hiusten lähtö😭

rv 20+4 menossa ja poikaa odottelen 😍.. aina ollu tosi paksut ja hyväkuntoset hiukset kunnes raskauden toinen kolmannes alkoi.. ikää vasta 18 itsellä joten senkää ei pitäis vaikuttaa.. kakshaarasia joka puolella, hiuksia haroessa tai harjatessa lähtee hiuksia ihan helvetisti😡 ohenee kokoaika ja nyt pelottaa että kohta oon kalju😂😂 onko kellää samanlaist tapausta? apukeinoja?

14.10.2016
Jeminapa
Jeminapa

Mulla taas voi hiukset nyt nii hyvin et ei oo varmaa ikinä voinu tälleen 😂 Ei lähde yhtään hiuksia haroessa ja on paksummat ku koskaan. Joten pelkäänki et synnytyksen jälkeen joskus tilanne lähtee menee päinvastoin ja mul on sit vaa sellane säälittävä piiska jäljel 🙈

14.10.2016
elinasalmi
elinasalmi

Meidän esikoisen (16) odotusaikana ei vielä puhuttu mistään altistuksista hiusten hoidossa. Mulla ei permanenttiaineet tarttuneet hiuksiin silloin.

Mulla on paksut hiukset, raskaudet tai imetysaika ei mulla ole hiusten kuntoon vaikuttaneet.

14.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

pitää kysästä! alkaa ärsyttämää ku iteki tutuilta kuullu et niil on normaali parempi kuntoset ja korkeintaa rasvottuu nopeemmin 😂 ja ennen raskautta ku hiuksia tuli aika tiuhaa värjättyä, ja sillon ne oli tosi hyvän kuntoset (mitä nyt latvat kuivat mutta ne nyt on aina).. ja nyt sitte on joku karvanlähtöaika..😂

14.10.2016
Jeminapa
Jeminapa

Yleensä tuo vaihe iskee noin 3kk - 6kk synnytyksestä. Yleensä raskausaikana hiusten lähtö vähenee normaalista hormoonien vaikutuksesta. Ja tuolloin noin puoli vuotta synnytyksestä hormoonitasapaino tasaantuu ni lähtee nekin jotka olisi pitänyt lähteä raskausaikana.

Sulla lienee jotain heittoa hormooneissa kun noin hiukset karkaa päästä.

Voisit sä neuvolasta kysyä, olisiko niillä jotain ideaa tai apukeinoa.

14.10.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...