Maanantai-iltaa kaikille :)

Niin se on taas uusi viikko alkanut ja ollaan askel lähempänä syyslomaa :)

3.10.2016
riu
riu

Nemille levollista yötä että jaksaa sitten huomenna touhuta 😊

3.10.2016
Vipe
Vipe

Oli ton oman jaarittelun jälkeen pakko käydä uudestaan lukemassa muiden kuulumisia..

Riun pojalle toipumista.. Riulla ollutkin oikein kunnon tyttöjen ilta siskon kanssa.. Onhan se mukava päästä välillä tuulettuun.. Oliko hyvä toi leffa?

Misukan pojille onnittelut voitoista,kiva että molemmilla kävi peleissä noin niin on tuplasti riemua 😊
Mitäs vielä,tsemppiä sen työpaikan suhteen, aika hyvät mahikset kuitenki 😊

3.10.2016
Vipe
Vipe

Täällä onkin näköjään Misukan ja Riun kaksin keskustelu 😄

Eipä tässä kummempia ole päivän aikana tapahtunut,aamulla tosiaan neuvolassa meni hyvin,vähän jännitin miten toi tekee tehtävät kun pikkuveikka mukana,että taantuuko sen tasolle ja lähtee riehumiseen mukaan,mutta ne ottikin esikoisen ekana yksin sisään ja tekivätkin kaiken ihan mittauksia myöten ilman meitä.. 😅 Oli äidille pitkä aika odottaa enkä tosiaan ollut varautunut että tekevät ihan kaiken keskenään niin että meille jäi sitten muuten vaan se juttelu.. Ja sitten tietysti rokote annettiin vasta siinä meidän läsnä ollessa.. Kaikki tehtävät oli sujunut ikätason mukaan ja muutama tehtävä oli mennyt vielä keskivertoa paremmin,mutta mistään ei tullut mitään sanomista.. Tai no tasajalkaa hyppäämisestä sanoi että herkästi on vielä sellainen että ei ihan tasaisesti tasajalkaa mene vaan on vähän "toispuoleinen" mutta enpä ole huolissani kun se oli ainoa asia missä tarvii "harjoitusta" ja siihenkin meillä on tuo sairaus osasyyllisenä siihen että on jossain tollaisissa vähän ikäisiään jäljessä.. Kun muuten ei liikunta rajoitteita ollut,mutta hyppimään tota ei saanut päästää enne kuin oli ollut täysin oireeton nii aloittanut tuon hyppimisen vähän myöhemmin kuin muut.. 😊
Eipä siellä neuvolassa mitään yllättävää tullut,yksi positiivinen yllätys että yksi missä oli ollut erityisen hyvä oli pallon kiinniotto ja heitto taidot.. Toi kun ei ole erityisesti pelaillut tai muuta palloilla eikä ole siis erityisen kiinnostunut sellaisista jutuista,sen mitä karatessa joskus ollut pallon kanssa jotain.. Niin en uskonut että se ois ollut yksi vahva osa-alue.. 😄 Muut mistä sai maininnan että oli keskivertoa taitavampi niin ei tullut yllätyksenä vaan tiesin ne vahvoiksi osa-alueiksi itsekin ja kiva että oli näyttänyt kaiken osaamisensa vaikka vähän oli aluksi ujostellu 😊

Eli lyhykäisyydessään ei mikään ihmelapsi,muttei millään osa-alueella kehityksessä jäljessäkään ja muutama vahvempi osaamis alue löytyy 😊 Ja mikä itselle oli kiva niin nyt sai varmistuksen sille että kyllä tuo osaa ikäisekseen puhua tarpeeksi hyvin.. Se välillä mietityttänyt kun itse ymmärrän lasta hyvin ja minusta puhuu selkeästi,mutta joillekin ihmisille saa koko ajan olla tulkkaamassa kun eivät ymmärrä.. Mutta ilmeisesti on sitten vaan olut niistä ihmisistä kii ettei ole jaksanut keskittyä kuunteleen lasta kuin niiltä osin joissa sanat tulee aivan täydellisinä..

Tästä tuli nyt selostus esikoisen neuvola käynnistä 😅 Mutta sepä se tämän päivän tärkein asia oli,että omalla kullalla kaikki kohdallaan ja että taidot sai kehuja myös puolueettomalta suunnalta eikä aina vaan omalta äidiltä 😄 Itse kun kuitenkin on vaikea täysin arvioida oman lapsen kehitystä 😊

3.10.2016
Vipe
Vipe

Hyvä misukan pojat, jee!😁
Onhan se hyvä välillä voittaa!😉

Onpas riu pojalles käynyt huonosti tramppiksessa!😮 joutuuko kauan olla kipsi?

Me käytiin kaupassa, sain siivottua ja palkitsen itseni suklaalla.😀
Huomenna on tohina päivä tiedossa ja tulossa. Nii täytyy mennä nukkumaan vähän aikasemmin kun muutoin.😴

3.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Jaa juu, ihan kiva kun välillä voittavatkin. Ei ole liian usein sitä herkkua tarjolla. Useimmiten esikon joukkue ottaa pataan ja komeasti. Tosin aika usein vastustajat pelaa haastetason pelaajilla kun nuo on harrastejoukkue. Yksi tietty joukkue ainakin on sellainen, että usein puolet joukkueesta on astetta parempia pelaajia.

