Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Silmän kipu/päänsärky

Heippa! Olisin kysellyt, osaako joku oirekuvan perusteella arvella mitä vois olla tai onko jollain ollut vastaavaa? Eli mulla tuli autoa ajaessa n.viikko sitten ihan sietämättömän kova kipu vas.silmään/silmän taakse, kipu oli pistävää/repivää. Kovan kivun aikana oli vaikee pitää silmää auki ja se vuosi vettä hirmuisesti. Kipukohtaus kesti n. 30 min, jonka jälkeen lievittyi. Mutta silmä/silmän seutu on jäänyt oudon tuntuiseksi ja kipu lievänä jatkunut siitä asti. Näkö ihan normaali. Kävin kertaalleen tk:ssa. Lääkäri mittasi vain silmän paineet, jotka oli ok ja katsoi, ettei ole mitään haavaumia silmässä, ei ollut. Ei osannut arvella, mistä vois johtua, totes silti vaan, että ei se varmaan mitään vaarallista ole.

16.9.2016
Zonja
Zonja

Ms-tauti näkyy pään kuvassa jos semmonen on otettu, itseltäni sitä on magneettikuvalla etsitty.
Hyvät tutkimukset sulle onki tehty, harmi ettei mitään selviä..

Mun pojalla migreeni ilmenee vasemman silmän kipuna, ei voi pitää silmää auki kohtauksen tulessa. Joku joskus täällä puhui silmämigreenistä kun ihmettelin tuota että poika aina vaan valittaa silmäkipua eikä koskaan pääkipua.
Voisko se kuitenkin olla vaihtoehto se migreeni?

20.9.2016
ninnup
ninnup

Ms-tautiin voi liittyä tuollaista silmä särkyä...

18.9.2016
mössykäs
mössykäs

Hyvä että pidit puolesi ja sait lähetteen sairaalaan jatko tutkimuksiin. Pitää vaan seurata tilannetta ja tsemppiä!☺

17.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Harmi, ettei syy selvinnyt. Mutta pääasia, että pääsit lisätutkimuksiin. Minusta se on tärkeintä. Ja tutkivat kunnolla sielä sairaalalla. Se on hyvä.

17.9.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Ei oo laseja tai piilareita. Migreeniäkään ei oo koskaan ollut.
Täällä ei tällä hetkellä ole ku tuo yks tk lääkäri ja kävin sillä sit uudestaan. Taas tutki vaan näköä ja silmää ja totea, et ei mitään vikaa eikä tiedä mistä kyse. Ois laittanut kotiin, mut pienellä painostuksella laitto lähetteen sairaalalle.
Sairaalassa katottiin labroja, pää kuvattiin, otettiin selkäydinnestenäytteitä ja kaikki kunnossa. Vahvempia kipulääkkeitä ja lähete silmäklinikalle. Silmäklinikalla silmissä ei vikaa.
Kipu jatkuu, seurataan ja uudestaan tutkimuksiin jos ei ala helpottaa. Eli jäi mysteeriksi vielä.

17.9.2016
Zonja
Zonja

Sama mieltä misukan kanssa. Kannattaa mennä ihan silmälääkärille, ainakin toisella lääkärillä.
Tk lääkäri ei oikein osaa auttaa laajemmin, ihmettelen vain että hän ei tehnyt lähetettä eteenpäin?😕

Mun isoäiti sai lähetteen Instrun silmälääkäriltä silmäpolille normaalin näkötestin yhteydessä, kun oli jotain häikkää silmänpaineessa.

Oliko sulla linssit/piilarit?

Migreeni/ stressi voi laukaista kipukohtauksen. MUTTA mene vain toiselle lääkärille joka on oikeesti kiinnostunut auttaa sinua! ☺

16.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Käy toisella lääkärillä!

Siis lääkäri vaan todennut ettei tiedä mistä vois johtua ja todennut ettei varmaan mitään kovin vaarallista. Ihan käsittämätöntä.

Lisätutkimuksiin olisi pitänyt laittaa. Nyt ole tiukkana ja vaadi kunnon tutkimukset. Toihan on voinut olla vaikka lievä sairaskohtaus. Kuka noista tietää.

Ja etenkin kun jäänyt vaivaamaan, niin sitä suuremmalla syyllä lääkäriin.

16.9.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...