Mikä duuni on sellainen josta suhun ei oisi ollenkaan?

Yritetääs vähän saada eloa tänne:) Eli kertokaas mikä on semmonen duuni mihin et lähtisi kuin aseella uhaten? Miksi, ja miten se eroaa nykyisestä työstäsi? Itse siis tuholaistorjujana edelleen:D En olisi koskaan voinut kuvitella että joskus tienaan leipäni tappamalla rottia ja luteita, mutta kaikkine moninaisine haasteineen tää on siis aivan uskomattoman mielenkiintonen duuni. Koen tässä aika tiiviisti oman tulevaisuuteni, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Oon saanu tähän yhdistettyä kokemukseni raksalta, kuntokartoituksista, sekä kirjalliset taidot, eli hyödynnettyä sit kuitenkin kaikki ne mihin musta alunperin piti jotain tulla:D Mihin musta taas ei ikinä ois... No, ainakaan mihinkään lastenhoitoon liittyvään juttuun. En osais pitää eroa kotiarjen ja työn välistä, vaan nuppi sekois todennäköisesti viikossa. Myös joku pelkästään koneen ääressä tapahtuva duuni hajottais mut varmaan parissa viikossa. Kuinkas teillä?

12.9.2016
Blanco
Blanco

Montakin. Kaikki jossa istutaan tietokoneella/puhelimessa, tai ylipäänsä istutaan melkein koko ajan, ihmisten hoito paitsi lasten, siivooja, kokki, leipuri ym. Tosin en allergioiden takia voisikaan tehdä noita..

Olen tyytyväinen näihin raksa/remontti hommiin. Eläinten parissa voisin myös tehdä työtä mutta en voi koska olen niin allerginen heinä pölyille sun muulle ja joillekin eläimille etten voi. Olen myös koirankoulutus ohjaaja koulun käynyt että niitä kursseja olis tarkoitus pitää kunhan aikaa on. Ellen hurahda pelastus ja etsintä hommiin (koiran kanssa) :)

13.9.2016
mustikka88
mustikka88

Psykiatri, muitten huolen kantaminen olisi liian iso juttu mulle.

Palomies, pelkään korkeita paikkoja. Muuten kyllä tykkäisin siitä työstä. 😊

Ompelija tehtaassa, samaa saumaa ompelet liukuhihna työnä 8h päivässä.

Tietokoneella työskentely 8h päivässä, sanoin pikku tyttönä jo ett musta ei konttori rottaa tuu. Mun Äiti on palkanlaskija!😂

13.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Poliisi tai ambulanssihoitsu... Mä en ikinä jaksais sitä juoppojen kanssa pyörimistä. Ärsyyntyisin vaan. Eli joku sairaalapäivystyskin olis varmaan poissuljettu Eikä musta sais sitä siivoojaakaan, vaikka moppi tulee ihan tutuksi nykyisessä työssäkin. Oon lähihoitaja vanhusten parissa. Ja aamulehden jakaja on iiiiso nounou. Ei pysty herään niin aikaisin ja läjteä ajamaan😊!

13.9.2016
Sannukki
Sannukki

Mä luulen, että mulla on montakin ammattia, johon musta ei olisi.

Lääkäri, koska mulla tekee pahaa toisten veren näkeminen. Siis kyllä mä noi lapset paikkaan kun tarve on, mutta paljon se vaatii et kykenen siihen.

Psykologi. Mä varmaan hukkuisin asiakkaiden murheisiin. En osaisi pysytellä etäällä.

Siivooja. Mä vihaan siivoamista joten tarviiko tähän sen enempää...

12.9.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...