanut.. Ja välillä tuntuu että seuraisi jo kovasti asioita vaikkei tuon ikäinen pitkälle näe..Mutta on ihanan seurallinen selvästi tykkää juttelusta ja toistaiseksi myös nukkunut hyvin pitkiä pätkiä.. Nämähän muuttuu monta kertaa vielä näin pienellä.. Mutta nälkäkin kun yllättää,niin sattaa vähän rutista ja katsella sitten että huomasiko kukaan ja hamuilla vähän ja sitten huudahtaa uudestaan jos ei hetkeen mitään tapahdu ja taas odottelee rauhassa.. Ihana.. 😍

20.10.2016
Vipe
Vipe

Hyvä et misukan esikoisen olo helpottui 😊

Onkos vipen pojat jo päässeet ihmettelemään pikkusiskoa? ❤

Meillä pojulla nousi aamupäivällä lämpö, ei onneks tullut kunnolla kuumetta. Nukkui pitkät päikkärit, nyt jaksoi sentään vähän hymyillä ja jutella meille. Mut on se edelleen väsynyt. Onneks on niin vanha jo et saa antaa panadolia jos tulee tarve. Mut toivotaan et selvitään tästä ihan vaan levolla ja kotihoidolla. Soitin ja juttelin tk hoitajan kanssa et miten pienen oloa voi helpottaa, niin sanoi et aika herkästi saa tulla näytille noin pienen kanssa jos siltä tuntuu.

Mut tossa se höpöttelee hassuja isänsä kanssa, joten ei se nyt ihan surkeassa kunnossa ole. 😄

20.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Päivää!😊
Me herätti vasta 9, sen jälkeen yhtä touhua ja tekemistä.😀 ehdin kuitenkin onnitella vipeä aamulla.💜
Oltiin ulkona ja tultiin kotiin siivoamaan ja imuroimaan. Poika nukkuu sikeitä, ni ny ehtii lukee ja kirjoittaa lörppää.☺

Rinudan pienelle pikaista paranemista.💚

Hyvä ett Misukan esikoisen olo on yön aikana helpottanut, ett ei tarvii lähtee näytille.☺ ja hyvä ett treffit heiduskan kanssa oli onnistuneet, niin ne vauvat kasvaa.. nopeasti..😑

Tuvitukselle hyvää työpäivää illaksi.☺

Nkille sijaisuksiin tsemppiä!😊

Oliko vipen pojat otettu pienestä siskostaan ku näkivät nyt ekan kerran päivällä?😄

Me mennään illalla kauppaan kuhan isäntä tulee iltavuorosta kotiin.☺ muita suunnitelmia ei ole.

20.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Ihanaa, onnea vipe! ! Täällä odottelen minäkin koska, alhaalla ollaan ja pari iltaa nipistellyt alaalla. Nyt varmaan jo viimeyönä olkapäät painoi molemmin puolin.

Jännittävää vaan kun Jyväskylässä on edelleen kauheet tietyö ja rakennus rojektit sairaalalla että saa auton jonnekin Ajoissa. :) voin mä jäädä kotiinkin synnyttää..

20.10.2016
mustikka88
mustikka88

Toivottavasti rinudan pieni selviää nopsaan flunssasta. Kurja tauti noin pienellä.

Tuvitukselle hyvää työhukia illalle.

Kiva, et vipen pojat pääsee iltapäivästä moikkaamaan pikkusiskoa 😊

Me käytiin heiduskaa moikkaa. Sielläkin pikkumies ihan pian 6kk.

Esikon hengitys helppasi yön aikana 👍

Nyt mulla tulossa kana-makaronikeitto lounaaksi. Pienin sai ruokansa purkista kun venähti näin pahasti.

Yläkoululaisillako se nki on sijaistamassa? Vai muistanko päin honkia. Mä olen ihan kypsä ton 10v viisastelijan kanssa. Säälin noitten opettajaa kun se joutuu kuulemaan tota muka-hauskaa skeidaa päivästä toiseen.

Joten tsempit nkillekin.

20.10.2016
misukka
misukka

Me päätettiin jäädä kotiin, pikkuinen on sen verran kipeä. Toivoin et poika välttyis flunssalta tänä syksynä, mut näköjään ei. No, rauhallista kotipäivää vietetään.

20.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Misukalle, minä veisin pojan herkästi näytille. Siellä saisi pikaisesti lääkkeellistä apua, jos tarvitsee.
Tsemppiä myös oman olon kanssa.

20.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea vipelle tähänkin ketjuun, kävin heti ku ehin kattoo ton lokakuisten ketjun. Eihän sitä malta tehä muuta ku tuijotella pikku ihmettä, ne kasvaa ja muuttuu niin äkkiä! 😍 Meilläki pienimmät vaatteet laitettu jo pois ja vastahan tuo synty!

20.10.2016
memmu
memmu

Kiitos kaikille.. ❤
Pojat pääsee katsomaan mutta vasta iltapäivällä 😞
Tuo syntyi 39+1 eli ei mitenkään paljon etuajassa.. Vaikka koko raskauden kiusannut nii kuunteli sentään äidin toivetta siitä että syntyi nyt lomaviikolla 😂

Misukalle tsempit,toivottavasti ollu vaan niin hoppua ettet ole ehtinyt tuntea pieniä liikkeitä..

