Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesäkuu 2017

Hei! Tähän voi ilmottautua kaikki kenellä la kesäkuussa 2017 😊 Itsellä la on 16.6.17 ❤

14.10.2016
Jenzka
Jenzka
2 years, 4-month-old toddler

Hei! Meille syntyi toinen tyttö lopulta La (29.6.) yli heinäkuussa. ❤️ Nyt on kaksi poikaa ja kaksi tyttöä ❤️ Vauva on suloinen ja kärsivällinen, sisaruksetkin aivan ihastuneita häneen. Hurmasi tyttö isänsäkin, vaikka miestä vähän hirvitti raskausaikana, mitä elämä neljän lapsen kanssa on. Kaikki on mennyt kuitenkin hyvin. Voin tosin kertoa, että elämä neljän pienen lapsen kanssa on vauhdikasta ja tekemisen puutetta ei ole 😄 Arkea helpottaa, kun kaksi vanhempaa käy päiväkodissa/eskarissa.

22.10.2017
Anni92
Anni92

moi

3.7.2017
Maijuzzz
Maijuzzz
2 years, 4-month-old toddler

Heipsan! Meillä poika synty rv 39+3, nyt muutaman viikon vanha jo. Arki tuntuu oudolta mutta silti ihanalta. En vaihtais tuota pikku-ukkoa kyllä mihinkään :) painokin lähtenyt hyvin nousuun.

1.7.2017
tiiaeeva
tiiaeeva
2 years, 4-month-old toddler

Hei 😊 Mitäs kesäkuisille kuuluu? Meijän pikku jäbä päätti syntyä rv 38+3. Paino 3536g ja pituus 52cm. Kaikki on menny hyvin tähän saakka ja poika on todella tyytyväinen ❤ Päivät kuluu syöden ja nukkuen 😊

26.6.2017
Jenzka
Jenzka
2 years, 4-month-old toddler

Heips vaan kaikille mammoille :) itsellä laskettu aika 8.6.2017 ja hirmusti kaipaisin tukiverkostoa ja vastauksia kysymyksiin jos täältä löytyisi fiksumpia ihmisiä kun minä 😂 eli siis ensikertalainen olen 24v ja kaikki uutta ja nyt näin loppua kohden alkanut mietityttää synnytys ja kivunlievitys ym. Olen ollut aina sitä mieltä että epiduraali se on mutta paljon lukenut negatiivista kuten selkähermot vaurioitunut pysyvä työkyvyttömyys ja jalkasärkyä ym. Mikä olisi toinen ei selkäytimeen laitettava "toimiva" kivunlievitys jos jollain olisi kokemusta? 😊 on kuulemma noita alapään puudutteita mutta ei vie supistuksia pois vai? 😊 voi olla että tämä kirjotus tuli väärään paikkaan olen ensikertalainen foorumilla kans😁

11.4.2017
Jennadamama
Jennadamama

Hei mitäs tänne? 😊 Miulla pyörähti rv 28 käyntiin 😮 Aika menee toisaalta tosi hitaasti, mut toisaalta nopeesti. Itestäni tuntuu välillä, että oon ollut raskaana ikuisuuden ja loppua ei näy 😂 Nyt on tullut nää ihanat "loppu"raskauden oireet: Pissillä saa ravata kokoajan myös yöllä, liitoskivut on ihan hirveet jo nyt, koskee ja kolottaa jokapaikkaan, väsy jne...ja vielä ois 13 viikkoa laskettuun 😧 Ehkä näistä selviää, kun ajattelee et kesäkuun jälkee ei tarvii enää ikinä kärsiä noista, tää vauva jää nimittäin viimeiseksi minkä teen 😊 Vauva on kova liikkumaan, ja välillä tuntuu, et hää tulee mahasta läpi 🤣 Perjantaina pitäis neuvolasta hakee sokerimittausvehkeet ja mennä keskustelemaan ruokavaliosta 😣 Miulle on tietenkin tullu kauheet himot hedelmäkarkkeihin ja nyt niitäkään ei saa syödä 😕 Mites muitten raskaudet etenee? ☺

21.3.2017
Jenzka
Jenzka
2 years, 4-month-old toddler

Suosittelen henkilökohtaista kertomista.

7.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Itse en oo vielä rohjennut kertoa, vaikka useita eri tapoja oon kyllä miettinyt. Kertoisinko kasvotusten vai sähköpostilla? Sähköposti tuntuu helpommalta, mutta toisaalta hölmöltä kun esimies istuu seinän toisella puolella. Jännittää vaan todella paljon, varsinkin kun työkaverit on yli 50-vuotiaita miehiä ja itsellä ikää vain 22v. Jotenkin ahdistaa tää salailu. Koko raskaudesta ei osaa oikein enää iloitakaan, kun joutuu peittelemään pyöristynyttä vatsaakin.. Mitenkäs muilla sujunut kertominen?

6.2.2017
tesca
tesca
2 years, 4-month-old toddler

enhän mä osaa käyttää tätä jäi puolet tekstistä pois edellisestä viestistä :D Niin siis piti vielä laittaa että ootteko te kertonu jo työpaikalla että ootte raskaana? Mä ajajttelin ens viikolla mut jännittää jo nyt... Miten teijän pomot on reagoinu?

20.1.2017
josssunen
josssunen
1-month-old baby

Moikka! Meillä la on 6.6.2017 ja eilen ultrassa todettiin että kaikki hyvin ja pikku prinsessa siellä köllötteli

20.1.2017
josssunen
josssunen
1-month-old baby

Heippa kaikki kesäkuiset! Itellä rv.16+5 ja ensimmäinen vauva. Pahoinvointi ohi ja rakenneultra edessä. Ainoa huoleni on kesän lämpö loppuraskaudesta. Ketään muita jota mietityttää?

18.1.2017
Teemari
Teemari
20 weeks pregnant

Moikka kaikki 😊 Mitäs tänne kuuluu? Huomenna olis neuvolalääkäri miulla 🙄 Pahoinvointi ja väsymys teki paluun 😬 Ois voinu pysyä poissa. Miulla on pari päivää koskenu ja pistäny vasemmalle alamahaan ja tänää tuli vähän verta, toivottavasti ei oo mitään vaarallista 😕 Onneks huomenna on se lääkäri.

10.1.2017
Jenzka
Jenzka
2 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...