3.10.2016
misukka
misukka

Minen varmaan ikuna pääse yli enkä ympäri, että teillä nuo muksut on niin hurjan aikasia liikkujia.

Kun nuo ihmettelivät siellä kentän laidalla tuota meidän vinttasijaa ko se kipitti menemään hirveätä vauhtia. Ja tuo oli sen 10kk kun otti ekan askeleen. Nythän se juoksee joka paikkaan. Teillä kävelty täysiään tuollon 10kk iässä. Huh.

Vinkeetä miten toi kylmä iskee luihin ja ytimiin. Mä palelen ihan hurjasti. Joku lämpöpeitto olis aika kiva.

3.10.2016
misukka
misukka

Misukka jee! Hyvä teijän pojat! :) Mukava että pääsivät voiton makuun kumpainenki, sitä iloa on niin kiva kahtoo. Meillä on lapset on voittanut aika paljon, niin ite oon sitä mieltä että ihan hyvä kun välillä häviävät :D Noitten pienten kanssa on just tuommosta se kentän laidalla olo :D Tyttö pelas jalkapalloa ku kolmonen oli ihan pieni, niinpä se potki kymmenkuisena palloa menemään ihan täysiään ja sen eka sanakii oli pallo :D

Kepeillä mennee niin pitkään ku ei kärsi ilmankaan olla, mutta ihan iisisti pitäis ottaa että paranisi kunnolla :)

3.10.2016
riu
riu

Ihana ilta sulla ollut, riu. Harmi sitä vanhimman poitsun tramppahäslinkiä. Pojalle tietty päivän pari hauskaa kepit. Mut sit voi jo ruveta tympimään. Tarviiko pitkään kulkea kepeillä? Harmi sun appiukkoasi. Varmasti oli tärkeää käydä itse kullekin.

Meillä oli esikolla peli Lohjalla samaan aikaan ku keskimmäinen oli isin kanssa sählykerhossa. Joten minä viihdytin kentän laidalla pienintä. Välillä se potki palloa, väliin vetäs iltapalan rattaissa ja sitten käppästeltiin pitkin kentän laitaa ees ja taas. Välillä halusi rattaisiin lepuuttamaan ja kohta taas taapertamaan. Tunnin peli oli ja meidän pojat voitti 4-3. Tästä voitosta tullaan kuulemaan pitkään.

Keskimmäoselläkin oli ollut onnistunut sählykerho. Senkin ryhmä oli voittanut 2-0 eli tänään meidän jannuilla voittoisa ilta.

Pienintä ei hirveesti tarvinnu unille houkutella, se oli ihan tööt jo siellä kentän laidalla. Isoin on vielä suihkussa, mutta saa sekin kohta sujahtaa petiin. Huomenna aikainen aamu.

3.10.2016
misukka
misukka

haha meillä tais se säkenöivä keskustelu tyssätä alkuunsa :D Noooo mennee tää monologinakin :D

Kiehu-maito lunasti kyllä paikkansa meijän perheen tuotevalikoimassa, yhtään ei ottanu riisipuuro pohjaan, jee :)

3.10.2016
riu
riu

Mie pikaselasin aamuketjun ja päällimmäisinä jäi mieleen huiskuttimen hyvät uutiset. Jee onnea työpaikasta, toivottavasti on kiva pesti :)

Ninnupille tsemppiä tulosten odotteluun, on varmaan aika hermoja syövää. Onneksi siulla on nuo lapset viemässä huomion muualle niin ei liikaa ennätä murehtimaan.

Misukalle puolestaan onnenpotku pyllylle, jos se työpaikka vaikka tärppäis :)

Mie oon hirrrrrrveen kiireinen nykyään X) Ei vaan lauantaina olin töissä ite muutaman tunnin ja illalla oltiin kahtomassa jääkiekkoa ja sen jälkeen käytiin vielä kaupassa. Eilen oli puolestaan appiukon synttärit, käytiin siellä hyvissä ajoin päivällä. Appiukko sairastaa ALS:ia ja on mennyt jo aika huonoon kuntoon :( Joten luulen että oli tärkeää että käytiin lasten kanssa aiheuttamassa kaaosta siellä :) Eilisiltana miulla oli laatuaikaa siskon kanssa, se tarjosi miulle valmistumisen kunniaksi ruuat ja mentiin sen jälkeen vielä elokuviin katsomaan uusi Bridget. Söin ekaa kertaa ikinä etanoita, ja nehän oli itseasiassa tosi hyviä! Shampanjaa juotiin toki myös lasilliset ja pääruokakin oli hyvää :) Elokuvakin oli tosi hauska, joten kerrassaan loistava ilta! Ja tosi kiva kun sai olla siskon kanssa kaksin ilman häiriötekijöitä = lapsia :D

Tänään menikin sitten päivä yhteispäivystyksessä. Isoin poika oli ollut eilen kaverisynttärelllä jotenkin onnistunut telomaan jalkansa trampoliinilla. Jalka oli venähtänyt ja nyt koipi on paketissa ja poika menee keppien kanssa. Piti päästä pikkuveljen kiekkokouluun mukaan esittelemään keppejä :D Iltani iloksi ilmoittauduin työttömäksi työnhakijaksi, on se mahtavaa ku tulot nousee X) Riisipuuro on tulilla ja se kiehu-maito testissä, jos vaikka vähän herkuteltaisiin iltapalalla :)

Mitäs muitten iltaan kuuluu? :)

3.10.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...