Iltalörppää!

Uuuuu pitkästä aikaa! Onnistuiskohan??? 😄

21.9.2016
riu
riu

Huh. Vähän helpottaa olo kun mies oli illan kotona kerrankin eikä menny raksalle ja sain levätä. Nenäsuihkeita vihaan mutta helpottaa kyllä tosin nyt nenä on aika kuiva. Huomenna odottaa hirveä tiskivuori kun meillä tässä kämpässä ei ole konetta enkä tietenkään jaksanut siivota.. eskarikin pääsee eskariin kun on tervehtynyt myös sen verran ja niillä onkin "koulukuvaus". Hauska kun nyt on ollu puolen vuoden välein kuvaus kun vanhan paikkakunnan hoidossa oli syksyllä sitten uuden kunnan hoidossa viime keväänä ja nyt eskarissa syksyllä. Keväällä en ottanutkaan kun Ryhmäkuvan ja yhden kasvokuvan :) nyt pitää varmaan ottaa ekan kerran tarrakuvia jos vaihtelevat niitä keskenään. Onkohan niitä tarrakuva albumeja enää olemassa mitä enne oli.

Misukalle tsemppiä. Itse sisäistänyt nää kaikki raskaudet tosi myöhään. Ekan varsinkin uskalti tajuta jollain 37 viikolla johtuen lapsettomuus hommista ym. Mutta kyllä se tunne joskus aina tulee. Nytkin on vielä vähän niin ja näin pihalla kun edellinen sarja jo sen verran isoja (kohta 5 ja 6veet) :) ei ole paljon kerinnyt asiaa pohtimaan..

21.9.2016
mustikka88
mustikka88

Ai niin piti vielä tosta pienemmästä sanoa,että se on alkanut nyt myös tekeen sitä että sanoo tekevänsä jotain kiellettyä ja lällättää muttei kuitenkaan tee.. En tiedä hakeeko sillä sen huomion vaan vai mikä,mutta ei se sitä tee,vaikka reagoisi miten.. Jos sanon että etkä tee niin ei tee ja jos jätän kokonaan huomiotta niin ei tee silloinkaan.. Saattaa esim. Sanoa "minä pissaan lattialle,lälälää" muttei kuitenkaan tee sitä.. Eli osan tuhmuuksista tekee vain sanallisesti muttei pokka riitä tekemään oikeasti.. Mietin tossa että kai toi alkaa noita tollaisia toteuttaa sitten kun vauva syntyy..

21.9.2016
Vipe
Vipe

Iltaa vaan kaikille!
Riu,en mä tiedä onko toikaan vielä edes normaali tasolla toi lapsi kun kaikki kehuu niin rauhalliseksi 😅 Esikoiseen verrattuna pidän tota jo uhmailuna,mutta tänäänkin päästiin kerta väännöllä ja muuten päivä sujui hyvin.. Isin kanssa kyllä meinas ilta mennä riehumiseksi,mutta sekin helppas kun menin väliin sanoon ettei anna enää yhtään varoitusta lisää vaan jos ei nyt kierrokset laske niin sitten toteuttaa sen uhkauksen että rupee laittaa niitä nukkumaan.. 😄 Mutta saapi nähdä nyt.. Olen kyllä mustasukkaisuuteen ainakin varautunut koska oli tolla vaihe että oli veljelleen mustis.. Ja samalla siihen että mitä enemmän vauva vie huomioo sen enemmän toi hölmöilee,koska oli jo sen pahimman pahoinvoinnin aikana just sellainen että teki kaiken kielletyn niin että varmisti että äiti huomaa.. Pahoinvointi kun hellitti niin loppu ton pahojen tekokin mutta ihmettelen jos ei tule takas kun vauva syntyy..

Ja sitten mitä muuta voi sanoa kuin että toi pienempi on ihan äitiinsä tullu 😅 Mä joka päivä vaan kiitän luojaani siitä ettei toi oo tyttö 😂😂 Tollei poika on hallittavissa,se ei turhaa draamaile mistään väärän värisestä paidasta tai muusta ja kiukku on nopeasti ohi,eikä jää mököttään 😄

Pm:llä onkin taloyhtiöön paljon remontteja tulossa,tsemppiä niiden keskelle..