20.10.2016
Vipe
Vipe

Onnittelut Vipe pienestä neidistä koko perheelle! 💕

20.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

En jaksanut silloin aikaisemmin kirjoittaa enempää. Mutta huomenta kaikille!

Ihan ihme tää sivusto, äsken näytti kaikki tekstit, nyt ei näy.

Meillä oli tänään suunnitelmissa et ollaan aamupäivän kotona, ja illalla oltais menossa kavereiden luo syömään. Vähän mietityttää pikkumiehen kunto, vaikuttaa hiukan räkäiseltä ja hengitys vähän rohisee. Tossa se yskii ja aivastelee. Mut kuumetta ei oo ja ruoka maistuu. Pitää vähän vielä seurailla sen vointia, ja kattoo et pitäiskö terveyskeskukseen soittaa. Isommalla lapsella tuollaiset oireet ei huolestuttais mua, mut kun toi on vielä niin pieni.

20.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Onnea Vipe! Mä niin arvasin, että tämä aamu alkaa vauvauutisilla kun illalla myöhään luin eilisen lörppäketjua. 😄 Sulla oli jo varmaan siihen aikaan nyytti sylissä. Voi miten pikkuinen teidän neiti onkaan. Kai isoveikat pääsee heti tänään käymään teidän luona?

Niin, huomenta vaan.

Mä tossa just heräsin. Pienin vähän kitisi mutta tais vielä jäädä pötköttelee. Ennen viittä sillä oli joku ihme kiukku päällä, mutta ei se onneksi silloinkaan pitkään jaksanut huudella.

Esikolla ahdisti eilen illalla nukkumaan menon jälkeen henkeä. Sanoi, että raskasta hengittää. Otti Ventolineä ja se vähän auttoi. Nukkuu vieläkin mut nyt oon vähän ressissä, et tartteeko tuon takia lähteä jonnekin vai ei. Joku astmalapsen omaava voisi kertoa kuinka herkästi kannattaa lähteä näytille. Ei ole ennen tarvinnut tätä miettiä vaikka tuolla on jo 5 vuotta ollut astmadiagnoosi.

Meidän on tarkoitus käydä heiduskaa moikkaamassa tässä aamupäivästä. Toivottavasti päästään, ettei tarvii tion esikon kanssa mihkään lähteä. Lähinnä siis toivon, että se sen hengitys helpottais itekseen.

Mitäs muuta. Ite heräsin aamuyöstä siihen, että maha oli kivikova, ahdisti ja pikkuisen kipiääkin teki. Ei hauskaa.

Illalla tuntu toi häpyluu myös kipuilevan. Vissiin on tullut siis liikaa rasitusta parin päivän aikana kun taaplattu menemään.

Vuokralainen saisi kyllä antaa jotain elonmerkkiä itsestään. Taas pari päivää mennyt ilman minkäänlaista myllertelyn tunnetta 😔 Rupiaa taas pelko ottamaan valtaa...

20.10.2016
misukka
misukka

Onnea Vipe! Ihana uutinen 😍

20.10.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Mä nyt hyvissä ajoin aloitan torstai lörpän,koska ei vaan saa nukutuksi,kun on pakko tuijotella ja silitellä pientä tyttöä joka tuhisee vieressä 😍

Niinhän siinä kävi että heti kun itse rentoutui ja päästi irti ajatuksesta että tuo saattais tulla ennen laskettua aikaa,niin tulikin rytinällä maailmaan.. Pienemmän kummit ehti kyllä tulla kylään ja kahvitkin juoda,mutta aika pika visiitti tuli,kun mun oli pakko sanoa,että nyt tuntuu siltä että me viedään pojat mummolaan ja lähdetään sairaalaan.. Noh ehtihän noita supistuksia tulla se kolmisen tuntia kun olikin tyttö jo maailmassa,että ihan aiheesta heitin vieraat pihalle muuten ois syntynyt kotiin tai matkalle 😅 Sairaalassa ehdittiin olla tunnin verran joten antibiootti tippa ei oikein ehtinyt vaikuttaa joten seurantaa pamahti nyt sitten kaks vuorokautta.. Jos oikein ymmärsin niin jos ois pysynyt sisällä 4 tuntia tipan laitosta ei ois tarvinut jäädä seurantaan..
Mutta minkäs teet,toi oli nopein meidän lapsista,varmaan vaikutti sekin että oli jo ollut ennakoivia supistuksia ja tilanne vähän kypsynyt eikä lähtenyt nollasta niinkuin pojat..

Kokoa neidillä on 3185/48 ja pipo oli 33.. On pätkempi kuin pojat,mutta paino ja pää menee poikien väliin.. 😊

Mutta mitäs,eipä tarvi sitten tuon lisäksi varmaan paljon päivän suunnitelmia kertoa.. Vauvaan tutustumista ja poikien ikävöintiä.. Mukavaa päivää kaikille.. 😊

20.10.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...