Vielä tuosta koko asiasta,meillä noilla pojilla on käsi oikeastaan samaa kokoa ja jalka pienemmällä oli jo joskus 1,5 vuotiaana samankokoinen kuin esikoisella 3v. Ei niillä ole jalan koossa kuin pari numeroa eroa ja pää niillä on samaa kokoa.. Pituudessa nyt sentään eroa,joku kymmenisen senttiä ehkä vähän reilu.. Selviää tarkemmin kun tossa lokakuun alussa on kummallakin neuvola.. Isommalla vasta se 4v. Kun kesällä eivät ottaneet ja nyt syksyllä se on neuvolan puolesta koko ajan siirtynyt..

Tuvitukselle tsemppiä rokon kanssa,iskis nyt kaikkiin suht samaan aikaan jos on iskeäkseen.. Että menis kerta rytinällä kaikilla,ettei tarvis montaa viikkoa kitua..

Muuta en sitten enää muistakaan..

21.9.2016
Vipe
Vipe

Parisen päivää sitten laitoin yllikselle viestiä ongelmista.
Nyt sitten vastasivat että testikirjoitus onnistui. Hyvä niin, nyt toimii.
En vaan paljon jaksa kirjoittaa, jos sivusto jumittelee.

Tänään ilmoitin huoltoon että vessan lavuaari meinaa irrota seinästä. Huoltomies sanoi että silikonisauma on koko lavuaarin mitalta irti ja murtunut. Varmaan pulttaavat seuraavaksi sen seinään.

Katsotaan, paljonko meilläkin vuokra nousee, ensi vuonna keittiöremontti odottaa.

Tuvitus, tuo enterorokko on ikävä vieras, helposti tarttuu. Paranemista ja pitkää pinnaa.

21.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvitus ei oo tosi noitten teijän sairastelujen kanssa! Varmasti syö voimavaroja tuommonen jatkuva kotiaresti. Toivon kyllä vilpittömästi että tän talven osalta ois teillä tässä.

21.9.2016
riu
riu

PM miullajii jumitti sivusto aikasemmin tänään, ollu siis muillakin ongelmia. Kovasti touhukas päivä teillä tänään 😊 Ja hyvä tietty että remontoivat, eikös tuo vaan nosta kiinteistön arvoa 😊

Joo ei olla ninnup satuttu pitkään aikaan yhtä aikaa niin ku mihinkään 😄 Että siinä mielessä erinomaisen kiva sinnuukii nähä! Mie meinasin hakea keväälle lomaa siihen teijän kulmille, toivotaan että tärppää niin päästäs näkemään ihan "luonnossa"

Myö ollaan lasten kanssa saunanraikkaana. Pienin keksi viimeinkin miten lauteilla kiipeillään, nyt oli jo likellä ettei se keksiny miten ryömitään saunan oven ali. On se kyllä varovaisin näistämeijän lapsista, ihan hassua. Mutta silti, rauhalliset saunatuokiot on kohta historiaa 😄

21.9.2016
riu
riu

Iltaa vaan. Kiva taas päästä kirjoittelemaan. Nyt just toimii sivusto taas.

Tyttö nukkui pitkästi päiväunia.

Keskimmäinen Pikkukokkina kerhossa.
Esikoinen isoskoulutuksessa. Sitä nyt joka viikko toistaiseksi.

Täällä meillä ei pysy remonttien perässä. Taloyhtiön ulkosaumausten ja parvekkeiden saumausten korjaus. Julkisivuremontista ei oo kymmentä vuotta.
Kattojen korjaus menee tässä samassa.

21.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiva ku palstalla on pitkälle aikaa vilkkain päivä. Melkein ku vanhoina hyvinä aikoina 😄 Ninnup kanssa pitkästä aikaa, samaten ku mustikka. Tuitui vaan 😄

Misukka ihana kun kaikki oli vauvalla kunnossa, toivottavasti kohta osaisit nauttia raskaudesta 😊

Vipellä puolestaan varmaan myötätunto kasvaa kummasti kun tokavekara onkin semmonen normaali herjailija jolla on korvat lähinnä koristeena. Harmi että nyt loppuraskauteen sattu vaan tuo tuhmaikä ja miehen poissaolo. Varoitus sitten tulevasta, se tuhmaikä vähän pähenee kun kolmonen syntyy 😁

Meillä isukki meni isoimman pojan kanssa peliä kahtomaan. Ite en tykkää tälleen arkena käyvä ku mennee niin myöhään. Myö muitten kanssa käyvään saunassa ja väsätään pitkästä aikaa lämppäreitä. Semmonen rento ilta 😊 Huomenna on sitten reilummin ohjelmaa kun on pojan hojks aamusta, sitten on reeniä ja vanhempainiltaa. Isimies on iltavuorossa niin saan selvityä ihan ite parhaani mukaan 😁

21.9.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...